Herşeyi olupta mutsuz olan var mı?

midillim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
52
0
36
Tunceli
meraba arkadaşlar hayatımda olmasını istediğim herşeyim var ama ben mutsuzum sebebini bilmiyorum ne istiyorum bi fikri olan var mı?

tam olarak neyin eksikliğini hissettiğine bağlıdır canım hani yüzeysel bişeyler söylemek gerekirse aile iş okul ne biliyim böyle şeylerden hangisi?

herşeye sahip sayılırım.bir cok insana göre herşeyim var sayılır.ama tam olarak istediğim yerde yaşamadığım için mutsuzum ben.vardır seninde gönlünün bi eksiği hiç bi mutsuzluk bosa değildir

İnanılmaz rahat bir yaşantım var. Annemle yaşıyorum ama babamın da eksikliğini hissetmedim hiç.
Maddi sıkıntım yok. Varsa da herkes kadar. Kafaya takılacak meblağlar değil.
Türkiye'nin en iyi devlet üniversitelerinin birinde okuyorum.
Arkadaşlarımla aramda hiçbir sıkıntım yok. Hatta mesela toplu bir yere gidilecekse, ben son anda "gidesim yok" dersem programı iptal edecek kadar bağlılar bana.
Dışarıdan bakıldığında mükemmel bir ilişkim var.

Normalde çok mutluyumdur ama oturup düşündüğümde ben mutsuzum, çünkü insanlardan pek haz etmiyorum. Her şeyden sıkılıveriyorum. Annemden, babamdan, okuldan, arkadaşlarımdan, sevgilimden... Bunaltıyorlar beni. Açıkçası küstahım, bunalıyorum, sıkılıyorum, afakanlar basıyor.

Psikolog bir tanıdığım var, annemin arkadaşı. Ona anlattığımda bunun bir sorun değil, kişilik özelliği olduğunu, zaten bana şöyle bir baktığında da narsist olduğumu söyledi. Depresyon ya da tedavi edilecek bir durumum yokmuş. Sonra araştırdım. Öyleymişim.

herseyın oldugun ıcın mutsuzsun belkıde ,
bırseyler ıcın caba gostermedıgın amacın olmadıgı ıcın de mutsuz olabılırsın
ben bunu dusundum belkıde vardr amacların yanlıs anlama mesajına gore yorum yapıyorum

tam olarak neyin eksikliğini hissettiğine bağlıdır canım hani yüzeysel bişeyler söylemek gerekirse aile iş okul ne biliyim böyle şeylerden hangisi?

sanırım arkadaş çevremde sorun yaşıtım anlaşabileceğim kimsem yok ailemi özlemiyorum babam yok annem abimle kalıyor yenge var abimdende yemgemden de nefret ediyorum çocukluğumun katili o benim(abim) 4 tane ablam var onların da sorunları var biri kaynanayla beraber yaşıyor biri kocası çalışmıyo yokluk içinde biri yurt dışında getirmiyo enişte bey oturumu yok biri kocası öküz geldiğimizi istemez hangisine gidiyim ben yuvamda mutluyum eşim bambaşka ama benim kafa hep orda demekki elimden bişey gelmiyor yalnız hissediyorum kandimi...

anlıyorum canım seniii anladığım kadarıyla evlisin çocuk var mı peki.ailenin yaşadıklarına biyere kadar üzülürsün tatlım herkes kendi yuvasını kurmuş mutlu yada mutsuz sen onları düşündükçe kendini helak edersin senin yuvanada yansır.abin ve yengenden bahsetmişin ne yaptılar sana bu kadar nefret edecek kadar.

sahip olduklarıma rahat kavuşmadım aslında ama insanoğlu şükretmeyi bilmiyor şu an kaynanam ve kayınbabam bizdeler mesela bana hiç karışmadıkları gibi ne istesem de yaparlar onları bile istemiyorum horluyorlar şu an duyuyorum rahatsız oluyorum gitsinler istiyorum kızmayım sanırım psikolojim bozuk..

Gercekten mutsuz oldugunu dusunuyorsan, üniversite hastanelerındekı kanser tedavısı goren hastaları zıyaret etmenı ıstıyoruum, helede gıttıgınde yenı vefat etmıs bı hasta gorursen, belkı saglıklı oldugun ıcın bıle mutluluktan ucarsın emın ol...

evet çocuğum var canım o benim ölmek istediğimde tek vazgeçiren şey. abimden bahsedersem ağlamaya başlarım duymak istemezsin zaten abi demeye dilim varmıyor yine de dinlemek istersen anlatırım tabii

evet çocuğum var canım o benim ölmek istediğimde tek vazgeçiren şey. abimden bahsedersem ağlamaya başlarım duymak istemezsin zaten abi demeye dilim varmıyor yine de dinlemek istersen anlatırım tabii

allah bağışlasın canım benim benimde 16 aylık bi oğlum var inan bende onun narlığıyla mutlu oluyorum.ama ölüm lafını alma bi daha ağzına bak bebişin varmış onun en özeli sensin annesin sen.tabi dinlerim tatlım anlat sen.

herşeyim var diyorsun ama belli ki hayatında bişeyler eksik..
demekki yaşamak istediğin hayat bu değil

Senin bu konun bana şu sözü hatırlattı : "Hayatta her şeye sahip olursak hayalini kuracak neyimiz kalır..." Hayatta bir amacın hedefin ona ulaşmak için motivasyonun yoksa tüm bunlara ulaştıktan sonrada şükür etmek gibi bir huyun yoksa mutsuz oluyorsun... Yaşadım bilirim...

benim çocukluğum çok perişan geçti lisede eşimle tanıştım çok sevdik birbirimizi evlenene kadar hayal kurdum hep o benim kurtuluşumdu herşeyi silip onunla yeni bi hayata başlayacaktım çok zor oldu ama oldu hayalini kurduğum yuvamdayım aslan gibi bi oğlum var maddi durumum iyi eşimin ailesiyle bi sorunum yok bunları kastettim herşeyim var derken çünkü onlar benim herşeyim ben geçmişe gittiğimde bunalıma giriyorum mutsuz oluyorum birinin beni silkelemesine ihtiyaç duyuyorum belki de arkadaş çevrem olmadığı için zor toparlanıyorum.

canım bak ne kadar güzel eşinle ve ailesiyle problemin yok muş gerisi boş hani derlerya kapını kapatınca dışarda kalır diye öle teselli et kendini sen eşini kurtuluş olarak görmüşün yeni bir başlangıç yapmışın ya eşinde kötü bi insan olsaydı bunları düşün sağlıklı bi oğlun varmışşş.

depresyondasın anladığım kadarıyla. psikoloğa gittinmi hiç?

Belki de herşeyin olduğu için mutsuzsundur. Bi hedefin bi amacın yok. Bu da insanı mutsuz edebilir.
Onun haricinde belki de hayatında manevi bişeyler eksiktir farkında değilsindir bence mutluluk sadece madden bişeylere sahip olmak değildir..

Ben maddi olarak cok iyi bir durumdayim. Herseyim var, maddi konuda zorluk nedir bilmem. Yalniz manevi olarak birseyler eksik. En basitinden, yasamak istedigim, sevmedigim bir yerde yasiyorum, bu bile yetiyor mutsuz olmama.

evet çok şükür rabbime az önce döktürdüm neler yazdım sana abimle ilgili paylaşacakken internet gitti yazı da gitti demekki rabbim anlatmamaı istemiyor zaten ahirette iki elim yakasında olcak onun yengemekızmıyorum el kızı sonuçta insan en yakınından zarar görürse ele ne demeli dimi.annemin bi lafı varda elin iyisi olmaz derdi canım rahatlattın beni çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…