- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.773
- 598
Ayrıca her işi niye kendimiz yapalım? Sorumluluğu paylaşmak değil mi zaten evliliğin olayı? E kocamıza da nazlanmayacaksak kime nazlanacağız başka? Niye prenses oluyoruz ki yardım isteyince?Her işini kendini yapn kadın olmak ayrı
Çocukların tüm yükünü üstlenip çocukları babaları varken onsuz büyütmek ayrı
Yani istesem çok şeyi tek başıma yapabilirimAyrıca her işi niye kendimiz yapalım? Sorumluluğu paylaşmak değil mi zaten evliliğin olayı? E kocamıza da nazlanmayacaksak kime nazlanacağız başka? Niye prenses oluyoruz ki yardım isteyince?
Sonra konuyu biraz okuyunca yorumum alakasız kalmiş maalesefHer işini kendini yapn kadın olmak ayrı
Çocukların tüm yükünü üstlenip çocukları babaları varken onsuz büyütmek ayrı
Be farkettim onuSonra konuyu biraz okuyunca yorumum alakasız kalmiş maalesef
Benim eşim 11 de gidip 11 de geliyor, bizde sadece izin gününde vakit geçirebiliyoruz. Tek artım şuan çalışmıyor olmak, çocuğumla ben vakit geçiriyorum en azından ama maddi açıdan bir eksik tabi bizim için. Her şey geçici zamana bırakmak lazımSlm kızlar...bugün işte bir arkadaş yanıma gelip dert yandı eşim 6 da çıkıyor beraber vakit geçiremiyoruz bikaç saat sonra uyuyoruz falan diye,benim eşim de esnaf gece 10,30 da geliyor,6 çok uygun bi saat dert yanacak bi durum yok diyerek kendi durumumdan bahsettim gözlerini büyüttü,çocukları araba olmadan anneme bırakıp tekrar işe gelip tekrar otobüsle evime geçmem falan şok etkisi yarattı,yanımdan haline şükredip belki de mutlu olup kalktı benim normal hayatın olağan akışında gördüğüm hayatımın şaşırtıcı gelmesi beni bayağı bi afallattı,son zamanlarda çok zor nasıl yapıyorsunlar havada uçuşuyor,herkes mi prenses bi ben mi bu durumdayım,hayatımdan soğudum resmen..
Geçici olan ne? Yada nekadar zamana bırakmalı?Benim eşim 11 de gidip 11 de geliyor, bizde sadece izin gününde vakit geçirebiliyoruz. Tek artım şuan çalışmıyor olmak, çocuğumla ben vakit geçiriyorum en azından ama maddi açıdan bir eksik tabi bizim için. Her şey geçici zamana bırakmak lazım
Eşinin iş saati bir gün normale dönebilir? Ya da çocukları büyüyecek ve daha rahat edecek. Ne diyeyim çok zor hayatın var Allah yardım etsin bu böyle gider hep alışmak zorundasın falan mı?Geçici olan ne? Yada nekadar zamana bırakmalı?
Yani çocuk avutur gibi yorum yapmaktansaEşinin iş saati bir gün normale dönebilir? Ya da çocukları büyüyecek ve daha rahat edecek. Ne diyeyim çok zor hayatın var Allah yardım etsin bu böyle gider hep alışmak zorundasın falan mı?
Size çocuk avutur gibi gelmiş olabilir bence gayet gerçekçi herkesin kendi düşüncesi tabiYani çocuk avutur gibi yorum yapmaktansa
gerçekci yorum bence daha mantıklı
Ama siz bilirsiniz tabii
Belki eşinin iş saati değişir
Belkide çocuklar büyür
Herşey mümkün…
Esnaf birsuru akrabam var. Hayatlari maalesef boyle. Sabah namazindan sonra dukkan acarlar, aksam 11de eve gelirler. Bayramda hepimiz bulusuruz, onlar dukkan acar. Kendi isini yapan adam sonradan baska birinin yaninda çalışamıyor, hem yonetilmek istemiyor hem baska is yapamiyor. O gun satis yapmayacagini bilse bile kosa kosa dukkani aciyorlar. ailelerinden uzak kalıyorlar. Dukkanda durabilecek guvenilir bir ortagi olmadigi muddetce is saati normale dönmez.Eşinin iş saati bir gün normale dönebilir? Ya da çocukları büyüyecek ve daha rahat edecek. Ne diyeyim çok zor hayatın var Allah yardım etsin bu böyle gider hep alışmak zorundasın falan mı?
Ne olabilir mesela? Esnaflarla ilgili yasa çıkar ve dükkanlar İngiltere'deki gibi 16.00'da mı kapanmaya başlar?Eşinin iş saati bir gün normale dönebilir?
Olabilir… neden olmasındıNe olabilir mesela? Esnaflarla ilgili yasa çıkar ve dükkanlar İngiltere'deki gibi 16.00'da mı kapanmaya başlar?
Bilemem tabi benim demek istediğim ileri zaman da ne olacağını bilemeyiz belki her şey düzelir yani kendisini ileriyi düşünerek sıkıntıya sokmasın diye diyorumEsnaf birsuru akrabam var. Hayatlari maalesef boyle. Sabah namazindan sonra dukkan acarlar, aksam 11de eve gelirler. Bayramda hepimiz bulusuruz, onlar dukkan acar. Kendi isini yapan adam sonradan baska birinin yaninda çalışamıyor, hem yonetilmek istemiyor hem baska is yapamiyor. O gun satis yapmayacagini bilse bile kosa kosa dukkani aciyorlar. ailelerinden uzak kalıyorlar. Dukkanda durabilecek guvenilir bir ortagi olmadigi muddetce is saati normale dönmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?