Herşeyi olupta mutsuz olan var mı?

bir derdim var kimseye anlatamıyorum herşey ben daha beş yaşındayken başladı abim ilk cinsellik deyenimlerini benim üstümde denedi erotik film izlerdi yanımda beni kucağına alırdı ne yaptığını bile anlamıyordum bana.o iğrenç pislik şeyini gördüğüm de çok korkmuştum beni zorlardı yalatmak için istemediğim için de döverdi bu kendisi evlenene kadar devam etti hep baskı vardı üstümde okula gittiğimde takip ederdi kötü biryere gidiyormuşum gibi en küçük fırsattada sıkıştırır odalara kapatırdı büyüdüğümde yemek yaparken arkamdan sarılırdı o iğrenç pisliğini hissetmekten bıkmıştım artık anneme hiç söyleyemedim zaten o da hiç farketmedi annem misafirliğe gittiğinde ağlardım beni onunla yalnız bırakma derdim niye diye sormazdı ya evlendikten sonra düştü yakamdan ondan sonrada yengem başladı beni hiç istemedi herşeyi esirgerdi fazla bi boğazdım onun için kime diycektim ki abim mi koruycaktı beni ah bu babasızlık yok mu keşke diyorum olsaydı da korusaydı beni babamda yıllar önce başka bir kadın için terketmiş annemi bi daha da görmedim geçen yaz öldüğünü duydum hiç bişey hissetmedim çok garip bi durum benim canım eşim işte beni çekti aldı ordan bambaşka bi hayatım var şimdi ama unutamıyorum unutamıyorum bu baskı yüzünden kendimi hiç geliştiremedim herşeyim yarım eksiğim eşime nasıl davranacağımı beceremiyorum hep kızacak üstüme yürüyecek zannediyorum halbuki o kadar anlayışlı ki bu kadar cahil olduğum halde beni kırmıyor ben seni her türlü severim diyor hadi memlekete gidelim dediğinde de yok diyorum şaşırıyor insan ailesini özlemez mi diyor tek huzurlu olduğum yer eşimin yanı beni bağrına basar her yatağa girdiğizde seni çok seviyorum der.işte benim mutsuzluğumun sebebi geçmişi hatırlamak tam unuttum diyorum küçük bişey hatırlatıyor tekrar ben yine dağılıyorum.geçmişi silmenin hapı olsaydı keşke....

Mutlu olmak senin için ne demek ??
Mutluluk dediğinde aklına ne geliyor..
Önce kendi içinde bunu cevabını vermelisin..
Verdiğin cevaba görede imkanın olduğu kadar onları yaşamalısın.
Aklına birşey gelmiyorsa da mutlusun demektir.
Sıkılmakla mutsuzluğu birbirine karıştırmayın

dışarıdan çoğu insana bakınca ,ne kadar özel ve güzel yaşamları
olduğunu görüyoruz...güzel bir çevrede,güzel ve istebilcek okullarda
hatta herkesin çalışmayı düşlediği işlerde çalışabiliyor çoğu..hatta
güzel evler,arabalar,tatiller,bir sürü imkan..vs..ama mutsuz..mutluluk
nedir o zaman? mutluluk everestin tepesi değil ki bana göre..bir süreç..
daha önce pek çok açıdan mutsuz olmayı başarmış biri olarak ,mutluluğun
artık bir süreç olduğunu kabullendim..geçmişte çok canımı yakan olaylar yaşadım,
zor şartlarda çalıştım,okuldayken açlığımızı bastırmak için kuru ekmek aradığımızı
anımsıyorum yurtta..:)) ama bakınca onlar içinde Yaradan ' a şükrediyorum..
öldürmeyen acı güçlendiriyor ve daha çok mutlu olmana vesile oluyor..

abinin yaptığı sapıklıkları annene niye söylemedin ?

bana göre mutluluk sevgi görmek belki ben buna hasret olduğumdandır.ailemde sevgi görmedim hele akraba allah allah düşmandı sanki halamda dayımda kalacam diyene özenirdim ya hiç mi biri sevmez ben kime ne yaptım çok mu kötü biriyim acaba. akrabalamızdan annem tarafı serefsizin kızı derdi babam tarafı adam yerine koymazdı hep kendimi fazla hissttim hayatta gereksiz o yüzden ölüm hep sevimli gelir bana en sevgiliye kavuşmayı arzuluyorum günahkarda olsam rabbimin beni sevdiğini biliyorum çok şükür.

bu kesinlikle iğrençç....
anımsayıp üzülmemek elde olmaz...
neden birilerine söylemeyi denemedin?
normal bir taciz olayı değil...az çok hepimizin
başından geçmiştir ama bu çok daha ciddiymiş..:26:
sen sesini çıkarmadıkça adam bunu fırsat bilmiş...
Allah cezasını versin böylelerinin...

okudum şok oldum yazdıklarına..
nasıl bir insanmış bu abin...annen neden anlayamamış seni..
artık olanlar olmuş..psikolojik bir destek alsan..artık önüne bakmalısın..yaşadıklarını düşünme..bunları yaşamayı sende istemezdin..
sen artık önüne bak..geçmişi düşünmemeye çalış.

benimde herseyim var
hatta fazlasiyla
maddi olarakta manevi olarakta
ben mutluyum
sen HERSEYE SAHIP OLDUGUNUA EMIN MISIN ??

Insanlar bir hedefi olmadigi zaman mutsuz olabiliyor. Bu insanin karakterine göre degisebilir.
Birseyler icin savasmak, onu elde etmeye calismak ve sonundada zafere ulasmak baska bir haz veriyor insana. Istedigini aldigindada baska bir arayis icine giriyor insan.
Eger baska elde edebilecegi birsey yoksada depresyona girebiliyor, cünkü insanin hayatta bir hedefi kalmiyor.

canım benim yaaa öncelikle beni kırmayıpta bu kadar özelini anlattığın için tşk ederim dün geç olduğu için çıkmak zorunda kaldım cvp veremedim.bitanem ya neler yaşamışın ama bak bitmiş tatlım çok şükür ki eşin almış kurtarmış seni. nasıl insanlar varya o abin olcak insan müsvettesi sana babalık yapacağı yerde yaptıklarına bak anladığım kadarıyla yaş farkıda var aranızda bi insan canı kanı kardeşine bunu nasıl yapar üveylik falan yok değil mi tatlım.ama nolur üzme kendini geçmişi silmek için eşine daha çok sarıl hatta eğer eşinde izin veriyorsa çalışmayı düşün yada kurslara falan git unut olanları yaşanmadı farzet eminim kolay değildir ama böyle yaşanmaz canım benim eşinede anlatma bence her ne kadarda olsa işte abin ne olur ne olmaz bitanem.

öz canım öz kardeşiz maalesef mayası bozuk ne olacak babamda zamanında eve kadın getirip annemin gözünün önünde zina yapmayı arzulamış ama dedem anneme çok düşkündür çok ta delidir dedemden korkmuş en son terkedip gitmiş işte uçkuruna düşkünmüş o da öldü gitti perme perişan kanser oldu hastane köşelerinde can verdi.eşime de nasıl anlatırım zaten abimi ilk görüşte sevmedi adama benzemiyor bu dedi bende aksini söyleyemeyince anladı tabi ama bu kadarını tahmin edemez duyarsa bi kaza çıkarır anlatamam ben kendi içimde yaşıyorum böyle hesaplaşma ahirete kaldı.gerçek adalete..

böylesine kardeşde dnmez canım yaaaa.lanet olsun onun abiliğine yazık yaaa günah kendi evladıda vardır acaba hiç mi pmanlık duymaz helallik istemez hakkını kesinlikle helal etme tatlım rabbime havale et cennet senindir inş kuzum üzme sen tatlı canını.sakın eşine anlatma canım hem senden soğuma ihtimalide var düşünsene aklına geldiğinde ne kadar kötü olur.

okuduklarım boğazıma dizildi sanki canım

bunların gerçek olmaması lazım bu kadar çirkeflik iğrençlik adilik

böyle insanların arkasından konuşup günahları geçmez inşallah bizede

ama sen unut görüşme bile onunla

ALLAH cc yar ve yardımcın olsun diyebileceğim başka hiç bişey yok

ALLAH cc ye sığın o ne büyük kurtarıcıdır

canım yazdıklarını okurken o kadar çok üzüldüm kii bi psikolojik destek alman şart bence eşine söyleme elinden bi kaza falan çıkar bu defa hayatın daha da kötü olur allah korusun. Allah yardımcın olsun yaşadıklarını unutman kolay değil ama bi aile kurmuşsun seni seven bi eşin ve bi yavrun var onlara sıkı sıkı sarıl abinde allahından bulsun allah belasını verir onun merak etme kolay kolay ölemez bile ölürken. sana çocukluğunu bile yaşatmamış hiç ama canım annen ablanlar hiç farketmedimi bu durumu şaşıyorum.
Ne çok kimsesizmişsin yaşadığın boşluk ailenin böyle olması ve abinin sana yaptıklarını unutamaman. ama canım geçmişi düşünerek kendini sadece bunalıma sokarsın ve mutsuz edersin geçmişini yanına alıp yürüme ilerleyemezsin sonuçta değiştirebileceğin birşey yok ne kadar çok üzülsende. önemli olan bundan sonrası bunları aşmanı sağlayabilecek bi psikiyatra git canım anlat hepsini bir bir inan seninle konuşması rahatlatır seni.senin bi suçun günahın yok yaşananları sen istemedin yoksa, aileni sen seçmedin böyle olsun istemezdin. ama düşünme üzme kendini bi yardım al en kısa zamanda..Allah yardımcın olsun dualarım seninle..

hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için sağolun eşim ve oğlum beni ayakta tutuyor ama ne olursa olsun mutlu olamıyorum nedense hep ölümü düşünüyorum sevimli geliyor bana ölmek intihar değil bahsettiğim çok şükür islami bilgim var benim düşündüğüm ölünce en sevgiliye kavuşmak sevmeye sevilmeye doymak sevgiye o kadar açım ki....

merhaba canım dün hikayeni okudum kanım dondu resmen.
ama hayat bu ve herşey biz insanların başına gelme ihtimali dahilinde.bunu elbette çok üzülerek söylüyorum.o abin deneni de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.( içimden neler sıralıyorum da hakaret etmek çözüm değil)

seni çok seven bir eşinin olmasına da bir o kadar çok sevindim sen de sevgini merhametini anlayışını ne eşinden ne çocuğundan esirgeme canım.

ölümden bahsetmişsin ölmek için bu kadar aceleci olma nasılsa birgün bizim için verilen tarihte ahirete yolculuğumuz başlayacak , Rabbim ölümün de en hayırlı ve en güzel olanını nasip etsin bizlere.

lakin şu an sana senin sevgine ve merhametine muhtaç olan o minik sabi masum meleğini nasıl bırakıp gitmeyi düşünebilirsin aksine daha çok yaşama dört elle sarılmalısın derim bir kardeş olarak nacizane.
mutlu ol hem de çok mutlu ol çocuğunla eşinle belki miniğe kardeş bile düşünürsün.
kafandan tüm olumsuzlukları at , geçmişinin seni esir almasına geleceğine mahvetmesine sakın izin verme.
herkesin imtihanı farklı çevrende gördüğün insanların içlerini yarıp da bir görme imkanın olsa neler neler vardır kimbilir bu kişi bu derdiyle hala ayakta ve hayatta mı dersin. bence her ne olursa olsun hayat sevdiklerimizle yaşamaya ve de sevdiklerimizi en güzeli yaşatmaya değer öyle olmalı.

bence bırak bu işin asıl vicdani sorumluluğunu karşı taraf çeksin.asıl karamsarlığı,pişmanlığı , huzursuzluğu yaşayacak ve daha bir çok olumsuzlukla baş başa kalacak taraf o taraf.

bir defa senin hakkına girmiş bir defa öteki tarafa dair galip olan sensin ama Allah'a sığın ve sabır dile.Hiç enişteye birşey deme .
eşin ve çocuğunu sana bağışlaması için Allah'a dua et.onlarla birlikte geçirdiğin hergün için de şükret.
Allah yar ve yardımcın olsun bu imtihanında kardeş

Senin adına gerçekten çok üzüldüm. En azından artık yeni, mutlu bir aile kurmuşun..Bir psikoloğa gitmeni öneririm depresyon teşhisi koymasa bile en azından sen anlatırsın rahatlarsın. Bazı şeyler içinde tuttukça büyür sen geçmiş hayatının bugününü zehirlemesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…