Hiç arkadaşım yok çok yalnızım

Konu sahibi yerinizde olsam cocugun arkadaslarinin anneleri ile program yaparim. Bana bu şekilde cok teklif geldi, calistigim icin hepsini degerlendiremedim ama yine de ayda bir falan oraya buraya tasiyorum cocuklari. Biz de anne ile sohbet ediyoruz onlar oynarken. Veya birakip almaya geri gidiyorum, o sekilde de az az tanidiklik artiyor.

Genel olarak bir cok cocuklu insanin derdi zaten boyle kaliteli sosyallesememek oldugu için kendiniz gibi birilerini kesin bulursunuz.

Aynı ben aynı. Apartmanda herkes emekli polis, emekli hemşire, emekli gemi kaptanı vs. Hiç genç yok. Çocuğumda yok henüz hamileyim onun arkadaşlarının annesiyle filan görüşeyim diyim. Kendi arkadaşlarımın çoğu bekar eskisi gibi pek sık görüşemiyorum toplanıyorlar ben gidemiyorum. Samimi bildiğim arkadaşlarımda çok iki yüzlü çıktı fesatlık filan diz boyu. Kimseyle görüşmedikçe görüşesim gelmiyor bu sefer a sosyal oluyor insan. Az insan çok huzurda filan dicem ama azın azındayım yani tek başıma spor salonuna filan gittim çok sarmıyo yalnız olunca insan bişey yapası gelmiyo taşınmak çaremi acaba

Kendi velilerimden biliyorum sürekli akıştalar yok kahvaltı , yok kahve , yok yürüyüş derken epey aktifler . Hiçbir şey bulamıyorlarsa öğretmen dedikodusu için bir araya geliyorlar çocukların önüne de Mısır , cips içecek vs koyuyorlar sabahtan akşama kadar konuşuyorlar .
Bazen beni de davet ediyorlar ama para ödetmedikleri için gitmeyi istemiyorum.
Ayrıca insan insandır deyip bence herkesle bir ortak nokta bulunabilir .
12 yıldır aynı mahallede oturuyoruz ve esnaflar bile muhabbet edilesi kadar tanıdık oldu . Hiç olmadı hocaaanım bir çay içmeye gelsene yavvv diyen bir sürü kişi tanıyorum.
Bence duvarlarınızı yıkıp , gönlünüzü insanlara açın .
Ben Konya’da okudum üniversiteyi ve bence o kadar yalnız kalınacak bir şehir değil .

Sizin yaptığınız doğrudur belki de. Çevremde çok insan yoktur bu yüzden , huy meselesi galiba

Aslinda calisiyorsak genelde boyle oluyor.
İsten don,yemek ye,biraz dinlen..Tekrar git..Tekrar gel..
Simdi bos zamanin artinca bu sekilde hisstmen normal..Ayrica yasca buyuk teyzelerin sohbetini kucumseme bence..
Ben onlarla konustugum zaman ufkum genisliyor,sikilmaya birak saskinlikla dinliyorum :)

Hep çalıştığım için hiç bu kadar hissetmemiştim işten ayrılınca farkettim ki çok yalnızım aslında yaşlı teyzeleri de küçümsemiyorum ara ara sohbet ediyoruz benim aradığım arkadaşlık kavramı farklı olduğu için öyle dedim.

Ben de sizin gibiyim. Yaza kadar hem fit olmak hem sosyalleşmek istedim. Spora yazıldım haftanın üç günü gidiyorum. Ama genelde hep erkekleri görüyorum, benle bir bi tane kız var. O da yabancı uyruklu galiba türkçeyi az biliyor gibi.
Çalışmıyorum, anneyle babayla da vakit geçmiyor. Kursa gideyim diyorum dünya para olmuş. Ücretsiz kursları da beceremedim. Hayatıma ciddi biri girse ilk arkadaşın kim, tanıştır diyecek. Olmadığını söylesem bende bir problem olduğunu düşünecek. Çok çaresizim.

Hayir bizimde sonunuz bu olucak hep sanki genç kalicaz.genclik iksiri içtik ya
Ohooo konuyu nereye getirdiniz ya valla benim yaşlı teyze gömen hor gören bir kelimem var mı hakka giriyorsunuz resmen. Çocuklarımızı alıp parka götüreceğimiz alışverişe gideceğim beraber bişeyler yapıp pikniğe gidebileceğim bir arkadaştan bahsediyorum yahu.

Memleketimde çok arkadaşım var ama başka bir yerde bir yaştan sonra en baştan o arkadaşlığı edinemiyorum. Sporda bir kaç kişiyle tanıştım bakalım nasıl devam eder. Sabah seansına git belki kadınlar genelde sabah daha çok oluyor. Bana buraya gelen yorumlara bakıyorum da yaşamayan anlamıyor bu durumu eee sorun sendedir ben otobüste bile tanışıp numaralaşıyorum diyor herkes aynı olmuyor maalesef o kadar girişken olmamak yalnız olmayı gerektirmiyor. Yaşamayan anlamaz bu durumu

Aman dur sende emekli linci yersin şimdi :) yahu tek kelime yaşlılardan hoşlanmıyorum demedim onlarla sohbet etmeyi reddediyorum demedim tek dediğim en azından yaşıma yakın çocuğuma akran olacak çocuğu olan bir ve ya bir kaç kadınla arkadaş olamıyorum ne yapsam diye sordum ne gençlik iksirim ne yaşlıları gömdüğüm kaldı. Ayrıca bende bir insanın bir kere bana karşı art niyetli bir tavrını görünce onunla yeniden aynı samimiyette devam edemiyorum. Belki çevredekiler bunu sorun etmeyip devam ettikleri için sürekli çok arkadaşları vardır. Ama bu benim arkadaşsız kalmamı gerektirmiyor ki

İnanın size trip atar gibi söylemek istemedim .ben o laf sokan bayanlardan değilim.ama bu gerçek bizde o döneme gelicez.benim annemde o yaşlarda annemi her otuamiza çağırıyorum yengemler ablamlar gelince .arkadaşımda var o ortamda yaşlı bayan bulunursa bende sohbet ediyorum onun keyif aldığı şeyleri biliriyorum az çok.bu hafta kadınlar günü etkinliği vardı ablam davet ediyoruz tti gittim bir derneğe benim yaşıtlarının masasına oturup oynayıp gulecektik eglenecektik.erken gidip bir masayı kaptım sahne önü aaa bir baktım bizim ekip gelmeden önce eşimin yaşlı yengesi ve kızı geldi onlar yanıma oturdu gidin başkası gelecek diyememdim.o yaşlı yengeyle sohbet ettik oturdum kızıyla falan.yemek vakti diğer masaya geçtim arkadaslarla güldük yemek yedik.sonrq v n yine yaşlı bayanın ann m yaşında yanına geçtim yine onla sohbet ettim.cunku yazın bahçe komşum k ndisi ayıp olurve sıkılmadım inanin

Sizide anliyorum asla konuyu oraya çekmedim siz kendinizi üzmeyin yanlış anlaşıldım diye.kendi yasitimiz tabiki olucak o keyif veriyor.cocuklarimiz yaşıt olucak hep ortak noktamız olucak iyi oluyor

Allah hayırlı bir şekilde yaşlanmayı nasip etsin elbette rabbim ömür verirse bizde yaşlanıcaz bazı teyzeler çok kafa dengi oluyor sosyal oluyor gençle genç çocukla çocuk oluyor bazı teyzeler de genelde eve kapanıyor çıkmıyor ya da hasta oluyor benim komşum çok nadir çıkıyor evden amca hallediyor hep dışarı işini. Onlardan öğreneceğimiz çok şey var eminim sizde faydalanmışsınız ne güzel sohbetiniz olmuş. Bir iki tane bari olsa yaşıma yakın arkadaşım olsa hiç sorun değil de hepsi kabul de yok işte :) hiç olmayınca insan ondan da olsun istiyor

Hangi şehir belki oluruz arkadas özelden yazın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…