Hiç bir şeye elini sürmeyen sevgili kocam..

Sesameh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
62
55
8
34
Hanımlar merhaba. Artık birileriyle konuşmazsam çat diye çatliycam oralardan duyacaksınız sesi! 4 yıllık evli, 4 yıla halt yiyecekmiş gibi 2 çocuk sığdıran bir kadınım. Kızım 3 yaşında oğlum 3 aylık. Kocam da 30 yaşında Ben de 28 yaşındayım ama sanırsınız ki 78 falan, o derece yorgun o derece bitkin o derece bıkkın.. Sevgili kocam hiç bişeye elini sürmeyen, sürmediği gibi sürekli de bana iş çıkaran biri. Yattığı yerden halime bakmadan utanmadan arlanmadan istekleri hiç bitmez.
Eve gelir bi soyunur inanın girişten tutun da yatak odası hariç evin her yerinde bir parça eşyası vardır. Aslında kirli sepetinin yerini de biliyo ama bilmezden geliyo sanırım. Kızım oğlum doğduktan sonra mızmızlıkta rekor kırıyor, daha önce kendi halinde sakin sakin oynayan çocuk şimdi sürekli benimle oynayın diyor, oynamayınca da her zaman her şeye yaptığı gibi sanki kolu bacağı kopmuşcasına basıyor bağlığı Oğlum konusuna hiç giresim bile yok ama derdimi anlatabilmek için giricem mecbur Oğlum henüz 3 aylık olmasına rağmen sürekli kendisiyle konuşmamızı bekleyen, sürekli kucakta evin içinde dolaşıp duralım diyen, en uzun uykusu 15 dakika falan olan bir yavru. İnanın evde sürekli bi ağlama sesi sürekli korkunç bir kargaşa var ama binde bütün bu hale rağmen istekleri ve beklentilerinden asla vazgeçmeyen bir koca da var. Artık beni tam anlamıyla çıldırtıyor çok korkuyorum koca katili olmaktan. Kendisinden bişey istesem ki en fazla çocuğu bi beş dakka tut da bi tuvalete gideyim falan derimdir, inanın bir savat bir surat bir oflama bir puflama insanı istediğine isteyeceğine dibine kadar pişman ediyor. o 5 dakikada 50 kere HADİ AMA AĞLAYACAK ŞİMDİ diye bağırması da cabası. Büyük kızımla yine az biraz daha ilgileniyor ama ona karşı da sabrı çok az. Arkamı dönmemle iki çocuk gibi kavga etmeleri bir oluyor.
Tüm yaşadıklarım gözünün önünde ama adamın bekletileri hala had safhada. Neymiş annesinin evinde bütün kıyafetleri ütülü olurmuş. Be adam şu küçük sıpa doğmadan önce bu evde de öyleydi diyorum yok sanki hep böyleymiş gibi davranıyor. Bugün dolaba su koymaya fırsatım olmadı diye laf etti.
Genel olarak çok huysuz bi adam değildir ama çok huylu bi adam da değildir Şimdiye dek pek bi yardımını desteğini görmedim ama hanımlar gerçekten fenalardayım ve ben bu haldeyken ciddiye bile almayıp bişi yokmuş gibi davranması artık sinirlerimi zıplatıyor

Allah yardımcın olsun canim benimde 10 aylik ikizlerim var esimle baksak birbirimizi keserdik kesin ama kaynanamgille bakiyorumda cok yemiyoruz birbirimizi oda oyle 5 dk tutar sanki aksama kadar bakmis

Yapmayın efendim bu kadar basit, iki küçük çocukla yapabildiğiniz kadarını yapın.

Ütüsünü kendi yapsın bir zahmet, suyu da dolaba pekala kendi koyabilir. Benzer yaş aralığında benim çocuklarımda, tek başınıza hele de küçük bir bebekle ev işlerini düzenli yapmanız çok çok zor.

Ben olsam dediklerini asla duymam, iki çocukla bu kadarı geliyor elimden çok biliyorsan kendin yap bir zahmet derim açık açık.

Ayrıca eşiniz çok huysuz mu değil mi bilmem ama merhametsiz, merhameti olmayan eşle çocuk büyütmekre hayatı paylaşmaya çalışmakta çok zor olur, Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Yaşananlar hep aynı yaşayanlar farklı. Evlilikte hep böyledır malesef . Kadin yemek yapar evi temizler çocuk doğurur bakar akşam kocayı hoş karşılar ama yetmez neden çünkü bu zaten kadının görevidir ödevidır. Diyelim ki kadın artık takati kalmaz ve isyan eder bu sefer ne olur kadın çene yapıyor dırdır yapıyor olur neymiş efendim koca anasının evinde daha rahatmış. Bu sirkülasyon böyle devam eder ve gider. En iyisi ilelebet sevgili kalmak belki de

Sizde iki değil üç çocuk var mübarek.
O kirli sepetine atılmayan kıyafetleri sepette olmadığı için yıkamayı unutun mesela.

Bir şeylere gücünüz yetmeyiversin. Mızmız olun biraz. Arada bayılın mesela yorgunluktan. Belli ki konuşmak yeterli gelmeyecek eşinize. O şikayetlenmeden siz şikayetlenin. "Önceden böyle değildi. Yetişemiyorum, yorgunum." başlıklı birkaç cinnet bir süre düzeltir belki kendisini.

merhametsiz en dogru tanim oldu konuya.

Böyle adamların ağzını burnunu kırıp ellerine tutuşturmak ve annesinin kapısına bırakmak geliyor içimden, kusura bakmayın lütfen sevgili konu sahibi.

Anneciklerinin paşa oğulları kadınların başına dert oluyor. Oğlan anneleri lütfen azıcık oğullarınıza ev işleri yaptırın.

ama kadin da suclu. merhametsizlige mizmizlik demis? kadin boyle yumusatirsa, erkek kendini tabii padisah sanar.

tepene cikarmissin be tatlim, sebebi ne, bi soruver kendine.
ev isleri cocuklara ilgi ve onlarin bakimi neden senin gorevin? ikinizin sorumlulugu hepside.

bi arkadas daha yazmis, bi cinnet gecir. abart. delir. tamamiyle. ondan sonra degismesin de gorelim.

Her erkek böyle değil, kadına değer veren, ev işini , çocuk bakımını kadına zimmetlemeyen, hayatın her yükünü eşiyle paylaşan eşler ve evliliklerde var.

ama kadin da suclu. merhametsizlige mizmizlik demis? kadin boyle yumusatirsa, erkek kendini tabii padisah sanar.

konu sahibi işini bilememiş, biraz deli tarafını ortaya çıkartsaydı zamanında, 2 cinnet geçirip korkutsaydı böyle yapamazdı belki. şimdi yapsa inandırıcı olur mu bilemem. allah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…