Hiç oluru yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmen 🤦🏼‍♀️ Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
30 olup 24 gösteren gormedim hic. Yas farkı çok fazla. 21 yas zaten coluk çocuk. Olmaz o iş

Simdinin lise bebeleri hep makyajli gezdigi icin siz yasimi gostermiyorum saniyorsunuz, ama gosteriyorsunuzdur, o konuda anlasalim.

21 yasindaki cocuk da 25 gostermez yani, orada da anlasalim.

Ama neticede 2 resit birey, oluru var, yok demem.
Ama uzun soluklu bir sey beklememek lazim. Gonul eglendirmelik flort olarak oluru var diyorum, eminim, son kararim kenan bey 😃
Yok cidden ablasıyım dediğim zaman inanmıyorlar. Hatta 2 sene önce bir resmî işim için avukata vekaletname verecektim adam bana reşit misin diye sordu 🤦🏼‍♀️

İyi geceler hanımlar
Ben 30 yaşına yaklaşmış bir firma da müdürlük yapan bir kadınım. Bir çocuktan hoşlanıyorum. Görünüm olarak 25-26 yaşında bir çocuktan hoşlanıyorum ama çocuk 21 yaşında dahs üniversite okuyor. Ay oda benden etkileniyor biliyorum ama olur gelmiyor bana kardeşim yaşında resmen 🤦🏼‍♀️ Bende görünüm olarak en fazla 24-25 gösteriyorum makyajsız olarak 22 falan. Hatta bu çocuğun arkadaşı beni kardeşimin sevgilisi sandı o kadar ufak duruyorum ama ne yapacağım bilmiyorum
Elinden tutup parkami götüreceksiniz 🤭

İyi geceler hanımlar

Her şeyi anladım da 22, görünmek nedir ya. Neden 23 ,değil neden 21 değil mesela :) insan nasıl 22 görünür

İyi geceler hanımlar
Haha kadın zekası ya süperiz çocuktan 9 yaş büyük olmasuna rağmen görünüş falan filan oğlanı kendinden 3 yaş büyük etti 😅 o 25 hanımda 22 gösteriyormus yani sen çocuktan 3 yaş küçük olmuş oldun bu hesaba göre 😅 yaş problemlerini çocukken de yapamazdım anne bebesinden küçük çıkardı hep sizinki de o hesap 😅😅😅

Az önce Burcu Esmersoy’un 3. Evliliğini 16 yaş küçük sevgilisiyle yaptığını okuyordum, bu konuya denk geldim. 😄 yaş farkı sıkıntı değil bence ama 21 yaş ufak bir yaş. Kafalarınız uymayabilir. Ergenlik 25e kadar sürüyor. 🥹
16 yaş fark bence başlı basinca büyük bir sorun ☹️

Yok cidden ablasıyım dediğim zaman inanmıyorlar. Hatta 2 sene önce bir resmî işim için avukata vekaletname verecektim adam bana reşit misin diye sordu 🤦🏼‍♀️

Iste inanmayin onlara diye yaziyorum size.

Ben de 2 cocukla birlikteyken markette +18 urun alacagim zaman resit misin demislerdi, ki cocuklarim da oyle bebe degildiler yani 🤪
Insanlarin yas algisi degisik olabilir. Ama muhtemeln ikiniz de yasinizi gosteriyorsunuzdur.

He cok onemli mi degil, siz direk o sekilde konuya basladiginiz icin yazdim. O konuda o kadar emin olmayin diyerek.

Benim tadigim bir cift var, kadin 65, adam 50 yasinda, iliskileri de adam 30 yasindayken baslamis. Kadin kesinlikle yasinin kadini degil, civil civil, adam sakin sessiz. Mukemmel ciftler herkesin gozunde.

Çocuğun yaşı büyük olsaydı ve 9 yaş büyük olsaydınız olur derdim , zira eşimden 7 yaş büyüğüm 😄 ama daha bebeymiş maalesef

Bu yaşını göstermeme olayı belli yere kadar. Nasıl anlatsam çevremde var böyle yaşını göstermeyen ilk etapta minyon olduğu için çok genç duran kadınlar. Ama o yaş illaki belli ediyor kendini. Bugün olmasa 40 yaşından sonra belli ediyor. Hadi onu geçtim 21 yaş hiç olgun değil. Hani erkek 30 olsa 9 yaş fark bi derece olabilirdi belki. Bilemedim bana oluru var gibi gelmedi

Daha ergenliği bitmemiş okula devam eden muhtemelen babasından harçlık alan henüz birey olamamış biri var karşınızda. Deseniz ki ben 35+, o 27 28 olabilir. Ama cocuk çok küçük yormasını geçtim bi geleceğiniz olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X