hafizami_silsem
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 26 Mayıs 2017
- 23
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi hafizami_silsem
-
Tam olarak durumu ozetlemissin esim de artik cok yoruldu yiprandi. 5 yildir evliyiz hep annedir babadir haklari odenmez diye o goturdu bizi annemlere ama en son olayda ben artik kaldiramiyorum diye koca adam benimle birlikte agladi ici oyle dolmus ki onun daher durumu kendi içerisinde değerlendirmeyi bilmek gerekli. en kötü aile olarak ailem benim ağzıma da s.çsa anne baba gibi olamaz, asla koca demem nasıl bir salakça yorumdur ya rabbi sinirlendim valla. bi de konu sahibini koca meraklısı, kocası için ailesine sırt çeviren durumuna sokuyor, ba ba ba... bi ailesini seven sizsiniz ya tabi.
konu sahibi bence eşin doğru olanı yapıyor. eğer kendin istiyorsan görüşmeye devam edersin, ama sen de eşinin bu tavrını zaten benimsemiş görünüyorsun. bu arada kocanın sana kesin getirme hakkı evet yok, ama çocuklarını görüştürmek istemeyebilir.
şahsen benim eşimin ailesi çocuğumun yanında bağıran çağıran, küfür eden, dengesiz hareketleri olan, çocuğumu kötü etkileyecek zarar verecek insanlar olsa ben de çocuğumu onlara göstermezdim. bunu da gayet kendimi haklı görerek eşime söyleyebilirdim.
Bunu denedik ama yapamadik olmadi onlar istediginde bize hep ulastilar sorunlarinin icine gene girdik hep mudahil olduk gine beklentide bulundugum icin hataliyim zaten bunun farkindayim ama kendime engel olamiyorum bunu nasil yeneceğimi bilmiyorumBenim anlamadığım da şu; büyük sağlık sorununuz varken sizi umursamayan kadına gel de kızımın gözüne bak diyorsunuz. Belli ki önemsemiyor. Beklentiyi hep taze tutup üzülüyorsunuz. Konunuz annem beni önemsemiyor değil annem kızımın gözü için istediğim yardımı yapmadı içerikli. Anneniz ile ayda bir politik görüşmeler gerçekleştirip, kendiniz ve kızınız için bakıcı tutun. Benim arkadaşım haftada 3 gün 500 e anlaştı. 2 çocuğa yetişemiyordu. Yani sürekli annenizi arayıp taleplerde bulunmayın, belli ki kadın istemiyor, önemsemiyor. Zorlamak neden?
Bazı aileler böyledir. Eşinize sarılın, ailenizle de keskinbir şekilde iletişimi koparmadan ayda bir gidip gelin çayını kahvesini yapın sorumluluk vermeden. İçip gitsinler. Kızınız da benim anneannem, dedem var bilincinden uzaklaşmamış olur.
Esinizden once siz hop deyin? Ne munasebet esiniz karisiyor? Kimsenin korumasina ihtiyaciniz oldugunu sanmiyorum. Siz esinizi esinizin ailesinden koruma geregi duyuyorsaniz esiniz basiretsizin tekidir.Evet herkesin bir ailesi var. Benim ailem de eşim ve karnimdaki bebeğim. Şimdi benim annem babam hamile halimle bana eziyet etse, hakaret kufur etse, psikolojimi bozsa, sinir krizleri gecirmeme sebep olsa.. Eşim hop demez mi? Bu kadın da benim karim, karnindaki benim çocuğum, kimsenin uzmeye hakkı yok deyip beni korumaz mi? Eger bunlari demezse şüphe ederim.
Senin ailen, kendi dengeni kendin kur derse bir anormallik vardır
Herkese hayirli cumalar .
Konumdaki cumle oz anneme ait. Sevgisiz soguk surekli dayak yedigim ailemden ogretmen olarak ayrildim atandim, evlendim ve 2.cocugumu dogurcam bikac gun sonra insallah. Esimden yana cok memnunum mutlu bi yuvamiz var.
Ailemle iyi olmayi cok istedim denedim annem kardeslerim yuzunden defalarca hamileyken sinir krizi gecirdim cok zor gunler atlattim esim de cok ugrasti ama artık psikolojimin bozuldugunu gordukce hicbisey degismiyor daha fazla zarar gormeni istemiyorum diyip onlarla konusmami yasakladi
sorunum su ki esim cocuklari aileme göstermek istemiyor Allah biliyor ya ben de artik uzulmek istemiyorum oz ailesiyle gorusmeyen var mi nasil yapiyorsunuz cevrenizdekilere ne dediniz nasil kararli durdunuz ?
Valla kadin dogru soylemis. Kimse mecbur degil bakmaya. Sevmeye gelince herkes seviyor ama bakmaya gelince bir enayi ben miyim demistir ki gayet de hakli. Siz kendi ailenizle gorusmek istemiyorsunuz,daha dogrusu esiniz sizi ailenizle gorussturmek istemiyor ama siz kizinizi ailenize baktirmak istiyorsunuz nasil bir mantiginiz var ben de anlamadim.Basligi acikladim ama tekrar yazayim annem bana "Herkes senin kizini sevmeye mi hayran,herkesin isi gucu var senin kizina kimse bakmak ilgilenmek zorunda degil"dedi. Bu da benim cok agrima gittiği icin basliga oyle yazdim
ben kizimi aileme baktirmak istemiyorum zaten de bakmayiz dediler bakicim vardi su an izindeyim birlikteyiz enayi kelimesine gelince anneannesinin ayda yilda bi bikac saat torunuyla vakit gecirmesi ne zamandan beri enayilik olmus !Valla kadin dogru soylemis. Kimse mecbur degil bakmaya. Sevmeye gelince herkes seviyor ama bakmaya gelince bir enayi ben miyim demistir ki gayet de hakli. Siz kendi ailenizle gorusmek istemiyorsunuz,daha dogrusu esiniz sizi ailenizle gorussturmek istemiyor ama siz kizinizi ailenize baktirmak istiyorsunuz nasil bir mantiginiz var ben de anlamadim.
O kendisi oyle demek istemis ama. Kimse mecbur degil zorla biriyle vakit gecirmeye. Sevmek gonulluluk isidir hanimefendi,anneniz cocugunuzdan hazzetmiyorsa zorlayamazsiniz.ben kizimi aileme baktirmak istemiyorum zaten de bakmayiz dediler bakicim vardi su an izindeyim birlikteyiz enayi kelimesine gelince anneannesinin ayda yilda bi bikac saat torunuyla vakit gecirmesi ne zamandan beri enayilik olmus !
her gun arayip torunum napiyor diye kendisi soruyor herkese cok sevdigini söylüyor agrima giden de bu zaten dengemi bozdu madem seviyor oyle davranmasi lazimO kendisi oyle demek istemis ama. Kimse mecbur degil zorla biriyle vakit gecirmeye. Sevmek gonulluluk isidir hanimefendi,anneniz cocugunuzdan hazzetmiyorsa zorlayamazsiniz.
onceki sayfalarda iki kere acikladim anneannesi benim kizima soyledi ablam ve diger aile uyeleri icin kimse kizimi sevmeye hayran degilmisBaşlikla içerik arasindaki iliskiyi aciklar misiniz konu sahibi?
Iyi deyin kapatin. Cok sey beklemeyin madem kiriliyorsunuz. Esinize de fazla soz hakki tanimayin bu konuda, onu ilgilendirmez. Siz cocuk degilsiniz ki kiminle ne surede goruseceginize veya gorusmeyeceginize siz karar verirsiniz. Bugun kocaniz iyidir,yarin da obur gun de iyi olacaginin garantisi yoktur. Kimse kotuyu yasayin istemez burda ama bir de bosanma durumunda gorun o harika kocanizi diyorum baska da bir sey demiyorum. Ayaginizin altindaki dunyayi bile ceker alirlar emin olun.her gun arayip torunum napiyor diye kendisi soruyor herkese cok sevdigini söylüyor agrima giden de bu zaten dengemi bozdu madem seviyor oyle davranmasi lazim
anneme gore kimse kizimi sevmek ilgilenmek zorunda degilmis kizimin bir gozu tembel otekine gore cok az goruyor ve her gun en az 2 saat kapatilmasi lazim bikac aya kadar hep kapatiyordum ama simdi cok zorlaniyorum cunku bi dk bile gozumu ayirsam hemen aciyo surekli ilgilenmem gerek gucum yetmiyo agirlastim gecen hafta ilk kez annemden bisey istedim biriniz gelse de haftada 2 kere de olsa kapatsaniz dedim 4 kardesiz babam da calismiyor evlerimiz 5 dk uzaklikta sağlıkları iyi iki arabalari var herkesin isi gucu var dedi annem azarladi bagirdu kapatti cumle.burdan geliyor yani
Baslikla konunun alakasini bir ben mi çözemedim.
Başlığın ne dediğini anlayamadım ki
Bence biraz mesafe koyunonceki sayfalarda iki kere acikladim anneannesi benim kizima soyledi ablam ve diger aile uyeleri icin kimse kizimi sevmeye hayran degilmis
Ben anladim sonradan :)Başlığın ne dediğini anlayamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?