Herkes annesine anlatır ki..

benim annem hayatda deil
9 senede bi kere babama soyledim esimle aramdaki sorunu
sonra sorunu bi sekidle halletik
babam bana madem barisacakdin bana niye soyledin kavganizi dedi .. hiçn unutmam o sozlerini hala kulaklarimda çinlar dun gibi ..

Annem olsa nasil olurdu bilmiyorum evlenmeden once kaybettigim için
ama anneme de demezdim buyuk ihtimalle annem herseyi babama yetistirirdi :)

baskada kimsem yok anlatcak , bi iki defa çok bunaldigimda arkadasa dedim ama kolay kolay kimseye soylemem esimle olan sorunumu, milletin agzina sakiz olursun,herkes senin dedikosunu yapar gibi geliyor bana ..

Eyvahlar olsun..
O zaman benim dedikodumu yapan epey kişi var..

Asla tek kelime etmem kocamin olumsuz tarafları hakkında ya da kavga ettigimizde anneme asla duyurmam çünkü ben kocam affederim unuturum belki kavgayı ama annem unutmaz ve affetmez neden damadiyla arasını Bozuyum ki. Sen de anlatma hem anneler çok uzulurler

Eyvahlar olsun..
bilmemki belki bneimki paranoyaklikdir :)
ama turk muilleti maalesef sever dedikioduyu bunu biliyoruz hepimiz maalaeserf aslinda insanlar seviyor turklukluklede pek ilgili deil

benim hiç isim olmaz
benden için yaninda adam oldursen giki çikmaz diyolar
hiç ilgilenmem duyduklarimla orada kalir , benden çikmaz tekrar ama baskasi konu açrsa konusrum onun benle ilgiis olmuyor :))))sen gel bana anlat en iyisi

boyle forumda anlat kimse dedikodu yapmaz :)))))

Eyvahlar olsun..
Canım anlatma kimseye en yakın arkadaşım bile bilmez bnm neden onda kötü bir evlilik izlenimi birakayim ki bide çekemeyen çok olur anlatma kimseye bi ben bi eşim biliriz zor oluyo birine anlatıp rahatlayamamak ama kendimi ise veriyorum başka işlerle meşgul oluyorum sonra barisiyoruz zaten

Ben anlatiyorum yoksa asiri yonlendirmeye kalkiyordu ailem. Esimi herseye he diyen kilibik yerine koyuyorlardi. Ben esimle sorun yasiyordum. Sorunlari anlatinca ustelemiyorlar simdi.
Birbirlerine girmesinler diye arada kalamadim daha fazla.

Bence de kötü düşünüyorsunuz. Sanırım yaşadıklarınız sizi bu düşünceye itmiş anlayabiliyorum ama bu sağlıklı bir tutum değil o nedenle tavsiye etmenizi uygun bulmadım.

Her insanın güveni kırılmıştır birileri tarafından, sizin de benim de nomunun da. Bu demek değildir ki içimize atalım kimseye güvenmeyelim. Bu sadece güveneceğimiz insanları iyi seçmemiz gerektiği anlamına gelir. Zaten onlar da ego tatmini için dinliyorlar bizi düşüncesi de yanlış ve insanı iyi niyetten uzaklaştırır. Kendimi düşünüyorum, asla derdini bana açan bir insanın zayıf anından beslenmeyi kendime yakıştırmam, yardımcı olmaya çalışırım. Aynı şekilde bu kötülüğü biri bana yapsa da onu hayatımdan çıkarırım.

Güven çok önemli bir duygu ve insani bir ihtiyaç. Herşeyimizi herkese anlatmamalıyız ama şu üç günlük dünyada sırtımızı yaslayacağımız derdimizi paylaşacağımız bir avuç insan şart. Allah hepimize nasip etsin.

Son olarak, eften püften şeyler değil ama beni çok üzen sorunlarımı paylaşırım ailemle. Zaten yüzümden sesimden de anlarlar. Onlar olmasa ne yaparım ben.

Hiç bir şey anlatmamak pek sağlıklı olmuyor. Az çok nasıl bir kocanızın olduğunu bilmesi lazım.
Daha önce nişanlanmıştım. Çok olaylı bir adamdı bende ölürüm de anlatmam derecesinde ketumdum. Ayrılmaya karar verince bir bir döküldüm ama annem bana inanmadı. Bu kadar ciddi şeyler olsa zamanında söylerdin, çekmeseydin, zamanında söyleseydin çözseydik gibi yorumlarda bulundu ve uzun süre annemin o adamın nasıl biri olduğunu görmesini bekledim.

Şu an eşimin az çok nasıl biri olduğunu biliyor ama tutup büyük küçük her sorunu anlatmamak lazım.

Ya hiç kimseye hiç birşey anlatmadan nasıl yaşıyorsunuz arkadaşlar? Beni çekemezler falan diye de düşünmem yakın dostlarım hakkında, elbette zaman zaman bazı insanların kıskandığını ben de hissederim ama umursamam ki hiç. Beni çekemeyenle zaten arkadaş olmam. Yakınlarımdan da öyle hisler almam zaten o yüzden yakınım.

Ben hasta olurum içime atınca paylaşmam lazım benim. İhtiyaç yani benim için güvenmek ve paylaşmak. Demek ki kişiden kişiye değişiyor.

Ohooo burda zaten bdv nin en çok konu açar üyelerinden ilk ona girerim sanırım :)

Yetmiyor bana.. Kanlı canlı teselli şart sanırım :)

Canim paylaşmak benim için de çok büyük bir ihtiyaç..

Otobüsteki amca sorsa kızım neyin var diye dökülecek potansiyel var bende

Belki haklıdır arkadaşlar ama ben bu tarz dertlerimi acamadıgimda evimin kapısını da açamıyorum gönlümün kapısını da..

Dediğin gibi beni derdime vurmak isteyen insanlara da yazıklar olsun der silerim ancak..

Güvenmeden gülümseyemem, selam veremem, bir markete bile gidemem inan ki..

Ben de böyle değişik biriyim.

Valla suan sır olarak sakladığım meseleyi söylesem ne annem ne kardeşlerim inanmaz.

Onlara göre kahır çekmeyecek, gaddar biriyim..

Böyle bir şeyi herkesten saklayıp bu yükü tek başıma taşıyan melek rolünü bana yakistiramazlar. :)

Doğrusu ben de kendimi böyle bilmezdim..

Oluyormuş, başa gelince insan dönüp bakmayacağı bir elbiseyi bile gecirebiliyormus üstüne..

Sır minvalindekileri anlatmamak gerek zaten. Ancak ayrılmaya karar verildiği zaman o da canın isterse anlatırsın.

Arkadaşa anlatmaktansa anneme anlatırım
Çünkü annemdir ve kotu olmami istemez gidip başkasına anlatmaz.Yanliş yonlendirmelerde bulunmaz yol gösterir.
Annem benim dert ortağım sırdaşim.
Ondan hiçbişey saklamam

Neleri sakladım neleri , çünkü üzülmelerini istemedim , yaşadıklarımın sadece çeyreğini bildiler hep ...
Hepsini anlatsam ya ikisine de inme iner ya da Allah korusun kalp krizi geçirirlerdi ...
Mutlu mesut bilsinler hep .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…