Arkadaşım ileri de ne olabileceğini nereden bilebiliriz. İnsana olumlu yorum da yaptırmıyorsunuz. Belki düzelmez en azından kadın iyi bişeyler okuyunca morali düzelir biraz da olsa, ne yapalım hayatın çok kötü ömür boyu bunu yaşamak zorundasın mı yazalım kadına. İçimden geleni yazıyorum işteNe olabilir mesela? Esnaflarla ilgili yasa çıkar ve dükkanlar İngiltere'deki gibi 16.00'da mı kapanmaya başlar?
Kira, vergi, bağkur vs den sonra eline kalan kısımdır herhalde.Adam esnafsa çalışma saatleri uzundur evet ama kazancı da ona göredir.
Maddiyatla ilgili yalan söylüyor olabilir mi?
Benim de eşim esnaf,sanayide poğaça çay satan adam bile asgarinin 4 katı para kazanıyor.
Bir yerlerde bir yanlışlık var yani konu sahibi arkadaşım.
Bilemedim ankacığım,inandırıcı gelmedi yani.Kira, vergi, bağkur vs den sonra eline kalan kısımdır herhalde.
Ne iş yaptığını yazmadı gerçi ama bu şekilde çalışan esnafda çok var
Bu kısım hiç birimizin aklına yatmadı ama konu sahibi çok güveniyor kocasınaAdam esnafsa çalışma saatleri uzundur evet ama kazancı da ona göredir.
Maddiyatla ilgili yalan söylüyor olabilir mi?
Benim de eşim esnaf,sanayide poğaça çay satan adam bile asgarinin 4 katı para kazanıyor.
Bir yerlerde bir yanlışlık var yani konu sahibi arkadaşım.
Esnaf bilgimi konuşturdum aklıma yatamadı bir türlü yaBu kısım hiç birimizin aklına yatmadı ama konu sahibi çok güveniyor kocasına
Yani benimde mantığıma yatmadıBilemedim ankacığım,inandırıcı gelmedi yani.
Eline asgariden hallice maaş geçiyorsa gider düz işçilik yapar bari giriş saati belli çıkış saati belli,mesai yapsa şimdiki halinden daha iyi olur diye düşündüm açıkçası.
Bilemedim ankacığım,inandırıcı gelmedi yani.
Eline asgariden hallice maaş geçiyorsa gider düz işçilik yapar bari giriş saati belli çıkış saati belli,mesai yapsa şimdiki halinden daha iyi olur diye düşündüm açıkçası.
Yani ya para saklıyor eşindenBen de aynı şeyi düşündüm günahını almayayım ama adamın para yedirdiği biri mi var yoksam
İyi de bir başkası gelse, size eşim 1 ay evde yok 2 gün geliyor sonra yine 1 ay yok dese, otobüse bineceğim otobüs param yok dese vs. Siz de düşünürsünüz ben kocamı gece görüyorum o bile zor, otobüsle çocukları götürüyorum ama çok şükür otobüse verecek param var falan diye. Siz de öyle bir kişinin yanında prenses kalırdınız. mutlaka sizden iyi ve kötü hayatları olanlar olacak. Tek bir arkadaşınızla konulup herkes mi prenses diye düşünmeyin… ona hayatınız zor gelmiştir, başkasınınki de size zor gelir. Babadan zengin, her günü tatil ile geçiren bir kadına da ikinizin de zor gelirSlm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
Esnafların hepsinin işleri böyle. Bu artık sizin normaliniz olmak zorunda. Araba olsa bu kadar zorlamazdınız. Çocuklar okula başlasa servise binecek zaten rahatlarsınız.Slm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
İyi bir şeyler yazıp moralini düzeltmek geçici bir çözüm. Hatta çözüm bile degil, mevcut sorunun üstünü kapatmak.Arkadaşım ileri de ne olabileceğini nereden bilebiliriz. İnsana olumlu yorum da yaptırmıyorsunuz. Belki düzelmez en azından kadın iyi bişeyler okuyunca morali düzelir biraz da olsa, ne yapalım hayatın çok kötü ömür boyu bunu yaşamak zorundasın mı yazalım kadına. İçimden geleni yazıyorum işte
Eşinizin işi rahat anladığım kadarıyla. Sadece kendi başına çalışıyor asgari ucret kadar kazanıyorsa, takılıyor demekki gece 10a kadar.
Muhtemelen çarşıda esnaflarla çay, kahve falan derken geçiyor saat.
Düzenli bir işe girse bu rahati bulamayacak. Siz prenses değilsiniz ama esiniz baya prens gibi.
İnan o bordo bereli durumu fazlası ile yaşadım ortaokuldan beri çalışıyorum zor bela okudum bende biçok şeyi hakettim ama olmadı zira hayat adil değil her hakettiğimiz şeyi yaşamıyoruz ee seçerkende zengin koca seçmedim,araba vardı 3 yıl önce ev almak için sattık şuanda da anca ihtiyaçlara gidiyor peşinat toplamaya çalışıyoruz biraz da kredi çekip araba alalım ama şuanki durum bu araba yok yani isterim ama çok arttı alamadıkBen prensesim. Tek yaşıyorum. Kendime prensesler gibi bakıyorum. Zeytinyağı şeker un su kedi kumu gibi ağır şeyleri internetten sipariş veriyorum. Geçen sene evin önüne kaR yağdı. Arabamı çıkaramadığım için belediyeyi aradım alışveriş yapacağım arabasız gidemem alışverişe diye. Eğer olur da yolda kalırsam arayacak birini buluyorum beni alması için. Ya da ne biliyim mutlaka kendimi rahat ettirecek bir yöntem bulurum.
Eğer çocuğum olsaydi eşim de esnaf olsaydi araba alması için eşime baskı yapardım ya da kredi çeker alırdım. Ya da evde çocuklarıma bakacak bakıcı tutardım.
Bence iyidir kazancınız siz kurban rolüne alışıksınız. Canınızın kıymeti yok. Her zor durumdan cikmak icin bir yontem illaki vardır.
Haaa şu da var. Araban var paran var rahat konuşuyorsun diyebilirsiniz ama zamanında dolmuşa verecek param olmadığı için 10 km yürümüşlüğüm vardı. Yani ben bu hayatın bordo berelisiyim. Her zor durumu aştım ve suan kendime sunduğum şartları hakettim .
Kız asgariden hallice dedi o ne ki ? 10 bin mi? 15 bin mi? Ben eşinden iyi koku alamadım inşallah işini bilmeyen bir tiptirYani benimde mantığıma yatmadı
Her gece 22.30 eve gelen kocam olsa en azından zengin olmasını isterimki onun yokluğunu çocuklarımla gezerek tozarak geçirmek isterim
En azından altımda arabam, cebimde limiti yüksek kredi kartı olmalı bu durumda diğer türlü gitsin marketde çalışsın en azından daha erken gelir eve
Valla bana da hiç mantıklı gelmedi. Bizim bi tanıdığın esnaf kocası dükkanı kapatıp sevgilisine açtığı eve giderdi eve de gece gelirdi sorsan esnaf diye. İnşallah böyle bir şey çıkmaz altındanKız asgariden hallice dedi o ne ki ? 10 bin mi? 15 bin mi? Ben eşinden iyi koku alamadım inşallah işini bilmeyen bir tiptir
7 8 falan gibi geldi banaKız asgariden hallice dedi o ne ki ? 10 bin mi? 15 bin mi? Ben eşinden iyi koku alamadım inşallah işini bilmeyen bir tiptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?