taşınınca iş yeriniz değişecek zaten taşınmadan şehirde başka bir yerde çalışsanız bilmiyorum mümkün mü ama daha mantıklı olmaz mı emin olun başka bir şehirde tek başınıza kalırsanız yalnız kalıp tekrardan en hassas anınızda yine kendinizi onu ararken bulabilirsiniz kendinizi... bu dönemde yalnız kalmak iyi gelmeyebilir..
aynı şehirde daha güzel bir eve çıkın yeni bir ev yeni bir iş ortamı sizi bir süre oyalar...
daha önce defalarca denedik ama olmadı. zamanla öfkem geçiyor ve unutuyorum. asıl sorun bu.. nasıl oluyor da bu kadar şeyi hazmedip unutabiliyorum inan bende bilmiyorum. ama her ikimiz de biraz ayrı kalınca yavaş yavaş yeniden yakınlaşıyoruz. ve evliliğe doğru gidiyorum. ya evlendikten sonra yaşarsam bu sıkıntıları, o zaman boşanmak daha zor olacak. dediğin gibi başarabilseydim keşke tüm bunları yapamadığımdan gidiyorum zaten. tabi onu da becerebilirsem..
minnoscumm diger konunu takip ediyordum.. O adam begendigin gelinligi bile cok gormustu sana, o kadar pahali olmasina gerek yokmusmus.. Dugune gerek yok, kina gecesine gerek yok ee neye gerek var? Bence asil senin hayatinda ona gerek yok.. Cok yazik senin degerini bilemedi, o kadar tatli, iyi bir insan oldugun herhalinden belli, nisanlin kendisi kaybetti..
Bu sünepe beyinli adama dönme arkadaşım hayatını çürütme değmeyecek tiynette bir insan için .Kendi değerinin farkına var lütfen ailen seni bu sünepe beyinli için mi büyüttü emek verdi sana kendini düşünmüyorsan onları düşün.
bende herşeyi unutuyorum yalnız değilsin bu konuda canım
Minnos bak buraya yazıyorum sen yine ayrilmazsin.
Adamin onca yaptigina ragmen ayrılmadin
simdi mi ayrılacaksin?
Hem tum dugun masraflari sana ait degil miydi?
Bak ne oldu sen yapacaksin kendi yapmis gibi üstüne konacak?
Degmez ilerde cok aglarsin.
İlerde ağlayacagina simdi agla.
Sevgi her sey demek degil.Dahası sevgi bu degil...
zararın neresinden dönerseniz kardır.
Siz düğünümü kendim yapıyorum dediğinizde zaten bütün bayanlar demişti,herşeyi.
Oyüzden kararınızın arkasında durun,yoksa geleceğinizi karartırsınız.
keşke bende aynı cesareti içimde bulabilsem ve kimseye söylemeden çekip gitsem ... arkamda ailem olmasa onlar üzülecek olmasa çekip gitmek ve sil baştan bi hayat kurmak benimde hayalim ... ve bu hayali bana kurdran büyük bir aşkla evlendiğim 6 aylık kocam ... inanki onun üzülmesi bile umurumda değil sadece ailem bunu kaldıramaz ... ve bazen anne babasını üzmemek için bazı şylere olur veriyormuş insan ...
yok devlet memuruyum ben, işyerim aynı kalıyor. zaten gideceğim yer önceden bildiğim bir çevre. şehir değiştirmiyorum aynı ilçede bölge değiştiriyorum sadece. esas çalıştığım bölgeye artık hergün geliş gidiş yapmıycam, direk orda yaşıycam. öle bir mevzu. orası beni daha fazla oyalayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?