her geçen başka bir gün eşimi daha farklı görüyorum

beni de bu mesaj yıktı. konu sahibi ile aynı durumdayım birebir aynı. bende tek çocuk var ve çalışıyorum. ama yine de çocuğu babasız büyütmemek için sabrediyorum. terapiye başladık. terapi sonucu kavgalar azaldı ama sorun sevgisizlik. bu terapi ile düzelir mi ? en baştaki halimize nasıl döneceğiz bence çok zor gibi. yataklarımız bile ayrı şu anda. arkadaş gibiyiz. umutsuz bir vaka gibi duruyor. çocuğum 2 yaşında, daha da büyümeden bu işi bitirmek belki de en iyisi gibi. hele ki bu arkadaşın mesajını okuyunca hepten şaştım kaldım. çünkü en kötü 15 sene sabreder o zaman bitiririm bu işi diyordum ama saçmalıktan başka birşey değilmiş anladığım kadarı ile. (

konu sahibine , seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım. bekarken hep rüyamda evlendiğimi ve böyle mutsuzluk içinde tıkandığımı görürdüm sanırım gerçeği görüyormuşum. şimdi çocukla boşanmak çok zor gibi ama düşünsene böyle günden güne eriyip biteceğiz mutsuzluk içinde...ben kendimi çocuğuma adadım sevgisizlikten..terapi sonuçlarına bakıcam, bizde çok kavga da var, eğer terapi de işe yaramazsa bu evlilik yürümez bence. çok zor arkadaşım Allah hayırlı kararlar almayı nasip etsin. bir de çocuk büyüdüğünde sanırım daha zor olur çünkü sorular soracak, şimdi ufaklar, birşey anlamadan kolayca biter bu iş.

aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık

ahh ahh çocuklar olmasa ben bilirim yapacagımıd iyorsunuz deglmii

ama emın olun cocuklarınız huzursuz bır ortamda buyuduklerının farkındalardır ufakta olsalar..

herzaman sizin tartısmalarınızın ortasında kalacaklar

daha fazla zarar verdiğinizin farkında degılsınız aslında

asla sızı yargılamıyorum madem anlasamıyorsunuz
duzelecegınden umudunuz yok

cocuklarınıza bunu yasatmayın emın olun buyuduklerınde

anne keşke bız kucukken ayrılsaydınız en azından babamla saygınız devam ederdı kavgalarınızdan bıkacaklarr buna emın olunn

ah be güzel kardeşim
peşinden atlı mı koşturuyordu da 20 yaşında evlendin senden 10 yaş büyük 30 yaşında adamla
sonra da adamdan emin olmamana rağmen 2 çocuk yaptın?
şimdi ah vah edersin tabi ama biraz da kendin sebepsin düştüğün duruma kusura bakma

bu sözlere sonuna kadar katılıyorum,şimdiki aklım olsa çocuklar küçükken yolları ayırırdım.büyüdüklerinde ayrılması çok zorlaşıyor,bu kış her zaman olduğu gibi evliliğim çıkmaza girdi,artık tek başıma bu yükü kaldıramayacağımı hissettim.kızımla paylaştım,tek söylediği cümle içime oturdu,öyle kalakaldım,sen şimdi ayrılınca bizim düzenimizi altüst edeceksin,ben okuyamaıyacam,maddiyat olmuyacak çünkü,kendi rahatın için bizi de perişan etme.işte evlatlar büyüyünce kendi yollarına çıkınca,kendilerini düşünüyorlar ne yazıkkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…