Hiçbir şeye yetemiyorum ben ya

Çok elektrik harcıyor diyorlar doğru mu peki. Eşime demiştim ben ay çok elektrik harcıyor dediler alamadım dedi alacakken vazgeçti adam. Hem pahalı hem elektrik parası ooo dedi

Allah ikiz annelerine yardım etsin valla sizin daha zor. Hafta sonu bir ikiz annesi gördüm kadın diyor ki Allah düşmanıma ikiz bebek versin diyorum diyor sanırım benim aklımdan temizlik fikrini atmam lazım bırak dağınık kalsın amannn demeliyim her zaman dediğim gibi. Aslında hep çok rahattım bir ara temizlik yaptım ama çok kastı beni astık yapmıyorum sadece şuan öyle gerildim işte

Aslında çok doğru söz mutlu olmak için yaşamak. Hep bunun için yaşadım da işte üst üste gelince bir kötü oldum. Evliliğin en başında çok temizlik yapardım çok ama temiz ama mutsuzdum sonra yapmadım eşim yaptı çok mutlu oldum. Şuan yapıyır ama ev yine çok dağılıyor. Şimdi takmadan iyi olacak

Aynen ya benim evi en cok dagitan camasirlar. Sermesi kurutmasi toplamas tozu tuyu. Kurutma makinesi cocuklu evler icin olmazsa olmaz gercekten. Parami biriktitmeye basladim dogumdan once alip rahat bir nefes almak istiyorum
Hem bu anlamda cok is goruyor, hem de ikincinin ek gida donemi ilkinin tuvalet egitimi derken cikan camasira sok olursun.. gercekten dipsiz bir kuyu..

Çok elektrik harcıyor diyorlar doğru mu peki. Eşime demiştim ben ay çok elektrik harcıyor dediler alamadım dedi alacakken vazgeçti adam. Hem pahalı hem elektrik parası ooo dedi

Hiç öyle bir şey yok..
Hatta ben a+ sınıflara bakıyordum enerji tasarrufu için. Satıcı "bu bir buzdolabı klima değil. Haftada çalıştırma sayısı belli bir cihaz. Asla o kadar çok yansımaz" dedi. Biz de b sınıfı almıştık..

Tek sorun kot pantolonların eşofmanların kemer kısmı, kazakların kol kısımları biraz nemli kalıyor. Onda da sandalye üstüne atıyorum kuruyunca kaldırıyorum.
Ayrıca akıllı nem sensörü olmalı..

Ay yok yok şimdi hakkını yemeyeyim çocuklarımın ikiz zor evet, çok zor ama son 2 senedir zorluklar baya hafifledi.
Nimetlerinden yararlanıyorum diyeyim

Aynen siz "bırak dağınık kalsın" felsefesini benimseyin öyle devam edin. Çünkü boşa bir çaba

O değil de eski kadınların evleri dağınık olmazdı tabi
Evde kabile gibi yaşanıyo
Biri yemek yapıyo biri temizlik
Biri tarla bahçe vs
Bizi beğenmiyolar şimdi

Bir ara hiç düşünmedim almayı Gereksiz gördüm eşim baktı hep şimdi ben düşünüyorum bak. Sizinki sinde nem sensörü var mı peki

Mesele o zaten büyütüp nimetlerini yemek inşallah benimde öyle olacak. İkisi bir arada büyütüp mutlu mesut yaşayacağız. Şimdi öyle kalsın olduğu yerde bıraktım napayım

Bir ara hiç düşünmedim almayı Gereksiz gördüm eşim baktı hep şimdi ben düşünüyorum bak. Sizinki sinde nem sensörü var mı peki

Var canım..
Ben kurutmanın verdiği rahatlığı faturaya yansıyacak 50-60₺ ye değişmem. Ki o da her gün çalıştırırsan o kadar tutar ancak..

Akıllı nem sensörünü şu yüzden dedim. Süreyi belirleyen bir şey. Yani erken kuruyan çamaşırı fazladan döndürmüyor.
Üstelik bebek kıyafetleri bir makineyi zor doldurur. Miktara göre de zaman ayarlıyor.
Dikkat ettim oğlumun çamaşırları hep daha kısa sürede bitiyor.

Giderli değil de su tankı olan model tercih et. O şekilde istediğin yere taşır çalıştırırsın.
Biz balkona elektrik hattı çektirmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…