- 20 Ocak 2010
- 48.873
- 189.385
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Çünkü ahlaksızlık olarak işlemişler kafamıza ondan.Ben kadinlarin olaya bu sekil bakabildigine bile inanmak istemiyorum
Cok dogru, saskinlikla okuyorum yorumlari resmen kadinlarin buyuk kisminin kendinden haberi yok.Çünkü ahlaksızlık olarak işlemişler kafamıza ondan.
Ee ablacım sen bu yorumu yazdın da ne geçti eline.. boşuna parmaklarını yormuşsun valla idrak yeteneğim de %100 seninkinden fazla da sidik yarıştırmaya gerek yok senleYani şimdi sana çok şey söylerdim de neyse zaten idrak edebileceğini de sanmıyorum
Keşke konu başlığın konu içeriğindede belirttiğin gibi "Sen bizon Ben aslan" falan olsaymış hayvani terimler konu içeriğile birebir uyuşuyor çünkü.
Vallahi bi an kendimi dolandırıcı düzenbaz umut taciri gibi falan hissettim bi de leş bi hayat yaşarsın falan diye beddua ediyolar niye bu kadar kızdılarsa banaÇünkü ahlaksızlık olarak işlemişler kafamıza ondan.
Ee ablacım sen bu yorumu yazdın da ne geçti eline.. boşuna parmaklarını yormuşsun valla idrak yeteneğim de %100 seninkinden fazla da sidik yarıştırmaya gerek yok senle
Birkac farkli yerde daha bu tarz yorumlarinizi gormustum, titriniz nedir nasil ortamlarda bulunuyorsunuz merak ediyorum gercekten.Yani şimdi sana çok şey söylerdim de neyse zaten idrak edebileceğini de sanmıyorum
Keşke konu başlığın konu içeriğindede belirttiğin gibi "Sen bizon Ben aslan" falan olsaymış hayvani terimler konu içeriğile birebir uyuşuyor çünkü.
Hayir ondan degil.. bak konu sahibine gecede yazdim.. birsey hissetmedigin birini opme dusuncesi bile yetiyo benim icin..yani bu kisilik meselesi birazda bence..ben kimsenin agzindanda yemem icmem mesela.. o yuzden asiri titiz derler bazilari.. kibana gore oyle degil.. yoksa cinselligin bi ihtiyac oldugunu kadin erkek bilir.. ama bu sekilde olmasi bana garip geliyor.Çünkü ahlaksızlık olarak işlemişler kafamıza ondan.
Birkac farkli yerde daha bu tarz yorumlarinizi gormustum, titriniz nedir nasil ortamlarda bulunuyorsunuz merak ediyorum gercekten.
Hı hıZaten bu ağzı bozuk üslubunla herhangi birşey yarıştıramazsın benimle.
+1111Nebilelim hayatının sonuna kadar mı böyle olcak yoksa yarısına kadar mı böyle olacak? Halinden memnunsan sıkıntı yok ama niyeyse sende farklı birşeyler var. Sırf ortalık karışsın diye konu açıyorsun bence gereksizce ve hep bu tarzda.
İşte sana öyle geliyor 11 yıldır eşimleyim eşimede deli gibi aşığım hala ama kimse olmasaydı hayatımda görüp beğendiğim biriyle birlikte olabilirdim gayet normal bana göre bekar insanların sevişmesiHayir ondan degil.. bak konu sahibine gecede yazdim.. birsey hissetmedigin birini opme dusuncesi bile yetiyo benim icin..yani bu kisilik meselesi birazda bence..ben kimsenin agzindanda yemem icmem mesela.. o yuzden asiri titiz derler bazilari.. kibana gore oyle degil.. yoksa cinselligin bi ihtiyac oldugunu kadin erkek bilir.. ama bu sekilde olmasi bana garip geliyor.
Ya her begendiginle mi olcaksin? Bana ters arkadasim...bi sevdigin olur erkek arkadasin olur ya da hanim arkadasin onu daha iyi anlarim mesela.. neyseİşte sana öyle geliyor 11 yıldır eşimleyim eşimede deli gibi aşığım hala ama kimse olmasaydı hayatımda görüp beğendiğim biriyle birlikte olabilirdim gayet normal bana göre bekar insanların sevişmesi
İşte sana öyle geliyor 11 yıldır eşimleyim eşimede deli gibi aşığım hala ama kimse olmasaydı hayatımda görüp beğendiğim biriyle birlikte olabilirdim gayet normal bana göre bekar insanların sevişmesi
Erkeklerin isine gelir merak etme.Onlarla yarisamazsin bu konuda.Zemin musait de degil ustelik.İleride pişman olur muyum bilmiyorum ama erkekler kadınları cinsel obje olarak görmesin diye ne mücadeleler verdik kadınlar olarak şimdi ben kendim erkekleri neredeyse sadece cinsel objeden ibaret görüyorum. Ama dediğiniz gibi belki de problemlerim vardır gerçi ben o kadar derin yaralarımın olduğunu düşünmüyorum yani bi ergen aşk acım var o kadar
Ustelik aids tukrukten bulasiyor korunsa dahi.Genital herpes vs.Kondomun koruyamadigi seyler var.Hastalık kapma olasılığın daha yüksek tek eşli insanlara oranla. Prezervatifin koruyamadığı hastalıklar maalesef. Düzenli genital kontrollerini yaptır. Smear testini ihmal etme.
Aids bulasmaz ya tukurukten.. ben mi yanlis biliyorumki?Ustelik aids tukrukten bulasiyor korunsa dahi.Genital herpes vs.Kondomun koruyamadigi seyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?