herkes benim kizimi sevmeye mi hayran !

Tam olarak durumu ozetlemissin esim de artik cok yoruldu yiprandi. 5 yildir evliyiz hep annedir babadir haklari odenmez diye o goturdu bizi annemlere ama en son olayda ben artik kaldiramiyorum diye koca adam benimle birlikte agladi ici oyle dolmus ki onun da

Bunu denedik ama yapamadik olmadi onlar istediginde bize hep ulastilar sorunlarinin icine gene girdik hep mudahil olduk gine beklentide bulundugum icin hataliyim zaten bunun farkindayim ama kendime engel olamiyorum bunu nasil yeneceğimi bilmiyorum

Esinizden once siz hop deyin? Ne munasebet esiniz karisiyor? Kimsenin korumasina ihtiyaciniz oldugunu sanmiyorum. Siz esinizi esinizin ailesinden koruma geregi duyuyorsaniz esiniz basiretsizin tekidir.

Olmaz o kadar, ailen sureklı dövse işkence bıle etse yıne de arada gostermen lazım

bu senın görevın, cocugun anane dede hıc bılmeden mı buyuycek bunu sen kendı cocuguna yapamazsın

onları cagır veya gıdersın 1 gece kalırsınız dönersınız sonra. baslarında olur bakarsın. eşin bu kadar karısmasın. burda aldatma konularını okuyorsun eşin ola ki seytana uysa aldatsa sen ne halt edıceksın
bu karar senın olmalı sen kendın bıle bu kadar agır kararı veremezsın cocukların adına.

Ne demek ya yasakladı iyi misin canım sen ne olursa olsun ailen o senin.Esine de sen kimsin benim ailemle görüşmemiz yasakliyorsun.Ne kadar saçma ya

Basligi acikladim ama tekrar yazayim annem bana "Herkes senin kizini sevmeye mi hayran,herkesin isi gucu var senin kizina kimse bakmak ilgilenmek zorunda degil"dedi. Bu da benim cok agrima gittiği icin basliga oyle yazdim
Valla kadin dogru soylemis. Kimse mecbur degil bakmaya. Sevmeye gelince herkes seviyor ama bakmaya gelince bir enayi ben miyim demistir ki gayet de hakli. Siz kendi ailenizle gorusmek istemiyorsunuz,daha dogrusu esiniz sizi ailenizle gorussturmek istemiyor ama siz kizinizi ailenize baktirmak istiyorsunuz nasil bir mantiginiz var ben de anlamadim.

ben kizimi aileme baktirmak istemiyorum zaten de bakmayiz dediler bakicim vardi su an izindeyim birlikteyiz enayi kelimesine gelince anneannesinin ayda yilda bi bikac saat torunuyla vakit gecirmesi ne zamandan beri enayilik olmus !

ben kizimi aileme baktirmak istemiyorum zaten de bakmayiz dediler bakicim vardi su an izindeyim birlikteyiz enayi kelimesine gelince anneannesinin ayda yilda bi bikac saat torunuyla vakit gecirmesi ne zamandan beri enayilik olmus !
O kendisi oyle demek istemis ama. Kimse mecbur degil zorla biriyle vakit gecirmeye. Sevmek gonulluluk isidir hanimefendi,anneniz cocugunuzdan hazzetmiyorsa zorlayamazsiniz.

O kendisi oyle demek istemis ama. Kimse mecbur degil zorla biriyle vakit gecirmeye. Sevmek gonulluluk isidir hanimefendi,anneniz cocugunuzdan hazzetmiyorsa zorlayamazsiniz.
her gun arayip torunum napiyor diye kendisi soruyor herkese cok sevdigini söylüyor agrima giden de bu zaten dengemi bozdu madem seviyor oyle davranmasi lazim

Sizde yapmanız gerekeni biliyorsunuz aslında ama yapmıyor yada yapamıyorsunuz...
Ailenizle görüşmeye devam edip etmemek sizin tercihiniz.
Eşinizin yerinde ben olsam ben de göndermem çocuklarımı.
Hele de anneanne bu şekilde konuşursa çocuğumun yanında, hiç hiç hiç istemem ki konuşmasa bile çocuk anlar...
eğer ailenizle ne şiş yansın ne kebap ilişkisi kurmak istiyorsanız,
*asla ama asla ailenizle maddi ilişki kurmayın
*çocuklarınızı onların evine götürmeyin. 15te yada ayda 1 gün sadece siz gidip birkaç saat görün.
*çocuklar sadece bayramlarda görse yeter bence, zaten meraklı da değiller torun torun diye :)
*habersiz evinize gelmeleri hoş karşılamadığınızı belli edin, anlamazlarsa kırma pahasına söyleyin.

Siz adım atmadıkça eşiniz dünya iyisi olsa mutlaka aranızda sorun olacak bu mesele...

her gun arayip torunum napiyor diye kendisi soruyor herkese cok sevdigini söylüyor agrima giden de bu zaten dengemi bozdu madem seviyor oyle davranmasi lazim
Iyi deyin kapatin. Cok sey beklemeyin madem kiriliyorsunuz. Esinize de fazla soz hakki tanimayin bu konuda, onu ilgilendirmez. Siz cocuk degilsiniz ki kiminle ne surede goruseceginize veya gorusmeyeceginize siz karar verirsiniz. Bugun kocaniz iyidir,yarin da obur gun de iyi olacaginin garantisi yoktur. Kimse kotuyu yasayin istemez burda ama bir de bosanma durumunda gorun o harika kocanizi diyorum baska da bir sey demiyorum. Ayaginizin altindaki dunyayi bile ceker alirlar emin olun.

Çok yarım yarım anlatıyosunuz.
Çocuğunuz kaç yaşında? Birde bu kapatma işlemi nasıl birşey elinizle 2 saat mi tutuyosunuz? Pamuk vb bişeyle kapatıp 2 saat sonra mı açıyosunuz ? nedir
İşleri varsa neyapsınlar 5dakikalık birşey değil ki isteğiniz?

O çok bilmiş eşiniz neredeydi işimi vardı yoksa.

Eşinizi ailenizle ilişkilerinize karıştırmayın ne bugün ne yarın. Mutlu anlarınızı anlatın sadece kavgalar kızgınlıklar sizde kalsın.

Görüşmek istemiyosa o kendi ailesiyle görüşmesin sizinkine karışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…