Şimdi ben anlamadım memurum diyorsunuz 1.5 saat mesafede başka yere gideceğinizi ama işyerinizin değişmeyeceğini söylüyorsunuz şube filan mı var yani özel sektör değil ki bu nereye atandıysanız orada çalışmanız gerekir. Banka filan mı çalıştığınız yer. Ayrıca ne olursa olsun iş ortamını değiştirmek alıştığınız yerden ayrılmak zor. Siz kurslarım ve kadınlarla günüm var demişsiniz hiç işinizi sorun etmemişsiniz ama en önemli şey bence iş ortamınızın değişecek olması sonuçta ayrılmakta kararlıysanız boğazınıza yapışacak hali yok ben bir erkek için tüm düzenimi değiştirmezdim şahsen bir de üzerine masraf yapıp ama siz bilirsiniz tabii ki.
Bir arkadaşın da dediği gibi sayfalarca yazdık ,çizdik.
Nişanlının zihniyeti ortada nihayetinde.
Bana göre ,o arabayı bile kendi üzerine yapmanın ve seni ortak etmemenin bir yolunu bulacaktı ileride.
Ne yazık ki görünen köy kılavuz istemiyor.
bazen bizlerin yaşanmışlıkları bu tür öngörüleri kolayca yapmamızı sağlayabiliyor.
Yer değiştirmene gelince,bence yapmamalısın.
Hayatta hep kaçarak sorunlar halledilmez.
kestirip atarsın olur biter,tabi kalbinde de bittiyse.
Ama yer değişikliği senin için fazlaca sıkıntı yaratmıyacak anladığım kadarıyla o zaman
hakkında hayırlısı olsun.
Seninle bu kadar maddi pazarlık yapan bi adamdan hayır gelmez.
Nişanı sana yaptırıyor,kınayı sana,düğünü sana.
Nedir bu Allah aşkına.İnsan bir utanır,evleneceğim kızın gözünde bu kadar küçülmeyeyim, güvenini sarsmayayım der.
maddi sorunlar bu kadarla kalcağına inansan eminim sen de nişanlından ayrılmazsın.
Ama sanırım bütün hayatınız boyunca sıkıntı çekeceğini hissediyorsun içten içe ve bu yüzden
ayrılmak istiyorsun ne kadar üzülsen de.
Minnoş burdaki insanların sözünü dinlemene çok sevindim. Ben hatırlarsan sana evlenmek için acele etme demiştim. Bilmiyorum ille de mekan değiştirmen gerekir miydi ama en azından her şeyi askıya alman iyi olmuş. Umarım gittiğin yerde mutlu olursun. Herşeyde bir hayır vardır. İlk zamanlar biraz özleyeceksin onu. İyi mi yaptım kötü mü diye sorgulayacaksın ama inan bana bir sene sonra bu yaşadıklarını hatırladıkça doğru karar verdiğini kendin de göreceksin. Dilerim herşey gönlünce olur... Sevgiler...
Canım böyle kolaylıkları varsa gitmek iyi gelebilir. O kadar üzüldüm ki şu an. Sanki o laflar bana söylendi. Verdiğin karar en doğrusu. Umarım kararlı bir şekilde ilerleyebilirsin. Sen hiç konuştun mu kendisiyle? Ayrıldığını biliyor mu? Ya da en azından ailene aç durumu. Birileri bilirse karar daha kesin bir hal alır. Sadece senin bildiğin bir plan olarak kalırsa barışma ihtimaliniz daha da artar. Allah yardımcın olsun. Seni temin ederim seni sevecek, sen ne istiyorsan o olsun diyecek, sana prenses muamelesi yapacak insanlar var.
Bence dogru karar almissin evini degistirmeyle. Ben sana ne yapacagini söyleyim.. :) önce güclü bir kadin oldugunu kendine 30 kez ayna karsinda söyleyeceksin... Sonra dogru bir karar verdigini, cünkü bu adamla ilgili eksileri ve artilari topladiginda hep eksiye ulastigini yine kendine defalarca söyleyeceksin... Geri dönüs yok... artik bir karar verdin... Kendine yeni bir defter yeni bir sayfa actin... yeni evinin dekorasyonuyla ilgilen, kendine cok güzel cicekler al... spor yap... yeniden cevrene bakin.. geleceginle ilgili yeni hayaller kur... ve kesinlikle onu aklina getirme.. o aklina geldigi an "o bana kesinlikle deger vermiyordu" de ve dikkatini baska birseye yönelt.. özgürlügün tadini cikar... yeni bir dil ögren yada bir sürü kitap al hatta ben sana bir tane önereyim tabi bu kitabi bulabilirsen "SÖYLESILER (Epiktetos)". Cok güzel bir kitaptir ve okudukca hayata daha baska gözle bakiyorsun... Yapman gerekenler bunlar...
arkadaslar bana yardm edın lutfen.. 22 yasında evlı bır bayanım.. esımle armızda tam 20 yas var. onu cok sevdıgım ıcın evlendm esım dul ve 2 cocukllu. ilk zaman hersey cok ıyıydı ama su anda her seyden küfür edıyor hakaret edıyor dahada kötusu şiddet uyguluyor. allah kahretsın cok caresızımmmm. bana akıl verın..
daha önce defalarca denedik ama olmadı. zamanla öfkem geçiyor ve unutuyorum. asıl sorun bu.. nasıl oluyor da bu kadar şeyi hazmedip unutabiliyorum inan bende bilmiyorum. ama her ikimiz de biraz ayrı kalınca yavaş yavaş yeniden yakınlaşıyoruz. ve evliliğe doğru gidiyorum. ya evlendikten sonra yaşarsam bu sıkıntıları, o zaman boşanmak daha zor olacak. dediğin gibi başarabilseydim keşke tüm bunları yapamadığımdan gidiyorum zaten. tabi onu da becerebilirsem..
yazıklar olsun ona ya.. Yemin ederim gözlerim yuvalarından fırladı son teklifini okuyunca.
Biz 24 bini sakın verme derken, adam bide üzerine kredi çek diyor.
Yok minnoş bırak bu adamı ya, kesinlikle dönme. Rabbim sana iç soğukluğu versin.Bir an önce kurtulmayı nasip etsin.
Ben olsam, bunu yapmak her nekadar doğru olmasada iş yerindekilere gerçeği söylerdim.. Tabi eğer tam anlamıyla ilişkiyi bitirdiğime eminsem.. Tüm düğün ve eşya masraflarını bana karşılatmaya kalktı, erkek olarak üzerine düşeni yapmadı diye açık açık söylerdim. O rezil olsun sen değil..
minnos,
senin diğer topiğinde de birşeyler yazmıştım, ayrılmaya karar vermişsin, bence de iyi bir karar almışsın, sonuna kadar iradene sahip çık ve bu kararından vazgeçme, sen gözü tok, çok iyi niyetli bir kızsın, hala iyi bir eş, iyi bir baba olabilir diyorsun.
Sana kına gecesi yapmayı, beğendiğin gelinliği almayı istemeyen biri ilerde iyi bir eş, iyi bir baba olamaz, kına gecesi ve gelinlikten bu sonuca varılır mı deme, sen seni istemeye geldiklerinde çiçeğini bile kendin almışsın, ailesine senin birikimlerinden para göndermişsiniz.
Sen ki diğer konunda bile paragöz müyüm acaba diye kendi kendini sorguladın, paragöz olmadığın halde, tüm masrafları kendin yüklendiğin halde.
Ayrılmışsın ya, arkana bile bakma minnos, sen çok daha iyilerini hak ediyorsun.
çok doğru bir karar vermişsin..
seni istemeye gelirken çiçeğin ve çikolatanın parasını senden alan adamdan hayır gelmezdi zaten.
birde ,benden izin alacaksın nereye gidersen demeside üstüne tuz biber ekmiş. ne demek izin almak. sen onun çocuğumusun.
Erkeği anlamak mümkün değil.....böyle bir pişkinlik bir gevşeklik bizim gibiler bu sıfatları insanoğluna yakıştıramıyor.......bu insan evladı diyelim senin üzerinden yağ çîkarma peşinde..........karakter rezil
Bende de vardı buna benzer.........ailesi çok zengin olduğu için konduramamıştım......ama cidden bu rezil türler karısının kazanacağı üç kuruşa tamah eder ve sen konduramaz kendine itiraf edemezsin..........evlenirsen hasta da olursun sana söyleyeyim
cnm sen ondan soğumadın. deliler gibide aşıksın hemde. gitsen bile geri dönersin bir şekilde emin ol. yanına gelir bulur seni bir iki tatlı söz tmm işte yine başa dönersiniz. eğer katiyen evlenmeyeceksen kararlı olup ondan ümidi kesip göre göre vazgeçeceksin ondan
ben evlenmeden eşimle bir hafta ayrı düştük. aşkımız daha fazla depreşti özledik birbirimizi dahada bağlandık. gözden uzk olan gönüldende uzak olur derler belki de öyle olur sende bilemedim . sen bilirsin düzenini bozmadan iyi düşün. yeni ev kurmak çooooook zor
Minnoş ne yaptın canım. Az önce bir arkadaşa "çok iyi niyetlisin umarım karşında bunun kıymetini bilen biri vardır" diye yazınca sen aklıma geldin. Umarım her şey yolundadır.
Destek olan herkese teşekkür ederim. ben çok iyiyim arkadaşlar. öle klasik ayrılık modunda falan değilim. ağlıyorum arada, ama ona değil, haketmediğim şeylere ağlıyorum. filmlerdeki gibi aşk yaşayan var mıdır bilmiyorum ama ben o aşkları gördükçe ağlıyorum. bugünün örneği "aşk tesadüfleri sever"di. burda yazmıştı birisi hatırlayamadım ama, iş arkadaşlarına söyle rezil olsun demiş. bende onu yapmayı planlamıştım tam olarak dün :) ba birde ona aşıksın hala diyen arkadaşım; yok artık o köprünün altından çok sular aktı. ve her giden su damlası sevgimden çok şeyler götürdü. sevgi, aşktan ziyade saygı önemlidir bir ilişkide. sevmeden evlenen insanlar vardı, sonradan mutlu oldum, sevdim der. ama saygı olmazsa o ilişki olmuyor işte. sonradan seviliyor belki ama sonradan saygı duyulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?