- 3 Ağustos 2016
- 235
- 103
- 103
- 35
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
şakamı bu hani düzelme yoluna gidiyordu bu adam allah allah bende sevinmiştim şimdi akılına gelmiş sevmediği tabi adam gibi adam olup karısına sahip çıkıp evliliği kurtarma yoluna gidemeyecek ya böyle terbiyesizlik yapıyor hep bi bahaneler üretirler zaten biteceğini anladıklarındaDün bir de beni sevmediğini söyledi ben sanki ölüp bitiyorum ona. İnsanlara da sevmiyorum o yüzden soğuktum diyecek
gerçekten artık kurtul bu adamdan senin en güzel yıllarını etkileyecek travmalar yaratmasına daha fazla izin verme biliyorsun konuşmuştuk her gecen zaman seni hayata karşı daha ön yargılı daha mutsuz ve isteksiz bırakacakDün bir de beni sevmediğini söyledi ben sanki ölüp bitiyorum ona. İnsanlara da sevmiyorum o yüzden soğuktum diyecek
Dün bir de beni sevmediğini söyledi ben sanki ölüp bitiyorum ona. İnsanlara da sevmiyorum o yüzden soğuktum diyecek
2 gün iyi oldu dün yanındaki koltuğa oturdum istemedi. Ben de dayanamadım kızdım beni sevmiyor musun dedim yok dedişakamı bu hani düzelme yoluna gidiyordu bu adam allah allah bende sevinmiştim şimdi akılına gelmiş sevmediği tabi adam gibi adam olup karısına sahip çıkıp evliliği kurtarma yoluna gidemeyecek ya böyle terbiyesizlik yapıyor hep bi bahaneler üretirler zaten biteceğini anladıklarındaee millete ne diyecek tabi bi bahane bulacak
bence çok okumaktan kafayı yemiş de olabilir :)Ayda 12 bin tl kazanan okumuş insan benim eşim. Okumakla adam olunmuyor dediklerinden. Gelin görün ki 1 yere gezmeye gitmeyiz. 1 hediye almamıştır bana
Çok affedersin normalde böyle birşey söylenmemesi lazım ama vereceği cevabı çok merak ediyorum. Cinsel anlamda benimle olmuyorsun, ben bu işi kimle yapacagım diye üstü kapalı sorar mısınAyda 12 bin tl kazanan okumuş insan benim eşim. Okumakla adam olunmuyor dediklerinden. Gelin görün ki 1 yere gezmeye gitmeyiz. 1 hediye almamıştır bana
Bana sapık diyor ona göre bir ihtiyaç değil malesef 2 gün sarıldı biraz yaklaştı diye acayip mutlu olmuştumÇok affedersin normalde böyle birşey söylenmemesi lazım ama vereceği cevabı çok merak ediyorum. Cinsel anlamda benimle olmuyorsun, ben bu işi kimle yapacagım diye üstü kapalı sorar mısın
Günah yönüyle bakıyordum kendim tesettürlüyüm ama bu yaşadığımla İnancım bile sarsıldı.işte bu tip olaylar olmasın diye evlenmeden cinsellik yaşamak lazım belli ki ten uyumunuz yok
Ben anlamadım bu işi. Siz sürtüşme tarzında mı ilişki yaşıyorsunuz?Zaten ilişki olmuyor tam girmiyor ( açık yazdım) diye dikkat etmiyordum haklısın canım
Açık yazıyorum canım. Ben tahrik edersem ilişki isteği geliyor eşimin. Uzanıyor ben üstte oluyorum ve tam girmiyor tam sertleşmiyor sanırım eziliyor. Bazen arkadan deniyor onda da bacaklarımın arasında sürdürüyor. Tam nasıl olacağını mı bilmiyor nedir hep benim söylememle de olmuyorBen anlamadım bu işi. Siz sürtüşme tarzında mı ilişki yaşıyorsunuz?
Açık yazıyorum canım. Ben tahrik edersem ilişki isteği geliyor eşimin. Uzanıyor ben üstte oluyorum ve tam girmiyor tam sertleşmiyor sanırım eziliyor. Bazen arkadan deniyor onda da bacaklarımın arasında sürdürüyor. Tam nasıl olacağını mı bilmiyor nedir hep benim söylememle de olmuyor
Ürologa gittik ilaç içmiyor. Benimkinde üşengeçlik hantallık da var yoksa genç bir erkek nasıl her haftasonu sabahtan akşama kadar sadece uzanıp tv lzlerbi doktora gitmeye ihtiyacı var psikolog falan değil belli ki sertleşme sorunu var
senden önce biriyle ilişkisi olmuş mu ? ilk sen misin ?Ürologa gittik ilaç içmiyor. Benimkinde üşengeçlik hantallık da var yoksa genç bir erkek nasıl her haftasonu sabahtan akşama kadar sadece uzanıp tv lzlerilişkide bile üstte çıkmayı sevmiyormuş sen üstte çık sen yap diyor
Yok olmamış ilk Benimle denedisenden önce biriyle ilişkisi olmuş mu ? ilk sen misin ?
ay o çok kötü çünkü mast. alışmıştır zevk vermez normal ilişki zamanla alışabilir yavaş yavaş diyelim. alkol alıyorsa sen onu bi çakır keyif yap gerisi gelirYok olmamış ilk Benimle denedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?