- Konu Sahibi adigegokcen
-
Cnm sen ne iş yapıyorsun??
canım memursun iş güvencen var, kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin lütfen bunlara daha fazla katlanmak zorunda değilsin. okuduğum kadarıyla bu insanlar normal değil yani. seni ailenden de uzaklaştırıp iyice kukla yapmaya çalışmışlar. allahlarından bulsunlar.
işte birde uygulamaya geçebilsem... konu açmak iyi bir fikir değildi sanırım çünkü gerçeklerle yüzleşmek ağır geldi bünyeme... hep örttüm konuların üstünü bu güne kadar... mutluluk oynamaya çalıştım ama ne kendimi ne onu mutlu edemedim... beceremedim yani...
kusura bakmayın arkadaşım ama siz eziyet cekmekten hoşlanıyorsunuz sanırım...bu nedir yaaa.....okuken öfff yeter dedim..ilk başta eşinize kızıyodum ama okudukça size kızmaya başladı..bu kadar kişiliksiz bi tablo çizerseniz kimin hangi kocanın kaynananın size saygı duymasını sizi sevmesini bekliyosunuz ki.....bence tepkileri cok doğal oluyo o zaman.insanlar böyledir..karşısında ezik birini bulunca vur babam vur..doğal yani...ben derim ki en kötü kara bile kararsızlıktan daha iyidir....silkelenip kendinize gelin.ilk başta yapmanız gereken ailenizden hiç bişey saklamamak olmalı bence.kimseden bişey saklamayın.açık olun..çocugunuzu hayatınızın hiç bi döneminde bahaneniz yapmayın....cok yanlış.benim ikinci evliliğim.ilkinden bi kızım var.ve ben yurtdışında yaşarken dayanamadım.boşandım.çocuğum babasına gidip geliyor.yani mutsuz değil.sadece eksikleri var....varsın eksikleri olsun.ama mutsuz değil.artık hiç birimiz mutsuz değiliz...
Bu nedir bu kadar ilerde de çocugunuzdan falan saygı sevgi beklemeyin.bunu size gıcıklık olsun diye demiyorum.model ortada.öğreneceğini uygulayacak...
tabiki böyle bir sonuçta olası ve var biliyorum . Ama siz eski beni tanımadığınız için ezik karakterimi bildiğiniz için bu kadar yazmışsınız. Haklısınız da. Amaben bir silkelenip kendi benliğime dönebilsem... Sorun var olan potansiyelimi kullanamamak sanırım... Konuya bile giremiyorum... Birşeyler kitlenip kalıyo boğazımda... Başlayamıyorum ki birşeyleri bitirebilim... Ben böyle değildim yaşarken oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?