:sm_cool: Merhabalar kızlar; sonunda 1 kilo daha indi ve verdiğim kilo sayısı 16 oldu.şuan 69 kilodayım ve 9 daha vermem lazım çogu gitti azı kaldı çok şükür.Bebetocum verdiğin moral için çok teşekkür ederim:teselli:,evdeki tartımda tartılıyorum artık.Senin daha önce yazdıgın yorumlarını ve diğer uygulayanların yorumlarını okuyarak karar vermiştim bu diyete başlamaya iyiki de başlamışım.Düşünen arkadaşlar var ise bence yapın.
canım hayırlı olsun nekdrda verdin 16 kiloyu:uhm:
:sm_cool: Merhabalar kızlar; sonunda 1 kilo daha indi ve verdiğim kilo sayısı 16 oldu.şuan 69 kilodayım ve 9 daha vermem lazım çogu gitti azı kaldı çok şükür.Bebetocum verdiğin moral için çok teşekkür ederim:teselli:,evdeki tartımda tartılıyorum artık.Senin daha önce yazdıgın yorumlarını ve diğer uygulayanların yorumlarını okuyarak karar vermiştim bu diyete başlamaya iyiki de başlamışım.Düşünen arkadaşlar var ise bence yapın.
canımm 2 gün meyve suyundan sonra nasıl bslenıyosun hangı sebzelerı kullanıyosun?
merhaba canim sen bu diyete ne zaman basladin ve kac kilo verdin yazarsan sevinirima.s.
bayangrafcım bn tüm sayfaları okudum ve seni gerçkten çok tebrk ederm ama şöel bi sorum olck bu diyet listesini hep uyguladın mı?hane aradı lahana dieti fln.yaptın yha:S ve ne akdr sürede verdn 16 kilou cnm birascık yol gösterr misin??
SEVİMMcim tabiki yardım ederim.Kafana takılanları sen sor bende elimden geldiği kadar yanıt veriyim.
canımcım bu mevsimde brokoli yok napcaz ben hertarafa baktım bulamadım napsakkisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?