Hiç arkadaşım yok çok yalnızım

sanki sadece yaşlılarla arkadaşlık ediyoruz demişiz gibi eleştirmiş bizi konu sahibi.varsa yakınımızda onu da aramıza alıyoruz demek istedik halbuki.bir komşum var alzaymır .aynı şeyi defalarca anlatıyor.kamelyada karşılaşıyoruz yazın.ne zaman anlatsa dinler görünüyorum kırmamak için.en fazla 10 dakikamı alıyor ama o mutlu oluyor.çocuklarla top da oynuyorum arkadaşlık ediyorum 40 yaşını geçtiğim halde.yani arkadaşlığın yaşla ilgisi yok.sosyalleşmeyle ilgisi var.biri bir şey dese soğuyorum da yazmış.büyük sorunlar yoksa idare edilmeli oysa.biz mükemmel miyiz ki herkesten soğuyalım?dedikoducu kötü kalpli kıskanç cimri arkadaş ben de sevmem ilgimi keserim.ama onun dışındakileri incelemem.zaten aralarından dost 1 2 tane seçiyorum.onlar da eğitim olarak dünya görüşü olarak eğlence anlayışı olarak bana denk kadınlar.dost başka arkadaş başka komşu başka.birine gülümsesen mutlu oluyor yahuuu.neden esirgeyeyim diyorum

Öyle mi vallahi çok sevindim :) ben Alavardı dayım yakın sayılırız.

Tek başınıza takılabilirsiniz. Veya kızınızla haftada 1 gün değişik programlar yapabilirsiniz.
Pandemi sebepli ne yazık ki eskiden çok sosyal olan insanlar bile yalnızlaştı. Ben de genelde yalnız gezmeyi sevsem de bazen yanımda birileri olsun istiyorum. İstanbul,Ankara gibi şehirlerde gezi grupları oluyor. Tarihi, kültürel yerleri geziyorlar. Facebook,instagram grupları oluyor. Konya’da var mıdır bilmiyorum. Varsa onlarla iletişim kurabilirsiniz. Veya Türkiye geneli gezi grupları var. Kadınlara özel gezi düzenleyenler var. Doğa grupları,yürüyüş grupları var.
Yani yeni topluluklara katılma konusunda istekliyseniz bence mutlaka kafanıza göre biriler vardır.

Geçmişten bugün getirdiğiniz arkadaşlıklarınız yok mu?
Bugün arkadaş edinmek için ise belediyenin kursları gerçekten iyi bir seçenek. Hemen her mahallede var. Hanımlar lokali, spor merkezi, komek...
Sanata ilgiliyseniz, spora ilgiliyseniz her neye ilginiz varsa her görüşten yer bulabilirsiniz. Her sosyal faaliyet için her görüşten insana ulaşabileceğiniz bir şehir. Tabii yaşadığınız mahalle de sosyalite anlamında çok etkili oluyor.

Ben de çok severim hele bazı yaşlılarla muhabbet edince akşamına muhakkak anı defterime bir şeyler yazarım .
Sürekli gittiğim tiyatroda tanıştığım bir teyze vardı . 70 yaşlarında ve erken gelip gençlerle sohbet ediyordu :). O kadar çok zevk alırdım ki .

Ay ne alakası var yaşlıları gömmekle herkes kafa dengi bi arkadaş arar yaş farkı fazla olduğunda konular sorunlar herşey değişiyor ki fikir almak için tecrübelerinden yararlanabilirim ki bunu daha yakınımdakilerle danışarak yaparım apartmandakilerle değil onun haricinde kahve içmek için biyerlere bi pazara gitmek için bile kafa dengi yaşına uygun arkadaş arıyor insan konu nerelere gelmiş şaşkınım

Arkadaşlarımı belli bi ücret karşılığı kiralayabilirim jdjdj watşapımı vereyim yazın durun. Bende tam tersi milletten bunaldım. Hiç arkadaş edinmeye çalışmadım ama muhabbet etmeyi bilen insan ıssız adada bile kalsa yine muhabbet edecek birini bulur
Muhabbet etmenin bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Mesela parka iniyoruz komşularla , mutlaka hepimiz bir şeyler götürüyoruz. Bu ortama bir iki sefer bir kadın geldi. Biz full makara yapıyoruz kadın gık demiyor. Bir daha bizimkiler çağırmak istemedi. Bende sessiz insanlarla konuşmayı sevmiyorum. Bu yapısal bir şey. Acaba çok mu sessizsiniz ?

Ama bak sevmiyorum demiyorsun ama sanıyorsun ki herkes çevrende ki yaşlılar gibi. Valla yan komşum 65 yaşında haftada 1 kahve içeriz ve çoğu arkadaşımdan daha kafadır. Bir dedikodu yaparız akıllara zarar kocası bile geçen kulak kabartmış. Ben kalkarken dedi ki ; keşke her gün gelsen, muhabbetiniz beni bile sardı dedi yaşlı insanlara şans ver

Konyanin en güzel yerindesin.
Ben o yolları sokakları manzarayı yesilligi yalniz bile kabul ederim sanırım.
Bugün konustugum 2 kisiden iyi elektrik ve laf alamadim zira, şu an canım sıkkın.
Biraz uzaklasip baska cevreye kayma imkanı vardir illaki. Meram hanimlar lokali işine yarar belki. Olmazsa Konevi kültür merkezi kurslarini dene.
Meram en faaliyetli yer, çocuklara süper kresler, oyun grupları, kurslar var, feysbuuktan, instagramdan arama yapin bulursunuz, aramis miydiniz?
Ah nasil oralar iyi mi Meram, alavardı? (Özledim)

Ben de böyleyim de sonradan seviyorlar :) geç açılıyom napiyim :)

Arabaya binin, selcuklu ardicli'ya gelin, cay kahve mesrubat ne bulursak icelim, benim kiz da 6 yaşında.

Aman bosverin ne güzel ağrısız basım aslında küçük yerlerde olur böyle arkadaşlıklar size denk gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…