Her şey düzelmişken eşim boşanmak istiyor

Çok teşekkür ederim. 32 yaşındayım. Aynı işime dönme ihtimalim yok, proje bazlı bir işti ve yerime birisi başladı ama aynı sektöre yurt dışında başlama fikri aklımı çeliyor. Bu adamın bana kazandırdığı da bu olsun istiyorum. Onun oturumundan dolayı oturumum var gelebiliyorum. Gelip kendi ayaklarımın üstünde burada durma fikri 1 haftadır aklımda.

Bunu kendisine de söyledim, tamam dedi. Yani bana bulaşma da ne yaparsan yap modunda ben de hazır bu imkanı yakaladım, Türkiye’ye dönüp hazırlanıp yeni bir işle döneyim diye düşündüm.

Aile birleşimi yapmıştık geçen sene o nedenle oturum hakkım var. O nedenle resmi boşanmayı geciktirip kendim iş ile seneye geri gelmeyi düşünüyorum. Dediğiniz gibi bari bu hayrı dokunsun.

Zor zamanlarını sizin desteğinizle atlatmış, sizi yara bandı gibi kullanmış. Şimdi sizinle işi bitmiş, hayatı yoluna girince yeni heyecanlar arar olmuş. Yapacağınız şey hayatınızdan çıkarmak ve bir daha kimse için kendinizden taviz vermemek.

Kendisiyle maddi - manevi zorda olduğu bir süreçte tanıştık ve evlendik.

Çoook büyük hata, maddi manevi zorda olan erkekler kuzu postuna bürünmüş kurttur, kaşınacak tırnağı çıkmaya başlayınca atacağı ilk şey kuzu postudur.

2. Büyük hata, erkek beğensin diye değişilmez, erkek istiyor diye işten çıkılmaz, erkek için saç süpürge edilmez.

Adam başkasını bulmuş boşanmak istiyor maalesef.

Kompleksli, ezik ve karşısındakini beğenmeyerek, aklınca ezerek kendini üstün hissetmeye çalışan biriymiş bence. Sizin ayrılmak istemeniz lazım esas, ne diye vakit çürütüyorsunuz bununla?
Yaşlar kaç bu arada?

Çok doğru düşünüyorsunuz.
O oturum sizin hakkınız, işinizi feda etmişsiniz onun için.
Elde etmediyseniz, edene kadar bekleyin ardına boşanın.
Oturumla da rahatça devlet desteğinden faydalanabilirsiniz.
Yaşınız çok genç, hayat şimdi başlıyor.
Şöyle bi süpürün atın o ve onun uzantılarını hayatınızdan.
Tertemiz bir başlangıç yapın.
Kolaylıklar diliyorum

Ben 32 o 42. Yüzüne boşanmayı istiyorum dedim ben de ama içim acıyordu, sanırım ben de kabul etmeye başladım.

Hanımefendi kalmak ya da kalmamak değil ama zaten 5 yıl evlilik bir de öncesi derken 6-7 senemi yedi ve ben de artık çok genç değilim. O nedenle bu kavga ile daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Hayatıma güçlü bir şekilde devam etmek ve beni sevecek, isteyecek bir adamla olmak istiyorum.

Seni gözden çıkarmış o zaman ve gözü başkasını arıyor.Gitsin layığını bulsun edepsiz.Seni kesinlikle haketmiyor.Emek verdim diyorsun inan kimsenin hakkı kimsede kalmaz Daha fazla yıpratma kendini kendi değerinin farkına var ve yoluna bak

Demek ki kilo, iş, meslek hepsi bahaneymiş. Olmayacağı varsa olmuyormuş. O yüzden karşı tarafın istediği biri gibi olmak yerine, kendi istediğimiz biri olmak önemli. İç huzurumuz, kendi mutluluğumuz önemli. Karşı tarafın elalemin istekleri hiç bitmez. 20 kilo mu verdin saçını eleştirirler, saçını mı yaptın gözünü kaşını eleştirirler. Gönlü olmayan için bahaneler eleştiriler hiç bitmez.

Bence çok geç değil. Hakkınız olan ne varsa alın ve boşanın hemen kendiniz daha doğru birini arayın. Birde eşinizin hayatında başka birinin olma ihtimali çok yüksek. Bence fark ettirmeden araştırın.

Eşiniz kendini çok genç gördüğü için boşanıp yeni bir hayat kurma derdinde. siz neden kendinizi yaşlı psikolojisine soktunuz hemen?

Eşiniz kendini çok genç gördüğü için boşanıp yeni bir hayat kurma derdinde. siz neden kendinizi yaşlı psikolojisine soktunuz hemen?
Yaşımın genç olduğunun farkındayım ama o kadar çok zamanımı çaldı ve öyle yoruldum ki kendimi yaşlanmış hissediyorum onun saçlarında tek tük beyaz varken benim saçlarımın çeyreği beyazları bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…