Herkes mi prenses

Adam az kazandığına göre süs eşyası gibi şeyler yapıyor olabilir, malum ekonomi de iyi olmadığı için talep az olabilir.

Adamın ustalığı var aslında istese şu an kazandığı parayı kafası çok daha rahat bir şekilde kazanır. Ama başkasının yanında çalışmak istemiyor muhtemelen.
Tabii mesleği bilemediğim için bir şey diyemiyorum. Karısı resti çekse, kaybetme korkusu verse, o da gercekten korkuyorsa başkasının yanında çalışır ama blöf tutmayabilir. Bu durumda boşanmayı göze alarak blöf atılmalı.

Ya adam bunu tercih ediyor da olabilir diyecek bişey yok, kadın da kabullenmiş zaten. Ama karısının hayatını kolaylaştırmak için hiç bişey yapmıyor belli ki, o kısım sinir bozucu.

İlk evlendiğimiz sene hamile kaldım. Merkezde oturuyorum görev yerim ilçenin köyü. Servis var o servisi kaçırırsan başka ulaşım yok ama servis de ilçeden kalkıyor. İlçeye gitmek için üç araba değişmem gerekiyordu. İnanın 3.arabama bindiğimde sabah ezanı okunurdu. Hamile halimle 99 km gider akşam da dönerdim. Ama her akşam mutlaka hastanede inerdim. Vücut kaldırmıyordu çünkü. Velhasıl snr şükür merkeze geldim. Çok şükür daha rahatım ama bi baktım eşim bey yoruluyormuş diye işten taksiyle dönmeye başladı ben o üç kuruş taksi parası cebimize kalsın die hamile halimle rezil oluyordum halbuki. Biz kendimize yapıyoruz maalesef

Herkesin kaldırabildiği/kaldırabileceği yük aynı değil diyelim

Durumunuz varsa bir araba alin ve cocuklarla otobuslerde sefil olmayin.

Haricinde 5-6 da isten cikan kocasi icin mizmizlanan prenses degil, sadece simariktir.

Ha buarada esinin kendi isiyse hafta 1-2 erken gelebilir ki aile onemli.. cocuklarinin buyudugunu gorsun biraz.. yoksa herif isinde gucunde yani kumara gitmiyo kari kiz dalgasi yoksa ekmeginin pesindeyse.. insanin agrina gitmez.

Herkes prenses değil
Ama herkesin hayatı da kendine zor
Onun daha boş zamanı var ama zamanını planlayamıyor da olabilir.
Kendinizi başkaları ile kıyaslamayın.
Kendi hayatınızı kolaylaştırmaya bakın.

Yapabildiginize gore demek ki bir zorlugu yok Guclu kadinsiniz .
Herkesin arabasi yok, olmayanlarda sartlar neyi gerektiriyorsa o sekilde bir aksiyon almak zorunda kaliyoruz ne yazik ki.
Cok takilmayin, ama kendinize de bu kadar cok yuklenmeyin

İnsani şartlarda dönmesi konusunda çok savaştım çok söyledim kavga ettim başka iş dedim olmadı,olmuyor sonra kavgacı oluyorum yine iş konusunu açtı oluyorum
çünkü çoook yoruldum adam anlasana demiyor musunuz
iyi madem işten çıkacağım o zaman çünkü dayanamıyorum diyin bakalım ne olacak
asgari ücretten hallice kazanıp hala bişeyler yapmamasının sebebi bile sizin çalışmanız

yanlış anlamayın bende çalışıyorum ve hep desteklerim çalışmayı
evinizi annenizin oraya taşıyacaksınız başka yol yok gibi görünüyor

bende bu tarz insanlara gıcık oluyorum. aynı durumdayım aksi her işimi kendim hallettiğim için daha bir mutluyum.
bir arkadaşım vardı aynı mesafeden taşınma durumları oldu iş yerınden kaç insana işini hallettirdi. ota b.ka ağlanıp işini halletiriyordu. bende aynı taşındım valiz valiz eşya taşıdım kendim. minnet olmaktansa yorulurum daha iyi.

İnsanlara bu koşullar çok ilginç gelmiş ama ben sizin şartlarınızı o kadar absürt bulmadım. Bizim mahalledeki bakkal sabah 8 gece 12 bakkalı açık tutuyor. 2 hafta da bir pazar günleri izin yapıyor. Onun çocukları daha büyük tabi arada yanına yardıma gelip vakit geçiriyorlar birlikte. Daha rahat bir iş bulsun, eleman alsın yanına denmiş ama bu koşullarda kolay mı? İki çocukları var zaten. Onların masrafı evin masrafını bu ekonomide döndürmek çok zor.

Bu farklı bir konu değil mi ama?

Yani işini başkalarına yaptırmak başka, eş ile sorumlulukları paylaşmak başka.

Ben de üçüncü kişilere işimi yaptırmam, profesyonel hizmet almak dışında. Ama hayatımı kolaylaştırmak için eşimden de her türlü yardımı isterim, sorumlulukları dengeli bir şekilde bölmeye çalışırım.

Dediğim gibi saatine göre alabildiği sorumluluğu alıyor,alışveriş onda gün içerisinde yapıp geldiğinde ne laImsa getiriyor sabah çıkmadan topluyor evi büyüğünü hazırlayıp beslenmesini hazırlamak onda..mecburen küçüğü bırakma çocukları eve getirme bende,gece gelmesi de büyük sorun bunlar sıkıntı ve herkese şaşırtıcı geliyor bende bu kadar mı sıkıntılı gözüküyorum diye afalladım bi indan içindeyken farkedemiyor bazı şeyleri

Diğer arkadaşımız eş dışındaki kişilerle ilgili bir örnek verdiği için o yorumu yaptım.

Diğer iş bölümünüzü bilmiyorum ama çocuk getirip götürme kısmı epeyce yorucu göründüğü için umarım bunu da çözersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…