- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
benim annem hayatda deil
9 senede bi kere babama soyledim esimle aramdaki sorunu
sonra sorunu bi sekidle halletik
babam bana madem barisacakdin bana niye soyledin kavganizi dedi .. hiçn unutmam o sozlerini hala kulaklarimda çinlar dun gibi ..
Annem olsa nasil olurdu bilmiyorum evlenmeden once kaybettigim için
ama anneme de demezdim buyuk ihtimalle annem herseyi babama yetistirirdi :)
baskada kimsem yok anlatcak , bi iki defa çok bunaldigimda arkadasa dedim ama kolay kolay kimseye soylemem esimle olan sorunumu, milletin agzina sakiz olursun,herkes senin dedikosunu yapar gibi geliyor bana ..
bilmemki belki bneimki paranoyaklikdir :)Eyvahlar olsun..
O zaman benim dedikodumu yapan epey kişi var..
Canım anlatma kimseye en yakın arkadaşım bile bilmez bnm neden onda kötü bir evlilik izlenimi birakayim ki bide çekemeyen çok olur anlatma kimseye bi ben bi eşim biliriz zor oluyo birine anlatıp rahatlayamamak ama kendimi ise veriyorum başka işlerle meşgul oluyorum sonra barisiyoruz zatenEyvahlar olsun..
O zaman benim dedikodumu yapan epey kişi var..
Bence de kötü düşünüyorsunuz. Sanırım yaşadıklarınız sizi bu düşünceye itmiş anlayabiliyorum ama bu sağlıklı bir tutum değil o nedenle tavsiye etmenizi uygun bulmadım.Psikolojik olarak bu beni zorluyor evet.
Zaten benimde su an cok samimi bir arkadasim yok.
Universitede insanlarin gercek yuzunu gordukten sonra kendimi indanlara karsi geri cektim.
Onlarin mutlu gununde ben en az onlar kadar sevinirken benim mutlu gunumde onlarin burun kivirdigini gorunce artik kimseye guvenmez oldum.
Simdiye kadar anlatmissiniz tamam ama bence asiri guvenmeyin anlattiginiz kidilere
Siz evliliginizin sorunlarini anlatirken belkide icten ice benim evliligim boyle degil diye ego tatmini yaptiklari icin dinliyorlar sizi.
Yarin birgun sorunlariniz duzelip onlardan bir tik uste cikmaya baslayinca sizi kendi seviyelerine cekmek icin bu dertlerinizi kullanabilirler.
Bilmiyorum cok mu kotu dusunuyorum ama hic beklemidegim insanlardan yedim darbeleri.
Mesela ablam bildigim esi issiz kalinca oturup onunla agladigim. Esi is bulup ev alinca onunla sevindigim. Her derdini bana anlatan kuzenim benim nisanlim is ararken abla dua et iyi bir is bulsun dedigimde "aman ortalik muhendis kayniyor. Bulsa bile 1500 den fazla vermezler" dediginde sok oldum. Halbuki onun esi is bulsun diye az dua etmemistim.
Velhasili kelam. Fazla guvenmeyin. Yarin birgun siz onlardan muylu olursaniz sizi uzmek icin kullanabilirler sorunlarinizi.
bilmemki belki bneimki paranoyaklikdir :)
ama turk muilleti maalesef sever dedikioduyubunu biliyoruz hepimiz maalaeserf aslinda insanlar seviyor turklukluklede pek ilgili deil
benim hiç isim olmaz
benden için yaninda adam oldursen giki çikmaz diyolar
hiç ilgilenmem duyduklarimla orada kalir , benden çikmaz tekrar ama baskasi konu açrsa konusrum onun benle ilgiis olmuyor :))))sen gel bana anlat en iyisi
boyle forumda anlat kimse dedikodu yapmaz :)))))
Ya hiç kimseye hiç birşey anlatmadan nasıl yaşıyorsunuz arkadaşlar? Beni çekemezler falan diye de düşünmem yakın dostlarım hakkında, elbette zaman zaman bazı insanların kıskandığını ben de hissederim ama umursamam ki hiç. Beni çekemeyenle zaten arkadaş olmam. Yakınlarımdan da öyle hisler almam zaten o yüzden yakınım.
Ben hasta olurum içime atınca paylaşmam lazım benim. İhtiyaç yani benim için güvenmek ve paylaşmak. Demek ki kişiden kişiye değişiyor.
Hiç bir şey anlatmamak pek sağlıklı olmuyor. Az çok nasıl bir kocanızın olduğunu bilmesi lazım.
Daha önce nişanlanmıştım. Çok olaylı bir adamdı bende ölürüm de anlatmam derecesinde ketumdum. Ayrılmaya karar verince bir bir döküldüm ama annem bana inanmadı. Bu kadar ciddi şeyler olsa zamanında söylerdin, çekmeseydin, zamanında söyleseydin çözseydik gibi yorumlarda bulundu ve uzun süre annemin o adamın nasıl biri olduğunu görmesini bekledim.
Şu an eşimin az çok nasıl biri olduğunu biliyor ama tutup büyük küçük her sorunu anlatmamak lazım.
Sır minvalindekileri anlatmamak gerek zaten. Ancak ayrılmaya karar verildiği zaman o da canın isterse anlatırsın.Valla suan sır olarak sakladığım meseleyi söylesem ne annem ne kardeşlerim inanmaz.
Onlara göre kahır çekmeyecek, gaddar biriyim..
Böyle bir şeyi herkesten saklayıp bu yükü tek başıma taşıyan melek rolünü bana yakistiramazlar. :)
Doğrusu ben de kendimi böyle bilmezdim..
Oluyormuş, başa gelince insan dönüp bakmayacağı bir elbiseyi bile gecirebiliyormus üstüne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?