Herşeyi olupta mutsuz olan var mı?

Allah razı olsun kardeşim saol.o vicdan azabı çekmiyor eminim çünkü bana ben evlenmeden önce sana yaptığımı unut ben çocuktum o zaman dedi 16 yaşındaydı bende 5 şimdi 25 yaşındayım ben yirmi senedir unutmadım.

o kadar kolay olduğunu sanmıyorum bal gibide içinde bir kurt ömrü boyunca onu kemirecek ne yaparsa yapsın bir sabiye yaptığının bedelini mutlaka ödeyecek ve o sabiye yaptıkları onun peşini asla bırakmayacak, bence kendini kandırmaya çalışıyor da ama nafile işte olmuyor. olmaz da zaten çünkü ilahi adalet diye birşey var herkesi kandırsa vicdanını kandıramaz.
beter olsun inşallah

baslıgı açan arkadasa ve aynı kaderı paylasan herkese söylüyorum. herseyın var da hala mutsuzsan tek bır cevabı var eksıklıgının... MANEVİYAT sızlık. sükret. namaz kıl. oku. eger bunlar yoksa sabancı da olsan huzur yok.. huzurun bır resmı ver mı bilmem ama bir ismi var... ALLAH

Namaz kılıp dua etmekle herseyi söküp atamıyosun içinden malesef,yasanılanlar unutulmuyo! herkezin zor zamanları olmuştur muhakkak bunları insan zamanla güçlü olarak destek alarak aşabilir anca.

ben namaz kılan kuran okuyan biriyim namaz kılmak huzur veriyor insana ama unutturmuyorki bi köşemde acısı var her zaman rabbime saçımın teli sayısınca başım feda olsun iyiki var sonsuz adalete güveniyorum ben.ya arkadaşlar bi de abim beni aradı bugün bana geleceklermiş kalmaya gelme de diyemedim bu kadar bahsettikten sonra yüzünü görmek istemiyorum ne yapıcam?

Çok çok üzüldüm.Nasıl büyük bi travma bu yaşadığın.
İlk konuyu açtığında yüzeysel yazdıklarından anlayamazdık ki.
Derinlerde böyle büyük bir acı varken,yeniden kurduğun hayatına adapte olamaman çok anlaşılabilir bir durum.
Ama bak ne kadar şanslıymışsın ki eş konusunda tam da seni anlayan,ruhuna iyi gelen birini çıkarmış yaradan karşına.
Sımsıkı sarıl sen de ona ve sahip oldukların için şükret.
Ve asla o insan müsveddesiyle hiç bir koşulda görüşme.
Bu sana asla iyi gelmeyecek eminim.
asla aynı ortama girme,gitme memlekete de gerekirse.
Bunun için kimse seni suçlayamaz.
Annenle görüşmek için o gelsin yanına.
Sen artık sadece kendini düşün.Bencillik değil bu.
Yaşadıklarının üstüne acını sarma şeklin bu olsun.

Eskiler yaslari kac olursa olsun bay ve bayani asla ayni ortamda yalniz birakmazlarmis. Kardes olsalar dede torun dahi olsalar dahi demisti ananem. O zamanlar ne demek istedigini anlamamistim ama artik okuduklarim duyduklarim eskileri hakli cikariyor.

Burada annenize de gorev dusuyor du sizi takip etmeliydi. Cunku ergenlik tehlikeli donemdir.

Ama haklisiniz tramvatik anlari yasamak ta. Cunku beyin bir sekilde kaydediyor. ben psikoloktan yardim almanizi onerirdim. Cunku hakikaten atlatmak icin ne yapmali profesyonel yardim lazim.

ben suan okudum kanım dondu yaaa. kendımı çok kötü hisseettim. rabbım sana zaten essız bıe evlat ve hayat arkadası vererek yaralarını sarmıs.. umarım bır sabah uyandıgında eskıye daır her seyı unutmus olarak uyanırsın..

su an gözlerım dolu dolu oldu. kanım dondu. yazdım sıldım yzdım sildim... kardesim...rabbım bır sabah kalktığında tüm gecmısındekı hatırlamakla acı duyduğun herseyı unuttursun sana..evladın ve esınle rabbım sana hayata tutunmak ve sükretmek için fırsat vermıs... onlarla mutlu ol. abınle de mümkün mertebe görüşme.. esıne de durumu ıdare edecek bahanelerle geciştirmeler yap görüşmemenle ilgili..

RABBİM, NEYI YASAMANI ISTIYORSA SANA ONU YASATSIN VE YASADIĞINI DA GÖNLÜNDE RAZI EYLESIN.. senın ıcın edbılecegım tek dua.. hosçakal güclü anne

böyle bir başlıktan böyle bir drama yazıklar olsun öyle abiye allah nasıl biliyosa öyle yapsın çok kötü oldum ama arkadaşlarında dediği gibi psikytrye görünmelisn senin mutsuzluğun bu içindeki skınıtıyı kimseye anlatamamış olman ve içine birikmiş olması bilmiyorum daha önce biriyle paşlaştınmı bu konuyu burda içini dökmen bi nebze rahatlatır inş çook zor ama o insanla hiçbir şekld görüşme derim bide sana gelecekmiş yüzsüs adam yaa adamda denmez ama

daha önce hi kimseyle paylaşmamıştım ilk kez buraya yazdım nedense utanıyordum anlatmaya bu kadar desteği görünce de çok mutlu oldum çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim arkadaşlar.

var evet herseyi olupta mutsuz olan ben varim ..

bazen simariklik diye düsünüyorum ama bazende duygusal bosluk diyorum bu durumuma.. sanki eksik birseyler var.. sanki koca bir bosluktayim.. bazende yapayalnizim su hayatta, etrafimda onlarca insanlar olmasina ragmen..

eğer ciddi bir problemin yoksa gelip geçici bişeydir hepimiz zaman zaman boşlukta gibi hissediyoruz kadınız nede olsa narin yaratılmışız bekarsın anladığım kadarıyla arkadaş çevrende varmış en sevdiğin seyleri yap kendini iyi hissedersin eminim bazen tatlı bir söz güzel bir bakış sevimli bir arkadaş iyi geliyor insana.

Anlatarak rahatlayacaksn gercekten pışman olma anlatğn ıcın ıcınde tutulacak bı olay değl hayata kusmussn resmen ve utanma sen nye utanıyosunkı senın hatanmı uzlme canm allah buyk ıns atlatacaksın allahm sna unuttursn ınsalh

Şükretmek ve değer bilmek önemli olan.
Benim de sahip olmak istediğim çok şey var malesef ama,
elimdekilerle mutluyum.
İllaki büyük olayların yaşanmasına gerek yok mutlu olmam için.
Eşimin bazen bakkaldan aldığı çikolatayı sürpriz diye vermesi bile beni dünyanın en mutlu insanı yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…