Hiç bir şeye elini sürmeyen sevgili kocam..

Annenize tatile gidin ve 3-5 ay orada kalın. Eşiniz sorarsa "burada rahatım. Ev işleri yapmıyorum. İnsanlar bana yardım ediyor, sen insan olmadığın için anlamazsın. Çocukları biraz büyütüp geleceğim" deyin. Bırakın ne demek istediğinizi düşünüp kafayı yesin :)

çocukları babasının evinden getirmedi
bence çocuklarıda bırakıp gidecek ki anlasın ,

çocukları babasının evinden getirmedi
bence çocuklarıda bırakıp gidecek ki anlasın ,
Çocuklar küçük ya kıyamadım o yüzden.
Çocuklar 9-10 yaşında olsa bıraksın gitsin.

Yani yaptığı yanlış.Kullandığı kelimeler daha yanlış.Anne ile eşi kıyaslaması saçma olmu.3 ÇOCUKLU çalışan bir anne olarak zorlugunuzu buradan anlayabiliyorum.Tek taraflı sabır olmaz.Karşınıza alıp konuşun hatta bunladığınızı söyleyin.

İki çocuk arka arkaya yapmasaydınız. Eşinizin durumu belli imiş. Yangından mal mı kaçırıysonuz. Biraz hayatın tadını çıkarın. Evlat sahibi olmak tabiki güzel ama şartlara göre yapmak lazım.

Eşimi tarif ettiniz. Başak burcu mu kendisk

Bir cinnet bu işi çözer canım bende aynı şeyleri yaşıyorum benimde iki çocuğum var biri 4 yaşında kız (tıpkı senin ki gibi) biri 3 aylık oglan (tıpkı senin ki gibi ) tek farkla benim kocam seni çok iyi anlıyorum işin çok zor aşkıım diyor ama bir halt yapmıyordu bende çıldırıyordum birgün ağlama krizine girdim zaten yeni düzene alışamamıştım oda dayanamadı çünkü benim ağlamama dayanamaz.
sende ki zayıf noktası neyse ordan vur kocanı sende cidden bir cinnet çok güzel çözer bu işi

Allah yardimcin olsun.
3 tane cocugunuz var ozaman sizin esinizde cocuk gibi cocuklarla yapamiyorum deyin yapmayinda gomlekleriyle birlikte annesine yollayin

Allah yardimcin olsun.
3 tane cocugunuz var ozaman sizin esinizde cocuk gibi cocuklarla yapamiyorum deyin yapmayinda gomlekleriyle birlikte annesine yollayin

Tek değilsin, üstelik ben çalışıyorum.
Çözüm: yardımcı kadın paramız olmasa bile asla taviz vermiyorum kadın konusunda

Sizi çok iyi anlıyorum anneleri hiç bir şeye el sürdürmemiş aynı durumu bizden de bekliyorlar. Eşimde bazen şakayla karışık söyleniyor çamaşırlar ütülenmemiş diye, al anana götür o ütülesin diyorum Maalesef söylüyorum, konuşuyorum yine de bizim ki yapmıyor. bende canım ne zaman isterse ozaman yapıyorum işlerimi. Kocamdan olmayacak belli ama en azından oğlum için ümitliyim ben evde ne iş yaparsam ona da öğreticem

Birden kendi kocami gördüm ampul bile değiştirmez
Anlamıyorlar yirgunlugumuzu

Çok şımartıyorsunuz.
Benim düşünceme göre her şeyi ben yapacaksam sana ne gerek var derim.

Üstelik 1. Çocukta da böyle ise 2. Çocuktan sonra değişmeyeceğini kabul etmişsinizdir diye düşünüyorum. İşiniz çok zor iki çocuk bir de çocuk gibi bir adam

Bnde öyle yapıyorum oğullarım ogretiyorum
Gelinler dua eder belki :))

Ben bi tekme atıp geçiyorum öyle orda burda gezen kirli kıyafetlerine.

Konu sahibinden önce ben cevap vereyim. 3 kardeşiz; köy evi evde iki yaşlı avluda hayvanlar bağ bahçe tarla işi.
Annem emzirmeye bile kucağa alamazdim sizi der, sizi doyurup yatrirdim yanınıza su ve kraker 3-4 saat uyurdunuz kalkınca da ağlamazdınız der. Biz büyümüşüz ev derli toplu imiş ama böyle.
Şimdi bebeğimin ilk yılı kucakta, ağladı kucak, acıktı kucak, korktu kucak, hasta kucak. Şimdi bebekler ilgi ile büyüyor, bizim oyuncağımiz 3 en fazla 5 fazlası yok.
O düzende evet şimdi olsa on çocuk büyür, altını al gazını çıkar yatır ört salla uyusun tamam bu kadar.
Kayınvalidem bizim zamanımızda çocuk sırtta durdurdu der,tarlada çiş yaparmış bebek bezden taşar sirtimiz islanirdi degistirmezdik sirtimizda kururdu diyor.
Böyle örnekler uzayıp gider. Böyle çocuk büyütüp yetiştirmek ister miydiniz. Benim kayınpederim 2 yaşında yürümüş ilgisizlik başka birşey değil.
Bu yüzden günümüz bebeği de bebeğe annelik yapmakta zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…