- 15 Ağustos 2025
- 28
- 32
- 3
- 31
- Konu Sahibi neyapayimbilemedim
-
Çok teşekkür ederim. 32 yaşındayım. Aynı işime dönme ihtimalim yok, proje bazlı bir işti ve yerime birisi başladı ama aynı sektöre yurt dışında başlama fikri aklımı çeliyor. Bu adamın bana kazandırdığı da bu olsun istiyorum. Onun oturumundan dolayı oturumum var gelebiliyorum. Gelip kendi ayaklarımın üstünde burada durma fikri 1 haftadır aklımda.Çok geçmiş olsun.
O sizin derinliğinizi anlayacak biri değilmiş, neyse ki daha da zaman kaybetmeden göstermiş kendini.
Madde düzeyinde kalmış, içi boş, nankör biri sonuç olarak.
On yaş fark var demiştiniz, yaşınız kaç?
İşinize dönme imkanınız var mı?
Bunu kendisine de söyledim, tamam dedi. Yani bana bulaşma da ne yaparsan yap modundaİşte buTam da ben yazacaktım,siz yazmışsınız.İcim rahatladı valla bu mesajı görünce ohh.. Lütfen bunu gerçekleştirin.O herifin oralara gelmesinde emeğiniz var, sakın sadece ona yar etmeyin bu fırsatı.Yolunuz açık olsun
Aile birleşimi yapmıştık geçen sene o nedenle oturum hakkım var. O nedenle resmi boşanmayı geciktirip kendim iş ile seneye geri gelmeyi düşünüyorum. Dediğiniz gibi bari bu hayrı dokunsun.Acele karar vermeyin, eşiniz üzerinden çalışma izni kalıcı oturum alma hakkınız var mı bir araştırın. O ülkedeki bir avukatla görüşmeden hiçbir şeye imza atmayın. Bu kadarcık hayrı olsun bari.
Evet evet. Ne hali varsa görsün, kâğıt üzerinde evli kalsın da sizinle.Aile birleşimi yapmıştık geçen sene o nedenle oturum hakkım var. O nedenle resmi boşanmayı geciktirip kendim iş ile seneye geri gelmeyi düşünüyorum. Dediğiniz gibi bari bu hayrı dokunsun.
Kendisiyle maddi - manevi zorda olduğu bir süreçte tanıştık ve evlendik.
2. Büyük hata, erkek beğensin diye değişilmez, erkek istiyor diye işten çıkılmaz, erkek için saç süpürge edilmez.Geçen sene daha iyi bir iş imkanı olduğunu düşündüğü bir ülkeye taşınmaya karar verdi ve gitti, 1 sene içinde ben de yanına taşınacağım için işimden istifa ettim ve kariyerimi sonlandırdım. Bu süreçte hayatının dönüm noktası olan bir başka sorunu çözebilmesi için de canla başla yanında oldum ve sorunu çözüldü. Yani son 2-3 yıldır tam onun istediği gibi biri oldum, tüm sorunları çözdüm. Gerçekten de harikasın son 2 yıldır diyordu.
Tam tahmin ettiğim gibi, maddi destek de vermişsiniz bu adama. Resmen kullanmış sizi.Şöyle söyleyeyim senelerdir doğru düzgün bir işi yoktu.
Kompleksli, ezik ve karşısındakini beğenmeyerek, aklınca ezerek kendini üstün hissetmeye çalışan biriymiş bence. Sizin ayrılmak istemeniz lazım esas, ne diye vakit çürütüyorsunuz bununla?Benim istediğim biri olmayı geçtim, ortalama makul bir insan bile olmadı. Ben sevgililik, düğün, evlilik bu süreçlerde hiç beklentili olmadım. Birçok şeyi de kendim hallettim ama buna karlı hep daha kötülenen, beğenilmeyen oldum. Şöyle söyleyeyim senelerdir doğru düzgün bir işi yoktu. İlk senelerinde makul bir gerekçesi vardı ama sonra o da yoktu, hayallerinin peşinden gitmek için çalışmadı. Bunu bile yüzüne vurmadım, sorun etmedim.
Çok teşekkür ederim. 32 yaşındayım. Aynı işime dönme ihtimalim yok, proje bazlı bir işti ve yerime birisi başladı ama aynı sektöre yurt dışında başlama fikri aklımı çeliyor. Bu adamın bana kazandırdığı da bu olsun istiyorum. Onun oturumundan dolayı oturumum var gelebiliyorum. Gelip kendi ayaklarımın üstünde burada durma fikri 1 haftadır aklımda.
Bunu kabul ettiBence bana borçlusun de boşanmayı geciktir ve yurt dışına yerleş.sonra da boşa gitsin
Ben 32 o 42. Yüzüne boşanmayı istiyorum dedim ben de ama içim acıyordu, sanırım ben de kabul etmeye başladım.Kompleksli, ezik ve karşısındakini beğenmeyerek, aklınca ezerek kendini üstün hissetmeye çalışan biriymiş bence. Sizin ayrılmak istemeniz lazım esas, ne diye vakit çürütüyorsunuz bununla?
Yaşlar kaç bu arada?
Hanımefendi kalmak ya da kalmamak değil ama zaten 5 yıl evlilik bir de öncesi derken 6-7 senemi yedi ve ben de artık çok genç değilim. O nedenle bu kavga ile daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Hayatıma güçlü bir şekilde devam etmek ve beni sevecek, isteyecek bir adamla olmak istiyorum.klasik cefakar kadının cazibesini yitirmesi sendromu.. siz verdikçe o yemiş , siz ufaldıkça o büyümüş. bakmış ki arada uçurum var. ben olsam tak diye boşanırdım, ne alabiliyorsam da alırdım. hanımefendi de kalmazdım,rezil rüsva kepaze ederdim. ben olsam , siz boşanın bence.
Seni gözden çıkarmış o zaman ve gözü başkasını arıyor.Gitsin layığını bulsun edepsiz.Seni kesinlikle haketmiyor.Emek verdim diyorsun inan kimsenin hakkı kimsede kalmaz42 yaşında. Gözlemlerime güvenirim, şu an yok ama flörtöz bir havası olduğunu farkettim geçenlerde dışarı çıktığımızda. Alelade bir kadın ya da garsonla benimle olduğundan daha çok gülerek şakalaştığını gördüğümde şok oldum. O zaman anladım konunun arzu ya da benim düzelmem olmadığını. Adam baya farklı birini arıyor artık.
Demek ki kilo, iş, meslek hepsi bahaneymiş. Olmayacağı varsa olmuyormuş. O yüzden karşı tarafın istediği biri gibi olmak yerine, kendi istediğimiz biri olmak önemli. İç huzurumuz, kendi mutluluğumuz önemli. Karşı tarafın elalemin istekleri hiç bitmez. 20 kilo mu verdin saçını eleştirirler, saçını mı yaptın gözünü kaşını eleştirirler. Gönlü olmayan için bahaneler eleştiriler hiç bitmez.Eşimle aramızda 10 yaş farkı var. 5 yıldır evliyiz ve çocuğumuz yok. Kendisiyle maddi - manevi zorda olduğu bir süreçte tanıştık ve evlendik. Bu 5 yılda aramızda çeşitli anlaşmazlıklar, kavgalar ve ayrılıklar yaşanmış olsa da doğrusu ile yanlışı ile hep yanında olmaya çalıştım. İlk zamanlar aşkından ölen adam, sonraları her şeyimi sorun etti, her şey kavga sebebi oldu. Neyi sorun ettiyse düzeltmeye çalıştım. Ben ise onun hiçbir şeyini doğru düzgün sorun etmedim. Gerek evlilik yükü gerekse de hayat yükü stresi ile evlilikten sonra 20 kilo aldım ama boyum var o nedenle aşırı kilolu durmuyordum. Kilolarım nedeniyle beni beğenmediğini söyledi ve 2 yıl boyunca beni kilolarımdan dolayı aşağıladı. O beğensin diye o kiloları da verdim. Geçen sene daha iyi bir iş imkanı olduğunu düşündüğü bir ülkeye taşınmaya karar verdi ve gitti, 1 sene içinde ben de yanına taşınacağım için işimden istifa ettim ve kariyerimi sonlandırdım. Bu süreçte hayatının dönüm noktası olan bir başka sorunu çözebilmesi için de canla başla yanında oldum ve sorunu çözüldü. Yani son 2-3 yıldır tam onun istediği gibi biri oldum, tüm sorunları çözdüm. Gerçekten de harikasın son 2 yıldır diyordu. Tam tüm sorunlar bitti birlikte mutlu olacağız derken beni artık bir kadın olarak arzulamadığını ve bu evliliği istemediğini, boşanmak istediğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum, çok mutsuzum. Tüm hayallerim ve emeklerim başıma yıkıldı.
Kesinlikle böyle oldu. Hayatımın ve gençliğimin en güzel senelerini tam olarak böyle heba ettim. Bugün aşırı seven kadınlar isimli bir kitap okudum. Tam olarak bu şekilde davranan kadınları anlatıyordu, kendimi gördüm. Senelerimi nasıl boşu boşuna harcadığımı anladım ama çok geç anladım. Kendimi tükettikten sonra anladım.
Hanımefendi kalmak ya da kalmamak değil ama zaten 5 yıl evlilik bir de öncesi derken 6-7 senemi yedi ve ben de artık çok genç değilim. O nedenle bu kavga ile daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Hayatıma güçlü bir şekilde devam etmek ve beni sevecek, isteyecek bir adamla olmak istiyorum.
Yaşımın genç olduğunun farkındayım ama o kadar çok zamanımı çaldı ve öyle yoruldum ki kendimi yaşlanmış hissediyorumEşiniz kendini çok genç gördüğü için boşanıp yeni bir hayat kurma derdinde. siz neden kendinizi yaşlı psikolojisine soktunuz hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?