aslına bakarsanız ailemde herkez böyle bu duruma karsı çıkar .... Cünkü eşim çocuklarına bağlı eve ekmek getiren bi adam buda onunla hayatımı eşimle devam ettirmem için en büyük neden onlar için .....
çocukların zaten 1 ve 2 yaşında babaya vermezler.anne bakımına ihtiyaçları olduğu için sende kalır...büyüyünce almak istese o zamanda zaten çocukların gitmez merak etme...
Hem sende kalır hemde nafakanızı alırsınız, ödemezse de icrayla maaşından direkt keser sizin hesabınıza verirler...
zaten bi kavgamızda boşanma üzerine geldik yine o zaman bana çocuklar konusunda her türlü iftirayı atarım sana demişti
zaten bi kavgamızda boşanma üzerine geldik yine o zaman bana çocuklar konusunda her türlü iftirayı atarım sana demişti .
eğer amaç iki lokma ekmek ve dört duvar olsaydı çevreniz haklı olurdu. Ama bu dünyada herkes mutlu ve huzurlu olmak için yaşıyor.
Terapistiniz ne diyor?
bu cümleyi kuran insanın şerefi haysiyeti onuru nerededir acaba ?
çok üzgünüm eşin çocuklarının babası ama bu cümleyi kuran biri normal bir insan olamaz.
Bu insan mı imanlıymış sen de imansızmışsın öyle mi?
Allah korusun iftiralardan hele de insanın kocasından ,
bu adamdan korkmuyor musunuz?
Nasıl arkanızı dönebiliyorsunuz bu adama?
Insan sadece güvendiğine sırtını dönebilir. Arkasından iş çevrilmeyeceğini bilir.
Hep tetikte olmak zorundasınız siz?
Ruh sağlığını kaybeder bunu söyleyebilen bir adamla yaşayan..
cocuklariniza cok iyi bir baba oldugunu, onlara göstermesi gereken sevgiyi maximum düzeyde gösterdigini ifade etmissiniz.
Bu cok tehlikeli bir durum biliyormusunuz. Aynen bu anlattiginizi bir arkadasim yasadi bende sahit oldum.
O cocuklar büyüdükce, babalarinin kendilerine normal ama annelerine bir hicmis gibi davrandigini gördükce, annelerinin olan saygilari azaliyor.
Yani bu durum böyle devam ettikce, o evde sizi hic olarak görecek kisi sayisi giderek artacak gibi geliyor. ( insallah yaniliyorumdur)
sabirda, deger vermede, ilgide karsiliklidir. Dünya kimsenin etrafinda dönmüyor.
Cocuklariniza cok iyi bir baba oldugunu, onlara göstermesi gereken sevgiyi maximum düzeyde gösterdigini ifade etmissiniz.
Bu cok tehlikeli bir durum biliyormusunuz. Aynen bu anlattiginizi bir arkadasim yasadi bende sahit oldum.
O cocuklar büyüdükce, babalarinin kendilerine normal ama annelerine bir hicmis gibi davrandigini gördükce, annelerinin olan saygilari azaliyor.
Yani bu durum böyle devam ettikce, o evde sizi hic olarak görecek kisi sayisi giderek artacak gibi geliyor. ( insallah yaniliyorumdur)
Sabirda, deger vermede, ilgide karsiliklidir. Dünya kimsenin etrafinda dönmüyor.
hayır ben bu adamdan korkmuyorum ...
çünkü allah şahit nasıl bi kadınım nasıl bi anneyim...
Hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim en kısa zamanda göstersin die dua ediyorum ... Sebebi ben olmadan olsun ne olacaksa istiyorum ...
daha ne sebep arıyorsunuz ki?
öyle çok sebep var ki?
Bir insan karısına, çocuklarının annesine, bırakın herşeyi bir insana sana iftira atarım diyebilir mi?
Boşanma talebinin ondan mı gelsin?
Niye gelsin ki?
çocuklarına bakılıyor, kurulu bir düzen..
Sindirilmiş bir kadın.
Bu lafıma gücenmeyin. Sizi sindirmiş ki bunca lafın altında kalıyorsunuz. Bu adama bu cümleleri kurdurtabiliyorsunuz.
Gerçekten de allah yardımcınız olsun.
Eminim sabrınızın karşılığını bir gün alacaksınız. Mutlaka mükafatlanacaksınız.
Bunları kaldırmak herkesin harcı değil.
Kendi adıma benim değil.
Bu kadarını kaldırmak çok zor..
Inşallah evlatlarınız da babaları gibi davranmaya başlamaz size.
Ya da ezik bir anneye acıma duygusu beslemezler.
Sizin kıymetinizi anlar ve ona göre davranırlar.
zaten bi kavgamızda boşanma üzerine geldik yine o zaman bana çocuklar konusunda her türlü iftirayı atarım sana demişti ..... Sonra bana 7 yılbirlikte yaşayalım ayrı ayrı odalarda çocuklar secsin kimde kalacagını demişti aslında o kelimesinden sonra kocamın gercek yüzünü görmeye başlamıştım .. Daha sonrasında babası araya girdi falan derken olay düzeldi görünüşte amaiçimdeki sevgi ve saygıdan gram eser kalmadı tabi ...aaslında benm kocam çoktan boşanılmayı haketmişte işte ... Ailelerin desteği yaklaşımı kendi maddi imkanların hepsi rol oynuyor böle durumlarda
şimdi balkona çıktım oğlum dışşarıdan gecen arbaya ayy baba die bagırdı ... ıçim acıdı .. Eğer boşanma söz konu olursa ben kendi memleketime dönecegim eşimde çalıştığı iş itibariyle bulunduğumuz ilde olamaz .... Yani baba baba die babasını bu kadar seven bi çocuğu ben nasıl babasız bırakıyım ayda yılda bir anca görüşürler .. ışte bunca nedenlerin arasında caresiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?