Tabii mesleği bilemediğim için bir şey diyemiyorum. Karısı resti çekse, kaybetme korkusu verse, o da gercekten korkuyorsa başkasının yanında çalışır ama blöf tutmayabilir. Bu durumda boşanmayı göze alarak blöf atılmalı.Adamın ustalığı var aslında istese şu an kazandığı parayı kafası çok daha rahat bir şekilde kazanır. Ama başkasının yanında çalışmak istemiyor muhtemelen.
Ya adam bunu tercih ediyor da olabilir diyecek bişey yok, kadın da kabullenmiş zaten. Ama karısının hayatını kolaylaştırmak için hiç bişey yapmıyor belli ki, o kısım sinir bozucu.Tabii mesleği bilemediğim için bir şey diyemiyorum. Karısı resti çekse, kaybetme korkusu verse, o da gercekten korkuyorsa başkasının yanında çalışır ama blöf tutmayabilir. Bu durumda boşanmayı göze alarak blöf atılmalı.
Herkesin kaldırabildiği/kaldırabileceği yük aynı değil diyelimSlm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
Yapabildiginize gore demek ki bir zorlugu yokSlm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
Eşinizin iş durumunu normal görüyorsanız yapılacak birşey yok.Aynen öyle
çünkü çoook yoruldum adam anlasana demiyor musunuzİnsani şartlarda dönmesi konusunda çok savaştım çok söyledim kavga ettim başka iş dedim olmadı,olmuyor sonra kavgacı oluyorum yine iş konusunu açtı oluyorum
Bu farklı bir konu değil mi ama?bende bu tarz insanlara gıcık oluyorum. aynı durumdayım aksi her işimi kendim hallettiğim için daha bir mutluyum.
bir arkadaşım vardı aynı mesafeden taşınma durumları oldu iş yerınden kaç insana işini hallettirdi. ota b.ka ağlanıp işini halletiriyordu. bende aynı taşındım valiz valiz eşya taşıdım kendim. minnet olmaktansa yorulurum daha iyi.
Dediğim gibi saatine göre alabildiği sorumluluğu alıyor,alışveriş onda gün içerisinde yapıp geldiğinde ne laImsa getiriyor sabah çıkmadan topluyor evi büyüğünü hazırlayıp beslenmesini hazırlamak onda..mecburen küçüğü bırakma çocukları eve getirme bende,gece gelmesi de büyük sorun bunlar sıkıntı ve herkese şaşırtıcı geliyor bende bu kadar mı sıkıntılı gözüküyorum diye afalladım bi indan içindeyken farkedemiyor bazı şeyleriBu farklı bir konu değil mi ama?
Yani işini başkalarına yaptırmak başka, eş ile sorumlulukları paylaşmak başka.
Ben de üçüncü kişilere işimi yaptırmam, profesyonel hizmet almak dışında. Ama hayatımı kolaylaştırmak için eşimden de her türlü yardımı isterim, sorumlulukları dengeli bir şekilde bölmeye çalışırım.
Diğer arkadaşımız eş dışındaki kişilerle ilgili bir örnek verdiği için o yorumu yaptım.Dediğim gibi saatine göre alabildiği sorumluluğu alıyor,alışveriş onda gün içerisinde yapıp geldiğinde ne laImsa getiriyor sabah çıkmadan topluyor evi büyüğünü hazırlayıp beslenmesini hazırlamak onda..mecburen küçüğü bırakma çocukları eve getirme bende,gece gelmesi de büyük sorun bunlar sıkıntı ve herkese şaşırtıcı geliyor bende bu kadar mı sıkıntılı gözüküyorum diye afalladım bi indan içindeyken farkedemiyor bazı şeyleri
Herkesin prenses olması sevindirici,kadınlar çok ezildi bu topraklarda,bi şeyler değişmiş mutlu oldum arada benim gibi derbederler çıkıyor o da nazarlık olsun o haldeHerkes premses lakin siz ayrıca bir derbedersiniz, bu da maalesef gerçek…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?