- 31 Temmuz 2011
- 3.035
- 9.297
- 358
- Konu Sahibi Mandalinakolik
-
İyi de çocuklar kocayla gönderilmediyse bu insanlar yılda bir kez torunlarını bile görememiş oluyorlar.Calışmayan,çocuğu okula gitmeyen bir insan eşi çalıştığı dönem de kendi ailesine gidebilir. İllaha esin yıllık izninde bireysel takılmak isteyen ve çocukları da kendi ailesine götüren insan biraz misilleme yapıyordur .Aileniz üzerinde sizden başka herkes söz sahibi. Kendi rızanızla gitmemişsiniz kp aradığı için mecburi bir tercih yapmışsınız. Ana problem sanırım eşiniz, baba biz böyle karar verdik sen karışamazsın diyememiş. İyi niyetlisiniz belli ama böyle yıpranırsınız
Konu sahibinin ailesi yakınmış ve 3 ayda bir görüşüyorlarmış zaten. Buna rağmen babası müdahale ediyorİyi de çocuklar kocayla gönderilmediyse bu insanlar yılda bir kez torunlarını bile görememiş oluyorlar.Calışmayan,çocuğu okula gitmeyen bir insan eşi çalıştığı dönem de kendi ailesine gidebilir. İllaha esin yıllık izninde bireysel takılmak isteyen ve çocukları da kendi ailesine götüren insan biraz misilleme yapıyordur .
Zaten eş ailesiyle görüşüyorlarmış ama kp in derdi torun değil eşlerin ayrı ayrı tatil yapmasıİyi de çocuklar kocayla gönderilmediyse bu insanlar yılda bir kez torunlarını bile görememiş oluyorlar.Calışmayan,çocuğu okula gitmeyen bir insan eşi çalıştığı dönem de kendi ailesine gidebilir. İllaha esin yıllık izninde bireysel takılmak isteyen ve çocukları da kendi ailesine götüren insan biraz misilleme yapıyordur .
Canım konu sahibi arkadaşın kayınpederi için soyledim. Adamın ailesi uzaktaymis ve konu sahibi arkadaşımız eşi ailesi ile vakit geçirsin diye yalnız gondermis ailesinin yanına..kendisi de kendi ailrsinin yanına gitmiş ama büyük olasılıkla torunlarını özleyen dedenin sadece kendi babası olduğunu düşünmüş.Esinin babası konu sahibini aramış .." birbirinizden ayrı olmayin ..ya oglum senin yanına ailene gitsin ,ya sen buraya gel " demişKonu sahibinin ailesi yakınmış ve 3 ayda bir görüşüyorlarmış zaten. Buna rağmen babası müdahale ediyor
Tamam da kayınpeder "kızım senin ailen aile de bizim canimiz yok mu? Torun gormek bir tek senin babanın hakkı mi ?!" dese ilişkiler onarilamaz şekilde yıpranır .İnsanlar gelinlerini de kırmadan bu şekilde dile getirmişler bozmadan yapmaya çalışmışlar ..yoksa gelininin yüzüne oğulları evde olmadığı an " senin yüzüne çok hevesli olduğumuzu sanma ,torunumuzu çok özlüyoruz" diyenler bile varGelinin baba evinde kalmasından rahatsız olmayan kp yoktur benimki de dahil. Her döndüğümde tavrından halinden hareketinden anlarım. Yani sadece sizinki öyle d
Zaten eş ailesiyle görüşüyorlarmış ama kp in derdi torun değil eşlerin ayrı ayrı tatil yapması
Olaya para olarak bakmayin adam hakliDaha bugün illa dışarı çıkıp yemek yiyelim cok yoruldun sen dedi kabul etmedim kiyamadim o paraya 2 kg et alırız dedim
O da cok sinirlendi biz sana insanlik yapıyoruz senin yaptığına bak dedi.
Askim ben de seni düşünüyorum dedim.
Böyle düşünme dedi tek basima gidecem o zaman dedi.
Sonra ama korana var dedim
.
Bu semtte olmadığını ikimizde biliyoruz dedi.
Ya o zaman eve durum soylesek olur mu dedim daha ucuz hesabi yapıyorum kafamda .
Elinde liste vardı onu uzattı gittim 9 tl lik menüyü sectim.
Esim dalga gecti hatta daha ucuzu da vardi bak bu 8 tl bunu alsaydin dedi.
Nasil üzüldüm.
Kendimi küçük dusuruyorum sanırım hep.
Dalga konusu oldum gözünde. O gitti kendine en iyisini sipariş verdi.
O seviyor kendine deger veriyor ben bu durumda bile kendimi değil eşimi düşünüyorum.
Ama yine mutlu değil ki.
SacmalamissinizDaha bugün illa dışarı çıkıp yemek yiyelim cok yoruldun sen dedi kabul etmedim kiyamadim o paraya 2 kg et alırız dedim
.
Ya o zaman eve durum soylesek olur mu dedim daha ucuz hesabi yapıyorum kafamda .
Nasil üzüldüm.
O seviyor kendine deger veriyor ben bu durumda bile kendimi değil eşimi düşünüyorum.
Ama yine mutlu değil ki.
burada o kadar ama o kadar hatalı davranış sınız ki bakın bir kaç örnekle açıklayayım amcamda böyleydi ama yengem ona ayak uydurması ve aynı sizin gibi işte onun yerine şunu alırız onun yerine şunu yaparız derdi sonuç ne oldu biliyor musunuz amcam onunla yemeyi içmeyi gezmeyi seven bir kadın bulup yengemi terk etti yani sizin yememeniz sizin ona yeme içme gezme konusunda eşlik etmemeniz onun da harcamayacağı anlamına gelmiyor zaten da öyle olmuş bakın kendine en iyisini söylemiş yemiş ayrıca inanın bana sizin davrandiginiz şekilde davranıp eşini mutlu eden eşine yaranan bir tane kadın görmedim gerçekten görmedim harcamayan kadın makbul değildir bunu asla unutmayın harcamayan kadın makbul değildirDaha bugün illa dışarı çıkıp yemek yiyelim cok yoruldun sen dedi kabul etmedim kiyamadim o paraya 2 kg et alırız dedim
.
Nasil üzüldüm.
Ama yine mutlu değil ki.
Tamam bundan sonra bende yicem zaten amacim yaranmak değil. Zaten Bu tavrım yüzünden kötüyüm hep onun gözünde .burada o kadar ama o kadar hatalı davranış sınız ki bakın bir kaç örnekle açıklayayım amcamda böyleydi ama yengem ona ayak uydurması ve aynı sizin gibi işte onun yerine şunu alırız onun yerine şunu yaparız derdi sonuç ne oldu biliyor musunuz amcam onunla yemeyi içmeyi gezmeyi seven bir kadın bulup yengemi terk etti yani sizin yememeniz sizin ona yeme içme gezme konusunda eşlik etmemeniz onun da harcamayacağı anlamına gelmiyor zaten da öyle olmuş bakın kendine en iyisini söylemiş yemiş ayrıca inanın bana sizin davrandiginiz şekilde davranıp eşini mutlu eden eşine yaranan bir tane kadın görmedim gerçekten görmedim harcamayan kadın makbul değildir bunu asla unutmayın harcamayan kadın makbul değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?