Hiçbir şeye yetemiyorum ben ya

Bu bilgiyle eiçin teşekkür ederim. Daha önce hiç duymadım. Bizim çamaşır makinesi de balkonda onun yanına konulabilir aslında. Baya aklıma yattı eşimle konuşup bu işi halletmem lazım.

Bu bilgiyle eiçin teşekkür ederim. Daha önce hiç duymadım. Bizim çamaşır makinesi de balkonda onun yanına konulabilir aslında. Baya aklıma yattı eşimle konuşup bu işi halletmem lazım.

Rica ederim..
Çamaşır makinesinin üstüne de monte ettirebilirsin. Markalar farklı olsa da birbirine uyabiliyorlar. Yerden tasarruf..

Bi kızım var 9 aylık. Bizim evde öyle. Kızım yürümediği halde dağınık. O yüzden kimse gelmesin istiyorum bende bazen ona yemek hazırlamaktan kendimize bişey yapamıyorum. Bide benim kız ayakta uyuyo bırakıp iş yapma şansımda yok. Süpürgede açamıyorum sesinden çok korkuyo Eşim işten gelince bişeyler yapıyorum. Bazen yarının yemeğini akşam 10dan sonra yapabiliyorum. Arada annemi çağırıyorum o ilgileniyo bende evle uğraşıyorum. Çocuklu evler hiç bi zaman 4/4 lük olmaz.

Durumumuz ayni. Benim de 1 yasinda kizim var ve 5 aylik hamileyim. Hamile olunca uyku bastırıyor valla. Uykum gelince de hicbir sey yapmadan uyumaya calisiyorum. Ben direncli olmazsam gerisi gelmez zaten.

Bizim ev de cok dagiliyor. Kendimi cok kötü hissediyordum. Esya sayisini azalttim bayagi. Mutfakta, dolapta, kiyafette aklina ne gelirse. Zaten hamile olunca kiyafet sayisi azaliyor ister istemez. Esya az olunca daginiklik da azaliyor. Temizlik yapmak da kolaylasiyor. Bir de televizyon cok onemli bir etken bence. Yeni tasindik tv çalışmıyordu birkac hafta. O zaman butun islerimin yetistigini farkettim. Gunduz izlemem ama aksam esimle tv izleyip duruyormusuz. O yokken hem sohbet ettik hem isler bitti

Çocuklu eve aniden misafir gelmesin bir zahmet :) gelirse de zaten yakın aileniz gelir onlar için de bir sorun olacağını sanmıyorum.

Çocuklu ev dağınık olur. 16 aylık oğlum var benim evim de aynı şekilde. Ki ben oldukça titiz biriyimdir. Yapıyorum arkadan dağılıyor. Büyüyene kadar böyle malesef.

Üstelik siz hamilesiniz, yapmasanız bile sorun değil önceliğiniz kendiniz ve çocuklarınız olsun.

Maddi durumunuz müsaitse haftada bir yardımcı tutun dip köşe temizlesin. Siz günlük ortalığı toparlayın yapabildiğiniz kadar, yeter de artar bile

1 yaşındaki bebeğe ne anlatıyorsunuz ki anlamasını bekliyorsunuz? Habersiz misafir gelmesin gelirse de bu onların problemi dağınık evde otursunlar :) Yalnız ikinci çocuk için biraz acele etmişsiniz sanırım.
Oğlum 3,5 yaşında ben yeni yeni evi falan toplayıp kendime zaman ayırabiliyorum. Oğlum artık kendi kendine oyun oynayabiliyor. Akşam da erken yatıyor. Ama 1 yaşındaki bebek kendi kendine oynayamaz daha.
Beklentilerinizi düşürün. Ev dağınık olsun ama bebeğiniz mutlu olsun siz mutlu olun.
Kısacası salmak mutluluktur :)

Senin yasadigin dusuncelerin aynisin yasadim yasamaya devam ediyorum suanda mesela mutfak dunku misafirlerin tabaklariyla bulasiklariyla dolu o kadar uykum varki kizimi uyuttum bende uyucam yani hep bir daginiklik olur ayni senin gibi dusunuyodum napicam ben bi ben mi boyleyim diye kararl kara dusunur dururdum ama zamanla hersey oluyo bide evine gelen misafirler dio kose bakio laf ediyosa benim gorumcem.eltilerim gibiyse Allah kolaylik versin brn siteye tasindim kurtuldum taa site girisinde ariyolar misafirleriniz geldi diye ev viraz daginiksa toplayip bi yere sikistiriyorm kiyafetleri falan hersey hallolur sıkma caanini ama canimiz cikiyo o ev islerini yapicaz diye cok net yani

Sanırım kendimi yetersiz görüyorum her anlamda şuan. Yani ondan beni dinlemesini istiyorum ama biliyorum aslında şuan çok küçük. Sadece ona yardımcı olamıyorum gibi geliyor
Daha şimdiden küçücük bebeğin sizi dinlemesini istiyorsunuz. 2. bebek gelince o ilk çocuğun çok üzüleceğini düşündüm nedense. Çünkü ona büyümüş muamelesi yapacaksınız gibi geldi. Zaten hamileymişsiniz. Bu günleri sadece bebeğinize ayırın. Ev yemek o kadar önemli şeyler değil. 2. bebeğiniz doğduktan sonra işler daha da çıkmaza girebilir. Bunları sizi üzmek için yazmadım inanın. Vicdan da yapmayın henüz geç değil.

Bir de az eşya az dağınıklık demek. Fazlalıkları atın gitsin :)

Hamile olduguniz icin yorgunsunuzdur birde 1 yasinda bebeginiz var cok dogal evin dagilmasi toplamaya hal kalmaz ki

Verir tabi kolaylığını.. her şeyin bir zamanı var, onun da bu zamanda gelmesi gerekiyormuş demek ki. Her nasip vaktine esirdir derler ya hani. Ben bugün dayanamadım kayınvalidemi çağırdım sağolsun geldi. O hep der, bırak evin dağınık olsun, yerler kirli olsun, sen sadece kızının gönlünü yap diye. Bazen dert ediyoruz ama önemli olan çocuklarımızın mutluluğu, onlar mutluysa anne baba olarak biz mutluyuz. Her şey hallolur

Çocuk odası yapsanız çocukla sadece orda vakit geçirseniz ozaman sadece bir odanız dağılır

Bu durumu çoğumuz yaşadık. Eğer evde çocuğunuz varsa sürekli toplu durmak zorunda değil. Tabi ki de dağınık olacak yoksa sürekli ortalığı toplamakla geçer hayatımız. Eşinize de bu işin zor olduğunu tabi ki dağınık olacağını kabullendirin bence. Emin olun çoğu kişinin evi sizinki gibi. Ama siz misafirliğe gittiğinizde toplanmış oluyor o kadar

Misafir de yeni çocuklu ve hamile birisinin evine habersiz gelmesin bir zahmet....

Canim bnde hamileyim bebek buyume hirmonu salgiladigi icin surekli uyku istegi halsizlik yorgunluk oluyo bn yemegi zor ypyom temizligi yavavas birer birer ne yaparsam eşim bu durumdan şikayetci surekli uyuyorsun sabah bn şe giderken bni ugurla diye bn kaldiriom seni bi kahvalti hazirlamion erken kalkip evimiz daginik diyo bi keresinde kavga ederken bu ko uyu açti karilik gorevini yapmiyosun ev daginik düzensiz dedi yatak odasinda komidinin uzerindeki bardagi duvara firlatti o gunden sonra sabah kalkar kalkmaz daginiklik varsa topluyorum yatagi duzeltiyorum sonra tum gun yatiorum sonra yemek ypyom o gelio yiyoruz bulaşik cogalmadan hemen yikiyorum cunku bulaşik cok olunca insan dahada zorlanip üşeniyor o aksam bulasik cok ciktiysa makineye ativeriyorum bi gun sonra supurge diger gun toz alma hergun bir iş ypyorum artik bide eşim eve gelmesi e yakin oda parfumu sıkiyorum ev temizlik kokuyo diyo hep temizlik yptim saniyo yastiklar yerde etrafta birsey gormeyincede tavsiyem 1gune yığma tum işleri her gun 1 iş yap ve sabah kalkinca yap cunku gun icersinde sonra yparim biraz daha uzaniyim derken kaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…