sahip olduklarıma rahat kavuşmadım aslında ama insanoğlu şükretmeyi bilmiyor şu an kaynanam ve kayınbabam bizdeler mesela bana hiç karışmadıkları gibi ne istesem de yaparlar onları bile istemiyorum horluyorlar şu an duyuyorum rahatsız oluyorum gitsinler istiyorum kızmayım sanırım psikolojim bozuk..
depresyondasın anladığım kadarıyla. psikoloğa gittinmi hiç?
kendını suclama ,
benımde hayatımda suan hersey yolunda gıdıyor dısarıdan bakanlar derkı ne guzel ısı var arkasında dağ gıbı aılesı var
ama sen gel bırde bana sor
evet çok şükür rabbime az önce döktürdüm neler yazdım sana abimle ilgili paylaşacakken internet gitti yazı da gitti demekki rabbim anlatmamaı istemiyor zaten ahirette iki elim yakasında olcak onun yengemekızmıyorum el kızı sonuçta insan en yakınından zarar görürse ele ne demeli dimi.annemin bi lafı varda elin iyisi olmaz derdi canım rahatlattın beni çok teşekkür ederim.
Zor,maddi manevi yoksunluk,sevgisizlik ve gözyaşlarıyla geçirilmiş bir çocukluk! Sonrasında ogünlerden kalan nefret,öfke ve uzaklaşma istegi.Gerçekten büyüyünce hayalini kurdugun bi yuva,bambaşka bi eş ve bi evlat,daha iyileri olsun inşallah.Çok iyi anlıyorum seni ama şuan ifade edemiyorum bunları.Şunu bilki kocan senin herşeyin,arkadaş her zaman bulunur.Bence bigün otur içinden ne geliyosa paylaş herseyi eşinle,birlikte aşın bu durumu.Seni desteklicektir ...Huzur ve aşk varsa bi evde insan ona hazırlanan bi fincan çaydan bile mutlu olur( ben öyleyim) .Şuan bi boşlukta hissediyosun kendini okadar,geçicektir zaman...
canım bu arada senin ismin tanıdık gelince eski msjlara baktım biz hemşeriyiz daha önce konuşmuştuk hatırladın mı.
çok üzüldüm hep işi olan ve arkasında dağ gibi ailesi olanlara özenmişimdir ben bunun çok acısını çektim hayatında güzel olan şeyler kötü günlerin kefaretidir derler ya ben bu günlerimi geçmişimin kefareti sayıyorum ama arkanda ailen olması müthiş bişey ne olursa olsun mesela ben şimdi eşimle ayrılmak zorunda olsam nereye sığınacam aile yok bildiğin YOK yani..
hatırlamam mı toprağam.seninle gerekten tanışmak istiyorum.
teşekkür ederim beni anladığın için.eşimle paylaşmayı çok düşündüm beni dinleyeceğine destek olacağına da eminim ama duyduğum nefretin sebebi çok fena bunu öğrenirse daha kötü olacağından korkuyorum.[/QUOTE Ne kadar fene olursa olsun anlat ve paylaş bence sonuçta ona karşı duyulan biduygu değil hissettıklerın,sonuna kadar yanında olur korkma! Kendine olan güvenini kaybetme,içini dökmek istersen dinlerim inan.çok derin şeyler bunlar ya...Payımıza düşeni yaşarken hep bedel ödüyoruz......!
teşekkür ederim beni anladığın için.eşimle paylaşmayı çok düşündüm beni dinleyeceğine destek olacağına da eminim ama duyduğum nefretin sebebi çok fena bunu öğrenirse daha kötü olacağından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?