Hiç bir şeye elini sürmeyen sevgili kocam..

Çocuğa sadece anne bakmakla yükümlü değil kusura bakmasın. Siz bölünerek çoğalmadınız.

Yapmayin birseyini.
Kendi utulesin bir zahmet gomlegini. Koca adam. 9 yildir evdeyim 2 defa utulemisimdir gomlek. Hic de yapamam utu.

Arkasini toplamayin, giyecek camasiri kalmayinca toplayip yikar

Benim durumumda sizin gibiydi cocuklar o yasta iken. Buyuk usluydu neyse ki, kucuk kucak delisi ve 15dk dan fazla uyumazdi Kanguru veya sling de olurdu hep. Kol dayanmazdi tasimaya
Belki sling ise yarar? Yavas yavas uykusu uzamisti. Fazla olmasada 30 veya 45 dk ya da sukur ediyordum

Neden yardimci almiyorsunuz? Madem esiniz dort dortluk istiyor herseyi, bir zahmet bir bakici tutsun ozaman.
Fazla fedakarsiniz. Aslinda tum bunlarin suclusu sizsiniz. Kadin demek sacini supurge eden demek degil. Bu kadar kendini unutacak kadar fedakar olursaniz kiymetiniz de bilinmez, herkes de sizi hizmetci olarak gorur. Hersey sizin goreviniz gibi olmus. Siz kendi degerinizi bilmiyorsaniz esiniz neden bilsin ki?
Ben olsam o adami coktan kapi onune koymustum. Hic degilse onun arkasini toplamaktan, donunu yikamaktan kurtulurdum. Cinnet gecirmemek elde degil...

Hanımlar bu da bize ders olsun oğullarımıza da ev işi yaptıralım yatak toplatalım süpürge yaptıralım bulaşık yıkatalım küçükten başlatıp eğitelim sonra böyle delirtiyorlar

Kamu spotu gibi konu olmus
Bekar genc kızlarımıza örnek olsun
Yapmayınız efendim gelişimini tamamlayamamıs adamları koca diye yanınızda tutmayınız
Kimse kimsenin hizmetcisi değil evlilikte böyle birsey değil hayat artık fazlasıyla müşterek bunu kabul etmeyen adamı egitemiyorsanız cogalmayınız

Aynen öyle diyor. Bu akşam yine tartıştık bu konu hakkında. Bana işin ne, çocuklara bakmak temizlik çamaşır bulaşık bunlar da senin işin dedi. Benim fıtratım bu dedi. Bu saatten sonra beni değiştiremezsin boşuna uğraşma dedi. Yok vallahi bu adam ıslah edilemez

la havle.
öyle bir değiştiririm ki boşarım yenisini alırım deseydin keşke.

O değişmez ama siz değişebilirsiniz. Ay ben dayanamam ay dağınıklığa gelemem diyorsanız sızlanmayacaksınız. GÖREVLERİNİZi yapmaya devam edeceksiniz. Yemek yapmayarak ortalığı toplamayarak ütü yapmayarak başlayın işe. Rahatsız olan kalkıp yapar. Ananızdan temizlik yaparak mı doğdunuz. Siz de ananızın evinde bunları yapmıyordunuz. Acilen eski fıtratınıza dönün. İşine gelirse amenna ha yok gelmedi mi paşa gönlü bilir çokta şeyapma.

kız bi cinnet geçir bu akşam ağlama krizine gir baygınlık falan geçir sonra adamın değişimini buraya yaz takibe aldım seni

Eşiniz merhametsiz vicdansız bi adam bence.her işe koşturmayın beğenmiyorsa anasının evine gitsin.siz de insansınız o kadar işe nasıl yetişeceksiniz? Kendi evladına 10 dakika bakmaya erinen, hanımına ütüydü bilmem neydi diye zulmeden evi dağıtan adam merhametsizdir bence.

Ev işlerine yardım etmemesini geçtim, annesi ile kıyaslaması incitici bir durum
Anneler ütüyü vb halleder de bizim eş olarak görevlerimiz daha fazla eşimize karşı
Daha çok alanda !
Allah kolaylık versin ne diyim

Esiniz icin ne hizmet yapıyorsanız tamamını bırakın tabiri caizse bicak gibi kesin etrafta çamaşırlarını bırakıyorsa hicbirini dahi kaldirmayin. Bırakın istedigi kadar söylensin cevap vermeyin eviniz de bırakın toplu olmasin dağınık olsun sizin canınız yok mu. Bırakın siz dert etmeyi o etsin. Hem hizmet hem 2 çocuk yan gelip yatacak. Şuna kesinlikle inanın siz son surat hizmete devam ettiğiniz sürece eşiniz vicdana gelmez gelmeyeceği gibi yaptıklarınızı taktir dahi etmeyecek ve nemnuniyetsiz olacak. Bunun sucu herseyi ustlenen kendi şahsım dahil biz kadınlarız. Inanin evliliğimin basında herseyi en ince ayrintisina kadar yapardim ama artik yapmıyorum kendimi yormuyorum. Anasinin evinde ütülü ise anasinin evine gitsin o zaman paşamız

Iste biz burda hata yaptik. Basta aman iyi gelin iyi es olma uğruna herseyi bildik ve yaptık. En güzelini sen yapmışsın arkadaşım. Ütü konusunda yaptığına cok güldüm ama cok iyi yapmışsın. Tebrik ederim srni

Canım sen de marifetliymişsin ne güzel, artık görmüş adam yapabildiğini yapabileceğin tek şey hafıza kaybı yaşamış numarası yapmak aa bu altı sıcak ütü mü ne işe yarar

Valla benim sevgilim bana annesinin evinden örnek verince direkt git o zaman ananın evine ben de kendi annemin evinde birinin arkasını toplamiyodum diyorum...

Çocuklarının her istediğini yapmak zorunda değilsin hepsine bir sınır koy kendine de vaktin kalır dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…