- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
evet insan endişe ediyr eksiklik çıksa tamam düzeltiriz diyeceğiz de bu nedir yaniKonu sahibi bire-bir aynılarını yaşıyorum. Artık beynimde bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple 2 kez b12 vitaminine batırdım ama ikisinde de sonuçlar iyiydi.
bak bu olabilir belki ama çocukken de mi doluydu kafam diyorum sonra da[
Aynı ben. Kafa doluluğundan oluyor bence. Hayat koşuşturmacasından.
bilemiyorum ki odaklanma sorunu vardır çocukluktan beri ama unuttuğum şeyler çok basit konular yaniDikkat eksikliği, olabilir mi dikkatinizi vermiyorsaniz yaptığınız şeye ....
sorma ya eşim bir şey soruyor. Daha geçen gün gördüm nereydi diyorum ama baştan arıyorum her yeriBende neyi nereye koydugumu unutuyorum , mesela sabah cuzdanimi actim para eksik sabah da su evde dursun diye bise gecirmistim sanki icimden ama gecirmemis de olabilirim hatirlamiyorum , ya evde dursun diye bi kenara ayirdim ve o kenar neresi hic bi bilgim yok ya da kaybettim , icim icimi yiyor ya kaybettiysem esim buyuk olay cikarir cunku bu bir degil iki degil saat 17:30 da gitcem eve bakcam ve o ana kadar hep huzursuz olcam bu dikkatsizligim yuzunden bir gunum daha cop oldu
çocukken de böyleydim amaKafan çok dolu olduğundan ve gereksiz şeylerle çok meşgul olduğundan beyin ne yapacağını şaşırıyor. Hemen hemen hepimiz böyleyiz çünkü zaman kısıtlı ve biz aynı anda bırak iki işi 10 işi birden yapmaya çalışıyoruz. O yüzden hafızayı meşgul edecek şeylerle uğraşma.
aslında bir tatile ihtiyacım var benm de haklısınız.Günaydın.
Benim kafam dalgınken unutuyorum.
Geçen haftalarda hep bir konuya takılmıştım,herşeyi unutuyordum,toplayamıyorum bir türlü kendimi.
İşlerimi aksatmaya başlamıştım.
Kocamla beraber yıllık izin aldık,evde bol bol düşündük,ağlaştık,gülüştük,sarıldık,Allaha sığınıp geldik iş başı yaptık.
Şimdi şükür daha iyiyiz.
Çocukken çocuktuk işte kız. Öyle akılda tutma falan derdimiz yoktu ki. Ondan :)bak bu olabilir belki ama çocukken de mi doluydu kafam diyorum sonra da
çok mantıklıÇocukken çocuktuk işte kız. Öyle akılda tutma falan derdimiz yoktu ki. Ondan :)
Bunların hepsi var. Okurken aa aa aaaa diye diye okudum bu soruları ve açıklamanızı merakla bekledim. Peki psikiyatra ne şikayetle gittiniz ilk sadece sinirlilik mi yoksa bu bütün her şeyi eklediniz mi?Sadece unutkanlık mı var? Mesela sıra beklemekte zorluk Yaşar mısınız? Hep aceleci mi davranırsınız? Her tarafa koşturarak gider misiniz? Bir işi yarım bırakıp ötekine başlayıp daha sonra Başka bir işe başlayıp hiçbirini tamamlayamaz mısınız? Ani sinirlenmeleriniz olur mu? Çok ve hızlı şekilde konuşur musunuz?
sorma ya eşim bir şey soruyor. Daha geçen gün gördüm nereydi diyorum ama baştan arıyorum her yeri
[/QUOTEBden]
Bende ayni sekilde her yeri desiyorum resmen evde dagiliyo
Normal aklınızı meşgul eden başka şeyler vardır . Yada çok gereksiz şeylere meşgul ediyorsunuz.bilemiyorum ki odaklanma sorunu vardır çocukluktan beri ama unuttuğum şeyler çok basit konular yani
hiç onları bile düşünmem :/ bir sorun bile yaşadığımda anlık sıkıntı yaparım sonra unuturum neredeyse ya da kafama takmam.Normal aklınızı meşgul eden başka şeyler vardır . Yada çok gereksiz şeylere meşgul ediyorsunuz.
Ben evden çıkarken fişi çektim mi , lambayı kapattım mi , Ocak açık.mi kaldı sorularını çok soraradim kendime hala ara ara olur ama bu yaptığın ise verdiğin dikkat dediler
Zaten evden çıktıktan sonra aklıma bu sorular geliyor sebebi ise dikkatimi vermedigimden.hiç onları bile düşünmem :/ bir sorun bile yaşadığımda anlık sıkıntı yaparım sonra unuturum neredeyse ya da kafama takmam.
çok öyle şeyler yapmam yani cam kapatılacaksa kapatırım fişi çekerim o konularda sıkıntım olmaz o yüzden de düşünmem üzerinde ama yapacağım işi yapacakken başka bir şey aklıma geldiyse o yapacağım iş kalır.Zaten evden çıktıktan sonra aklıma bu sorular geliyor sebebi ise dikkatimi vermedigimden.
Bende sikintilarimi olay cozumlenene kadar takarım
Bende ondan bqhsediyorum.çok öyle şeyler yapmam yani cam kapatılacaksa kapatırım fişi çekerim o konularda sıkıntım olmaz o yüzden de düşünmem üzerinde ama yapacağım işi yapacakken başka bir şey aklıma geldiyse o yapacağım iş kalır.
yıllardır olmuyor. ayrıca konu pek benzer değil bence. Siz telaşla unutup panik yapıyorsunuz. Ben mutfağa diye çıkıp salona gidiyorumBende ondan bqhsediyorum.
Mesela sabah işe gideceğim geç kalma tehlikem var (servis kaçarsa 2 saat yolda gecirecegim için) acele acele iş yapar cikarim. Bilirim kapattigimi ama aklım orda olmadığı için takılır kapatip japatmadigim sizdeki durumda bunun bir farklı örneği .
Biraz odaklayin kendinizi bence atlatabilirsiniz
Ben de oyleyim işte ama B12 iğneleri bende işe yaramışti. Şimdi balık yağı da içiyorum. Faydası oldu cidden.et yerim ortalama. Tekrar tahlil yaptıracağım ama kendimi bildim bileli böyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?