- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Allah kolaylık versin çok zor ya o kadar yoğun olmak çok zor
Bu bilgiyle eiçin teşekkür ederim. Daha önce hiç duymadım. Bizim çamaşır makinesi de balkonda onun yanına konulabilir aslında. Baya aklıma yattı eşimle konuşup bu işi halletmem lazım.Var canım..
Ben kurutmanın verdiği rahatlığı faturaya yansıyacak 50-60₺ ye değişmem. Ki o da her gün çalıştırırsan o kadar tutar ancak..
Akıllı nem sensörünü şu yüzden dedim. Süreyi belirleyen bir şey. Yani erken kuruyan çamaşırı fazladan döndürmüyor.
Üstelik bebek kıyafetleri bir makineyi zor doldurur. Miktara göre de zaman ayarlıyor.
Dikkat ettim oğlumun çamaşırları hep daha kısa sürede bitiyor.
Giderli değil de su tankı olan model tercih et. O şekilde istediğin yere taşır çalıştırırsın.
Biz balkona elektrik hattı çektirmiştik.
Yaaa başka işe mi girseniz acaba daha kolay olmaz mı hayat çok yoruluyor görünen o kiDüşün işten arta kalan zamanda yemek, temizlik, bulaşık ütü ıvır zıvır
Kocama vakit ayırmam lazım
Kendime ayırdığım tek vaktim duş almak
Yazarken bile daraldım
Bu bilgiyle eiçin teşekkür ederim. Daha önce hiç duymadım. Bizim çamaşır makinesi de balkonda onun yanına konulabilir aslında. Baya aklıma yattı eşimle konuşup bu işi halletmem lazım.
Yaaa başka işe mi girseniz acaba daha kolay olmaz mı hayat çok yoruluyor görünen o ki
Biz de yiyoz he heeYa evet birde diyorlar ki çocukta bakardık temizlik yemek yapardık şimdi siz hiiiiççç yoksunuz beaa
Nerde çokluk orda bereket2 yaş sendromu hııı evet o dönem tam bakalım ne yapacağız. 4 çocuk baya çok gini sanki
Bi kızım var 9 aylık. Bizim evde öyle. Kızım yürümediği halde dağınık. O yüzden kimse gelmesin istiyorumHanımlar 1 yaşında kızım var şuan hamileyim. Ben evin hiçbir şeyine yetemiyorum yetişsem hemen dağılıyor. Eşim yardım ediyor ama yine dağınık yine. Geçen gün eşim şaka ile karışık valla aniden misafir gelse rezil oluruz dedi çok düşünmeye başladım herkes böyle değil bir ben böyleyim sanırım. Kızımda bu şekilde değildi ama şuan uyumak yatmak istiyorum. Sürekli dinlenmek istiyorum. Kızıma yemek hazırlayıp bize hazırlayamıyorum mesela. Çok sıkıldı canım herkesin evi mükemmel mi acaba? Ki ayrıca kızıma da yetemiyorum sanırım. Ona laf anlatamıyorum dinlemiyor mesela beni ben iyi bir anne iyi bir ev hanımı iyi. Bir eş değilim sanırım kendimi çok sorgulamaya başladım bu hamilelikte ne olacak ya bebek doğunca bizim evi pok götürür. Konu çok mühim bende. Siz nasıl yetişiyorsunuz.
Mükemmel bişey ben de 1 aydır kullanıyorum oh be dedimKurutma makinesi elzem! aldıktan sonra iyice anladım kıymetini :) Hele ki iki çocukla, hayati bi mevzu yani.
Daha şimdiden küçücük bebeğin sizi dinlemesini istiyorsunuz. 2. bebek gelince o ilk çocuğun çok üzüleceğini düşündüm nedense. Çünkü ona büyümüş muamelesi yapacaksınız gibi geldi. Zaten hamileymişsiniz. Bu günleri sadece bebeğinize ayırın. Ev yemek o kadar önemli şeyler değil. 2. bebeğiniz doğduktan sonra işler daha da çıkmaza girebilir. Bunları sizi üzmek için yazmadım inanın. Vicdan da yapmayın henüz geç değil.Sanırım kendimi yetersiz görüyorum her anlamda şuan. Yani ondan beni dinlemesini istiyorum ama biliyorum aslında şuan çok küçük. Sadece ona yardımcı olamıyorum gibi geliyor
Umarım Allah kolaylık verecek yoksa ara ara düşünüyorum kafayı üşütürüm dşye ama Rabbim sürpriz bir şekilde nasip etmiş artık kabullenip çare üretmek lazım. Ve sanırım benim evim bir 3 4 yıl daha düzenli olamaz kabul etsem ve sakin olsam iyi olacak.
Hanımlar 1 yaşında kızım var şuan hamileyim. Ben evin hiçbir şeyine yetemiyorum yetişsem hemen dağılıyor. Eşim yardım ediyor ama yine dağınık yine. Geçen gün eşim şaka ile karışık valla aniden misafir gelse rezil oluruz dedi çok düşünmeye başladım herkes böyle değil bir ben böyleyim sanırım. Kızımda bu şekilde değildi ama şuan uyumak yatmak istiyorum. Sürekli dinlenmek istiyorum. Kızıma yemek hazırlayıp bize hazırlayamıyorum mesela. Çok sıkıldı canım herkesin evi mükemmel mi acaba? Ki ayrıca kızıma da yetemiyorum sanırım. Ona laf anlatamıyorum dinlemiyor mesela beni ben iyi bir anne iyi bir ev hanımı iyi. Bir eş değilim sanırım kendimi çok sorgulamaya başladım bu hamilelikte ne olacak ya bebek doğunca bizim evi pok götürür. Konu çok mühim bende. Siz nasıl yetişiyorsunuz.
Canim bnde hamileyim bebek buyume hirmonu salgiladigi icin surekli uyku istegi halsizlik yorgunluk oluyo bn yemegi zor ypyom temizligi yavavas birer birer ne yaparsam eşim bu durumdan şikayetci surekli uyuyorsun sabah bn şe giderken bni ugurla diye bn kaldiriom seni bi kahvalti hazirlamion erken kalkip evimiz daginik diyo bi keresinde kavga ederken bu ko uyu açti karilik gorevini yapmiyosun ev daginik düzensiz dedi yatak odasinda komidinin uzerindeki bardagi duvara firlatti o gunden sonra sabah kalkar kalkmaz daginiklik varsa topluyorum yatagi duzeltiyorum sonra tum gun yatiorum sonra yemek ypyom o gelio yiyoruz bulaşik cogalmadan hemen yikiyorum cunku bulaşik cok olunca insan dahada zorlanip üşeniyor o aksam bulasik cok ciktiysa makineye ativeriyorum bi gun sonra supurge diger gun toz alma hergun bir iş ypyorum artik bide eşim eve gelmesi e yakin oda parfumu sıkiyorum ev temizlik kokuyo diyo hep temizlik yptim saniyo yastiklar yerde etrafta birsey gormeyincedeHanımlar 1 yaşında kızım var şuan hamileyim. Ben evin hiçbir şeyine yetemiyorum yetişsem hemen dağılıyor. Eşim yardım ediyor ama yine dağınık yine. Geçen gün eşim şaka ile karışık valla aniden misafir gelse rezil oluruz dedi çok düşünmeye başladım herkes böyle değil bir ben böyleyim sanırım. Kızımda bu şekilde değildi ama şuan uyumak yatmak istiyorum. Sürekli dinlenmek istiyorum. Kızıma yemek hazırlayıp bize hazırlayamıyorum mesela. Çok sıkıldı canım herkesin evi mükemmel mi acaba? Ki ayrıca kızıma da yetemiyorum sanırım. Ona laf anlatamıyorum dinlemiyor mesela beni ben iyi bir anne iyi bir ev hanımı iyi. Bir eş değilim sanırım kendimi çok sorgulamaya başladım bu hamilelikte ne olacak ya bebek doğunca bizim evi pok götürür. Konu çok mühim bende. Siz nasıl yetişiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?