Benim 1-2 kilo eksiğim var aslında 45 kiloyum bacaklarıma biraz kilo alsam çok iyi olcak
Çevremdeki tüm erkeklerden fazla yiyorum ama işte yediğimden fazla vcye gidiyorum
Benim 1-2 kilo eksiğim var aslında 45 kiloyum bacaklarıma biraz kilo alsam çok iyi olcak
Çevremdeki tüm erkeklerden fazla yiyorum ama işte yediğimden fazla vcye gidiyorum
zaten acıkmısım susuunnnnnnnsimdi gidip mutfağı talan edesim var
Neee 45 mi??? Boyun kısa olmalı ozaman, yoksa seni iğne olarak hayal edeceğim
hımmm çözdüm bu işi sanırım sorun burda hımmmm
Hayde hep beraber wc'ye
Arkadaşım benim gibi olmak için sinameki içiyo,işe yarıyor ben bir kez içmiştim de içmez olaydım tüm gün evden çıkamadım da neyse
Arkadaşım benim gibi olmak için sinameki içiyo,işe yarıyor ben bir kez içmiştim de içmez olaydım tüm gün evden çıkamadım da neyse
Merak ettim kizlar aranizda bu saatte acikan ve hic üsenmeden yemek yiyen varmi? Az önce bi tabak makarna götürdüm aksam yemeginden kalma
Midem bos olunca uyuyamiyorum bir türlü napiiim, neredeyse her gece böyle :26:
Ama yedikten sonra kendimi bi tuhaf hissediyorum agirlik cöküyor ya birden.
Elimi biseye sürmeden hemen uyumak istiyorum varmi önerileriniz?
bende bitki çayı içiyorum.zayıf bi arkadaşım ver 1 tane de ben içeyim dedi.o gün ben 2 tane içtim tık yok o 1 tane içti bütün gün wc ye mekik dokudu.anlamadım ki bu nası adalet :)
Sanada yapem miiii
bende bitki çayı içiyorum.zayıf bi arkadaşım ver 1 tane de ben içeyim dedi.o gün ben 2 tane içtim tık yok o 1 tane içti bütün gün wc ye mekik dokudu.anlamadım ki bu nası adalet :)
beni kötü emellerine alet etme,daha biraz önce soslu mısır,çikolata ve lahana dolması yedim.Dikkat:akşam yemeğinden bahsetmiyorum,bunlar gece arası.65 kilo olmuşum zaten,bizim burada benim gibilere boğazı ötüyor derler,işte benden o boğazı ötenlerdenim.sanırım bu işin en güzel sırrı erken yatmak ve yatmadan önce yememek.Eee böyle sağlıklı yaşamda beni bozar,sonra gelsin yine kilolar,en iyisi yarın ben yürüyüşe başlayayım:44:
aç karına içeceksin tatlım,tok karına içersen etkisi olmuyor,ben evlenmeden önce bu sayede 1 ayda 5 kilo vermiştim.
Bu çok kötü bir alışkanlık..
Dönem dönem yaşıyorum..
İnsan düzensiz bir hayat yasıyorsa yattıgı kalktıgı saat bellı değilse
bu yeme alıskanlıklarınada yansıyor ..
Mesela 11:30 kahvaltı
7 de aksam yemegı yıyoruz ,
ben gece saat 2-3 gb acıkıyorum kalkıyorum atıstırıyorum
sonra pişman oluyorum ..
kısır dongu boyle gıdıyor ..
Ne zaman sabah namazından sonra kalkıp yuruyuse cıkarsam
hayatıma sporu ve duzenlı yasamayı alırsam o zaman yeme alıskanlıklarımda kendılıgınden duzelıyor..
süpersin ya ben hep yemekten sonra içiyordum bunu öğrenmem iyi oldu,bunun dışında bir şeyler yaptın mı acabaa
süpersin ya ben hep yemekten sonra içiyordum bunu öğrenmem iyi oldu,bunun dışında bir şeyler yaptın mı acabaa
Hava -5 derece olunca insanın totosu yemiyo dışarı çıkmayı yoksa bende severim yürümeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?