- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Çok elektrik harcıyor diyorlar doğru mu peki. Eşime demiştim ben ay çok elektrik harcıyor dediler alamadım dedi alacakken vazgeçti adam. Hem pahalı hem elektrik parası ooo dediOğlum 7 aylık olana kadar sabrettim. Evde çamaşır yayıntısı hiç bitmiyordu.
Öndekiler kurumadan ötekileri yıkatamıyordum. Sonrası da ütü derdi tabi.
Üstelik oğlum emeklemeye başlayıp tozdan hapşırmaya başlamıştı.
Eşime dedim "yürü bu işi halletmemiz lazım yoksa hepsini camdan aşağı atmama az kaldı".
Kurutmadan sonra oğlumun kıyafetlerini de ütülememeye başladım.
2 senedir çok rahatım valla..
Artık olmuş çare yok bence bş yardımcı çok iyi fikir mümkünse günlük gelsinAcele etmedim aslında sürpriz oldu. Dikkatsizlik oldu diyelim
Allah ikiz annelerine yardım etsin valla sizin daha zor. Hafta sonu bir ikiz annesi gördüm kadın diyor ki Allah düşmanıma ikiz bebek versin diyorum diyorBebeğiniz küçük ve hamilesiniz.
Yetişemeyeceğinizi kabul edin sorununuz çözülür
Çocuklu evi temiz ve tertipli tutmak imkansız birşey çünkü.
Beni de dağınıklık çok bunaltır ama biraz törpüledim o yönümü.
Çünkü 5 yaşında ikizlerim var ve 6 aylık gebeyim
Törpülemeyip napacaktımki
Aslında çok doğru söz mutlu olmak için yaşamak. Hep bunun için yaşadım da işte üst üste gelince bir kötü oldum. Evliliğin en başında çok temizlik yapardım çok ama temiz ama mutsuzdum sonra yapmadım eşim yaptı çok mutlu oldum. Şuan yapıyır ama ev yine çok dağılıyor. Şimdi takmadan iyi olacak1 yaşında çocuğun var , hamilesin... herşeye yetisemeyiver boşver... yemek olduktan sonra gerisi Allah ne verdiyse. Anın tadını cikarin. Temizlikle vs kafayı yormayin. Kimse mükemmel değil. Mükemmel olmak için değil mutlu olmak için yaşayın:) Ben çözümü öyle buldum :)
Hem bu anlamda cok is goruyor, hem de ikincinin ek gida donemi ilkinin tuvalet egitimi derken cikan camasira sok olursun.. gercekten dipsiz bir kuyu..Aynen ya benim evi en cok dagitan camasirlar. Sermesi kurutmasi toplamas tozu tuyu. Kurutma makinesi cocuklu evler icin olmazsa olmaz gercekten. Parami biriktitmeye basladim dogumdan once alip rahat bir nefes almak istiyorum
Butce meselesi ama gercekten ve gercekten inanilmaz is goruyor. Hic bekleme al derim.Kurutma makinesini hiç gerekli görmemiştim ikinciye beraber eve alsak iyi olacak gibi
Çok elektrik harcıyor diyorlar doğru mu peki. Eşime demiştim ben ay çok elektrik harcıyor dediler alamadım dedi alacakken vazgeçti adam. Hem pahalı hem elektrik parası ooo dedi
Ay yok yok şimdi hakkını yemeyeyim çocuklarımınAllah ikiz annelerine yardım etsin valla sizin daha zor. Hafta sonu bir ikiz annesi gördüm kadın diyor ki Allah düşmanıma ikiz bebek versin diyorum diyorsanırım benim aklımdan temizlik fikrini atmam lazım bırak dağınık kalsın amannn demeliyim her zaman dediğim gibi. Aslında hep çok rahattım bir ara temizlik yaptım ama çok kastı beni astık yapmıyorum sadece şuan öyle gerildim işte
Nasıl yani ne sendromu ki? Cesaret etmedim ki dikkatsizlik sonucu oldu. Sonra cesaret ettik bakmaya1 yasında bebeyle 2.ye nasıl cesaret ettiniz ya
Sendromları vardır onun simdi,ondan dinlemiyrdr sizi.
63 saat ne iş yapıyorsunuz öyle. Sizin daha mı zor ne
Öyle tabi sağlık olsun. Büyük 20 aylık olacak olduğundaArtık olmuş çare yok bence bş yardımcı çok iyi fikir mümkünse günlük gelsin
Ayy doğumunda bğyük kaç aylık olacak ki
Ayy 2 yaş sendromundan çok korkuyom bem yaÖyle tabi sağlık olsun. Büyük 20 aylık olacak olduğunda ☺
Bir ara hiç düşünmedim almayı Gereksiz gördüm eşim baktı hep şimdi ben düşünüyorum bak.Hiç öyle bir şey yok..
Hatta ben a+ sınıflara bakıyordum enerji tasarrufu için. Satıcı "bu bir buzdolabı klima değil. Haftada çalıştırma sayısı belli bir cihaz. Asla o kadar çok yansımaz" dedi. Biz de b sınıfı almıştık..
Tek sorun kot pantolonların eşofmanların kemer kısmı, kazakların kol kısımları biraz nemli kalıyor. Onda da sandalye üstüne atıyorum kuruyunca kaldırıyorum.
Ayrıca akıllı nem sensörü olmalı..
Bir bakayım ne kadarmış acaba. Alsak ciddi iş görür tahmin edebiliyorum kışın kurumayan çamaşırlar var her yer çamaşırButce meselesi ama gercekten ve gercekten inanilmaz is goruyor. Hic bekleme al derim.
Mesele o zaten büyütüp nimetlerini yemek inşallah benimde öyle olacak. İkisi bir arada büyütüp mutlu mesut yaşayacağız. Şimdi öyle kalsın olduğu yerde bıraktım napayımAy yok yok şimdi hakkını yemeyeyim çocuklarımınikiz zor evet, çok zor ama son 2 senedir zorluklar baya hafifledi.
Nimetlerinden yararlanıyorum diyeyim
Aynen siz "bırak dağınık kalsın" felsefesini benimseyin öyle devam edin. Çünkü boşa bir çaba
Allah kolaylık versin çok zor ya o kadar yoğun olmak çok zorÖzel bir şirkette muhasebeciyim canım.
Çalışma saatimiz çok fazla
Ya evet birde diyorlar ki çocukta bakardık temizlik yemek yapardık şimdi siz hiiiiççç yoksunuz beaaO değil de eski kadınların evleri dağınık olmazdı tabi
Evde kabile gibi yaşanıyo
Biri yemek yapıyo biri temizlik
Biri tarla bahçe vs
Bizi beğenmiyolar şimdi
Bir ara hiç düşünmedim almayı Gereksiz gördüm eşim baktı hep şimdi ben düşünüyorum bak.Sizinki sinde nem sensörü var mı peki
2 yaş sendromu hııı evet o dönem tam bakalım ne yapacağız. 4 çocuk baya çok gini sankiAyy 2 yaş sendromundan çok korkuyom bem ya
Ama bi yandan da 4 çocuk istiyom
Sağlıkla büyüsünler innşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?