Merhabalar,bayangraf sizi teprik ediyorum.
10 gün önce 85 kg'dum yedigime dikkat ederek 82ye indim.Fakat 1 haftadır tekrar yemeye başlamıştım,dün burdaki yazılarınız çoğunu okudum ve bende karar verdim.Bugün başladım,çok zorlanmadım açlık hissettikçe komposta ve suya sarıldım.Umarım bende buyolda başarılı olurum.:enbuyukkk:
eveet bu sabah tartıldım ve 81 kg çıktım ,bu bile insanı çok mutlu ediyor.Tabiki giden 1 kg vüdümdaki ödem.
özoşum83 bende ilk 2 günün zor olacagını düşünüyordum ama dün ben okadar zorlanmadım.Emin ol isteyince okadar zor olmuyor.
Bayangraf sizede teşekkür ederim.Siz benim ilham kaynagımsınız,sizde gördügüm bu azime hayranım.Umarım bende sizin kadar iradeli ve azimli olabilirim.İnsanın bunları paylaşacagı birilerine ve motive olmaya ihtiyacı var.
Merhabalar
Ben bugün 3. gündeyim,bayangraft , yağsız dil peyniri bulamadım onun yerine ygsız peynir yesem olurmu acaba.
canlarim bugun 5. gunum 2 kilo gitti hihoyyyt diyetime suda beklemis sarimsak+cevizi icecegim hergun bakalim faydasi olacakmi.
merhabalarrrrrrr bayangraf benbu sabah yayla güzelinin dedigi sarımsaklı cevizi yaptım sizce hem öbür diyeti yaparken bunu yapmanın sakıncası varmıdır.:enbuyukkk:
kızlar pek sağlıksız duruyo ya bilemyirom ama bayrama kadar da incelmem lazım kararsız kaldım
benim kilo vermme durdu pazartesi başlaam mı acaba diye düşünüyorum o güne kadar sizi takip edeceğim eğer gerçekten sizde verirseniz yaparım
ya birde geri alınmaması ilginç 14 sayfayı tek tek okudmu geri alan yok hayret yani
ama ben en fazla 4 gün yapacağım
5.gün tatil için yola cıkacam tatildede yapmam çok zor
kolay gelsin sizlere
sağlıklı incelmeler
Canım ben bu diyetle kilo verdim halende devam ediyorum.Ben bir sakıncasını görmedim tam aksine verdiğim kiloların büyük bölümü yag kitlesi oldu. tam bir hafta yapamazsan deneme, başka diyete bak. 7 gün dolmazsa kilolar geri dönüyor, yaşadım bunu. Eger 7 günü doldurursan sorun çıkmıyor.
merhaba bi sey sorcam meyva suyu olarak hangi meyva suyu icdiniz siz?fark ediyormu meyva sularinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?