Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

Ee ablacım sen bu yorumu yazdın da ne geçti eline.. boşuna parmaklarını yormuşsun valla idrak yeteneğim de %100 seninkinden fazla da sidik yarıştırmaya gerek yok senle

Ee ablacım sen bu yorumu yazdın da ne geçti eline.. boşuna parmaklarını yormuşsun valla idrak yeteneğim de %100 seninkinden fazla da sidik yarıştırmaya gerek yok senle

Zaten bu ağzı bozuk üslubunla herhangi birşey yarıştıramazsın benimle.

Birkac farkli yerde daha bu tarz yorumlarinizi gormustum, titriniz nedir nasil ortamlarda bulunuyorsunuz merak ediyorum gercekten.

Çünkü ahlaksızlık olarak işlemişler kafamıza ondan.
Hayir ondan degil.. bak konu sahibine gecede yazdim.. birsey hissetmedigin birini opme dusuncesi bile yetiyo benim icin..yani bu kisilik meselesi birazda bence..ben kimsenin agzindanda yemem icmem mesela.. o yuzden asiri titiz derler bazilari.. kibana gore oyle degil.. yoksa cinselligin bi ihtiyac oldugunu kadin erkek bilir.. ama bu sekilde olmasi bana garip geliyor.

+1111

İşte sana öyle geliyor 11 yıldır eşimleyim eşimede deli gibi aşığım hala ama kimse olmasaydı hayatımda görüp beğendiğim biriyle birlikte olabilirdim gayet normal bana göre bekar insanların sevişmesi

Ya her begendiginle mi olcaksin? Bana ters arkadasim...bi sevdigin olur erkek arkadasin olur ya da hanim arkadasin onu daha iyi anlarim mesela.. neyse

Anormal olan bunu böyle marifet gibi sağa sola haykırmak zaten. Nedir yani napalım senin aşırı libidonu şuh gülüşlerini fütursuz yaşamanı falan dmi tebrikmi edelim kıskanalım mı ben anlamyorum

Erkeklerin isine gelir merak etme.Onlarla yarisamazsin bu konuda.Zemin musait de degil ustelik.

Geçmişte atlatamadığınız hatalar var ve psikolojiniz son çare olarak kabullenme yoluna, yani yaşam tarzı haline getirmeye, normalleştirmeye çalışıyor gibi görünüyor.

Eleştirmeyeceğim ama ileride pişman olacağınızı düşünüyorum.
Hayatınız tempolu sanırım, vicdanınızla hesaplaşma fırsatınız olmuyordur.
Seviştiğiniz için değil, kendinize verdiğiniz değerle, yaşantınıza gösterdiğiniz özenin doğru orantılı olup olmadığının vicdan muhasebesini kastediyorum.

İlk düşeceğiniz boşlukta, hayatınız gözlerinizin önünden geçer.
Bakış açınız da değişirse, vay halinize.

Hastalık kapma olasılığın daha yüksek tek eşli insanlara oranla. Prezervatifin koruyamadığı hastalıklar maalesef. Düzenli genital kontrollerini yaptır. Smear testini ihmal etme.
Ustelik aids tukrukten bulasiyor korunsa dahi.Genital herpes vs.Kondomun koruyamadigi seyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…