Herkes mi prenses

Kendinizi üzmeyin lütfen.Bazen hayatımızda büyük zorluklar yaşayıp zor dönemler geçirebiliriz ama bu zor dönemler sizde sürekli sorumluluk haline gelmiş.Bu kadar çok sorumluluk alıp kendinizi yipratmayin.Cunku siz güçlü oldukça karşıdaki insan daha fazlasını bekliyor.Tum aldığınız fazladan o sorumluluklar sizin göreviniz haline geliyor.Bilmelisiniz ki siz kendinizin kıymetini bilmezsiniz karşınızdaki hiç bilmez.

Ben ilk yazdığı konuya cevap verdim sadece diğer yazdıklarını okumadım o yüzden yanlış anlaşıldım sanırım ya da okuduğumu anlamadım, bir kaç kişi üstüme geldi. Her istediğimiz konuya yorum yazmamalıyız sanırım.

Avutmak doğru değil dedi diğer üye de. Tuhaf bir şey demedi aslında. İstediğiniz konuya yorum yapabilirsiniz. Farkli bir konuda ayni fikirlerde olabiliriz.

Evet başta değerlendirmemek benim hatam ama dediğim gibi toydum yaşım küçüktü sıkıntılarım vardı hiiiççç düşünemedim bunları şu an tüm bekarlara söylüyorum her şeyi ölçüp tartın diye

Aslında prenseslikten ziyade kendi üzerinize fazla sorumluluk alıyorsunuz gibi geldi. Eşim erken geliyor eve,çocuğu almaya arabayla ben gidiyorum,bazen erken gelsen biraz çıkıp dolaşsam diyorum,geliyor. Ama hiç prenses oldugumuda düşünmedim. İş paylaşımı,diğerinin yükünü hafifletmek.. kendiniz için kolaylaştırmaya bakın hayatı. Annenizle yakın olsanız çocukları otobüsle götürmek zorunda kalmazsınız aslında. Hadi eşinizin çıkış saatine yapicak bisey yok.

Avutmak doğru değil dedi diğer üye de. Tuhaf bir şey demedi aslında. İstediğiniz konuya yorum yapabilirsiniz. Farkli bir konuda ayni fikirlerde olabiliriz.
Ben konuya farklı bir açıdan baktım sanırım o yüzden bu duruma düştüm bunu fark ettirdiğiniz için teşekkür ederim

Bak hele benim arkadaşın eşi esnaf daha ıkı yıl önce biz tatile giderdik onlar iki üç yılda bir ancak… adam bu yıl 3 yerde tatil yaptı maaile, şu dönem esnaflar acayip kazanıyor bu adam no normal

Esnaf var esnaf var… Esnaflık böyle çok kazandıran bir şeyse kimse başka meslek yapmasın yani, tuhaf bir şekilde abartılmış. Benim tanıdığım biri zor geçiniyor ama Bellona bayii olan çok zengin. Her esnafın çapı bir değil ki, kalantor olan var dükkanı anca döndüren var

Ama asgariden de halliceyse o stres çekilir mi? Bir pazarın var ve her akşam 10;30 da evdesin … bimde çalışsa daha karlı bence

Ama asgariden de halliceyse o stres çekilir mi? Bir pazarın var ve her akşam 10;30 da evdesin … bimde çalışsa daha karlı bence
Niye bimde çalışmak kolay mı ki, üstelik yaşını bilmiyoruz adamın. Ben küçük çaplı bir işi olduğunu düşündüm.

Niye bimde çalışmak kolay mı ki, üstelik yaşını bilmiyoruz adamın. Ben küçük çaplı bir işi olduğunu düşündüm.
Zorluk kolaylık görecelidir … ki bundan bahsetmedim bile

Bu yaştan sonra başka bir işe almazlar zaten bu adamı. Sıradan bir iş bile olsa tecrübesi yok. 30 35 yaşındaki adamı da kimse eğitmez. Ömür billah dükkanından devam eder.

Bu yaştan sonra başka bir işe almazlar zaten bu adamı. Sıradan bir iş bile olsa tecrübesi yok. 30 35 yaşındaki adamı da kimse eğitmez. Ömür billah dükkanından devam eder.
Ben de onu dedim işte. Markette gençler çalışıyor ve günboyu ayaktalar. Onlar da asgari ücret alıyor. Konudaki adamdan iyi durumda değiller ki bu kazanca bu çekilir mi diyelim

Bu durumda prenses gibi çoğu kişi

Adamın ustalığı var aslında istese şu an kazandığı parayı kafası çok daha rahat bir şekilde kazanır. Ama başkasının yanında çalışmak istemiyor muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…