- Konu Sahibi yazarhanim35
-
30 olup 24 gösteren gormedim hic. Yas farkı çok fazla. 21 yas zaten coluk çocuk. Olmaz o işİyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmenBende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Yok cidden ablasıyım dediğim zaman inanmıyorlar. Hatta 2 sene önce bir resmî işim için avukata vekaletname verecektim adam bana reşit misin diye sorduSimdinin lise bebeleri hep makyajli gezdigi icin siz yasimi gostermiyorum saniyorsunuz, ama gosteriyorsunuzdur, o konuda anlasalim.
21 yasindaki cocuk da 25 gostermez yani, orada da anlasalim.
Ama neticede 2 resit birey, oluru var, yok demem.
Ama uzun soluklu bir sey beklememek lazim. Gonul eglendirmelik flort olarak oluru var diyorum, eminim, son kararim kenan bey
Anlaşması, düşüncelerini anlayabilmesi ve orta yolu bulması zor yani. İlla ki bir fark oluyor.Bakımı derken nasıl yani?
Elinden tutup parkami götüreceksinizİyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmenBende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
İyi geceler hanımlar
Kilometre bakımı falan mı acaba :))))Bakımı derken nasıl yani?
Haha kadın zekası ya süperiz çocuktan 9 yaş büyük olmasuna rağmen görünüş falan filan oğlanı kendinden 3 yaş büyük ettiİyi geceler hanımlar
16 yaş fark bence başlı basinca büyük bir sorunAz önce Burcu Esmersoy’un 3. Evliliğini 16 yaş küçük sevgilisiyle yaptığını okuyordum, bu konuya denk geldim.yaş farkı sıkıntı değil bence ama 21 yaş ufak bir yaş. Kafalarınız uymayabilir. Ergenlik 25e kadar sürüyor.
Yok cidden ablasıyım dediğim zaman inanmıyorlar. Hatta 2 sene önce bir resmî işim için avukata vekaletname verecektim adam bana reşit misin diye sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?