merhametsiz en dogru tanim oldu konuya.Yapmayın efendim bu kadar basit, iki küçük çocukla yapabildiğiniz kadarını yapın.
Ütüsünü kendi yapsın bir zahmet, suyu da dolaba pekala kendi koyabilir. Benzer yaş aralığında benim çocuklarımda, tek başınıza hele de küçük bir bebekle ev işlerini düzenli yapmanız çok çok zor.
Ben olsam dediklerini asla duymam, iki çocukla bu kadarı geliyor elimden çok biliyorsan kendin yap bir zahmet derim açık açık.
Ayrıca eşiniz çok huysuz mu değil mi bilmem ama merhametsiz, merhameti olmayan eşle çocuk büyütmekre hayatı paylaşmaya çalışmakta çok zor olur, Allah yardımcınız olsun.
ama kadin da suclu. merhametsizlige mizmizlik demis? kadin boyle yumusatirsa, erkek kendini tabii padisah sanar.Böyle adamların ağzını burnunu kırıp ellerine tutuşturmak ve annesinin kapısına bırakmak geliyor içimden, kusura bakmayın lütfen sevgili konu sahibi.
Anneciklerinin paşa oğulları kadınların başına dert oluyor. Oğlan anneleri lütfen azıcık oğullarınıza ev işleri yaptırın.
Her erkek böyle değil, kadına değer veren, ev işini , çocuk bakımını kadına zimmetlemeyen, hayatın her yükünü eşiyle paylaşan eşler ve evliliklerde var.Yaşananlar hep aynı yaşayanlar farklı. Evlilikte hep böyledır malesef . Kadin yemek yapar evi temizler çocuk doğurur bakar akşam kocayı hoş karşılar ama yetmez neden çünkü bu zaten kadının görevidir ödevidır. Diyelim ki kadın artık takati kalmaz ve isyan eder bu sefer ne olur kadın çene yapıyor dırdır yapıyor olur neymiş efendim koca anasının evinde daha rahatmış. Bu sirkülasyon böyle devam eder ve gider. En iyisi ilelebet sevgili kalmak belki de
ama kadin da suclu. merhametsizlige mizmizlik demis? kadin boyle yumusatirsa, erkek kendini tabii padisah sanar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?