ben bugunden ıtıbaren karpuz yıycem bır hafta boyunca yanı cumartesıne kadar.cunku evde kocaman bır karpuz var yazık yemesem zıyan olcak.bakalım ne kadar vercem.bı de melının sporunu yapıcam.bırazdan pazara cıkıp alcam.hadı herkese kolay gelsın yıne dıyetle baslayan bır gun allah yardımcımız olsun opuldunuz kızlaaaarrrrrrr
sevgılı puskuuut bolum kuarlı yuzunden sılmıssın mesajlşarı ama bende bı bolume gırdımmı o bolumdekılerın neler yedıgıne nasıl yaptıgına kılo verıp vermedıklerını dıkate alıyorum ve ona gore faydalanıyorum bır nevı motıve edıcı oluyoı.ben butun yazılanları okuyorum.bence cok sacma bır kural.bence bır daha dusunun ve duzenleyın bu kuralı bunları okuyup gaza gelıp kac ksı rejıme basladı yanı bolumden faydalandı sızın amacınızda faydalı olmak degılmı oyle degılse bılemem tabıııı
arkadaşlar meyva suyu derken şu hazır meyve sularınımı kastediyorsunuz?
onlar çok şekerli olduğundan kalorileri yüksek değilmi?
cevaplarsanız sevinirim
teşekkür ederm canım
bişey daha sorucam meyve suyu sınırsız diyo ama sen nasıl içtin istediğin kadarmı yoksa bir sınır koydunmu?
ben şekersiz bulamadım şekerliyide içerken sanki yanlış yapıyomuşum gibi geliyor
neden kimse yok artık burda ya...bayangraf siz yapıyordunuz bu diyeti ne oldu sonuçlar.....
süpersin bayangraf seni gözlerim arıyor burada inanki cok güzel motive ediyorsun insanı...cizelgen hele buradan bakınca süper gözüküyor valla.devam arkadasım bende sana eşlik edicem bu diyette cünkü banada cok iyi geliyor bu diyet bunu cok iyi anladım.sabah meyve suyu ile baslıyorum bakalım.diyeti bırakmıstım malum tatil felan ama yarın baslıyorum.ama bende bugün regl olmusum yinede baslıycam cünkü bittikten 2 yada 3 gün sonra tartıda gördügün sonuc mükemmel oluyor .bir diyetisyenden duymustum. hanımlar reglken baslarlarsa daha cok kg verirler diye. ne derece dogru bilmiyorum ama deniyorum sabah birbirimize buradan destek olalımkaydirigubbakcemile5 lütfen cünkü irade sıfır bende su sıralar.....a.s.
Hiç yazmazmıyım Şenizortalama bu diyetle haft6ada kaç kilo veriyorsun peki bünye alıstıktan sonra hayatım?kaydirigubbakcemile2
bu diyetle ramazana kadar 5 kilo verebilir miyim sizce:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?