hoşlandığım bey

sizce adım atmalı mıyım

• evet bir şekilde tanış

OY: 102 68,9%
  • boşver çalışmana bak

OY: 46 31,1%

• Ankete Katılan
    148
Bİr gelişme olursa yaz merak ettim

tamam canım ederim valla bakalım... nolcak :) ben de heyecan yaptım eheh

tesadüf bi arkadaş uzaktan tanıyormuş sanırım o kişi mi emin olamadık tabi ama yaşlarımız yakın galiba o kişiyle buna da ayrı bi sevindim ne yalan söyleyeyim

Hadi bakalım hayırlısı. Bence tanış bir şekilde en olmadı arkadaş olursunuz ne olacak. Çok güzel hisler bunlar.

Hadi bakalım hayırlısı. Bence tanış bir şekilde en olmadı arkadaş olursunuz ne olacak. Çok güzel hisler bunlar.

evet zaten derdim hadi sevgili olalım değil. varlığı bile iyi geldi eheh bi de belki karakterimiz uyuşmaz tanımadan bilemem.

Mesajı ben yazdım sandım o kadar

kitaplarına bak en azından konuşma fırsatı yarat kendine..

denicem bişeyler ya biraz yakın oturmaya çalışacağım.

Girerken, çıkarken merhaba, kolay gelsin, iyi günler gibi basit bir seslenmeyle selam verebilirsiniz. Sadece gülümsemek bile bir çok şeyi kolaylaştırabilir.

denicem bunu en azından buzlarımız kırılsın. biraz gülümseyebilirim sanırım

biraz çekingenim az daha bakımlı olucam belki çekingenliğim gider biraz bu sayede

E esmergizmo deneyin, kendinize güvenin :) haberlerinizi takip ediyor olacağım.
kapıda çarpışıp kitaplarınız yere düşsün hatta... bizimkisi bir aşk hikayesi klibini çekin haha

E esmergizmo deneyin, kendinize güvenin :) haberlerinizi takip ediyor olacağım.
kapıda çarpışıp kitaplarınız yere düşsün hatta... bizimkisi bir aşk hikayesi klibini çekin haha

valla sanırım benle alakası yok yanım boştu yanıma oturmak yerine başka yere oturdu

pes ediyorum

kendimi aptal gibi hissettim resmen.

yok arkadaş ben tanışamıcam bu çocukla.

baya bireysel takılıyo her arada fırlayıp bi yerlere gidiyor zaten sanırım sınava morali bozuk bırakıp gidiyor falan beni gözünün gördüğünü sanmıyorum kahve bardağından adına bakayım dedim ama yok adı yazmıyodu

cidden sinir oldum artık baksam bi türlü götü kalkcak sanki bakmasam içimde kalacak

kendime de ayrı sinir oldum poh vardı hoşlanacak tam da sırasıydı yani.

öf.

Üzülme canım daha iyileri çıkar hiç bakmıyosa hep işiyle ilgileniyosa umut yok demektir boş yere tanışma bence :/

hmm öyle mi diyorsun.

evet zaman ters gerçekten ben de kendime kızıyorum neden şimdi diye halbuki geçen sene de görmüştüm onu galiba.

demek ki o zaman da ben ruhen müsait değilmişim. kısmet artık. salayım bari. süslenmeyi de bırakayım gereksiz resmen

valla sanırım benle alakası yok yanım boştu yanıma oturmak yerine başka yere oturdu

pes ediyorum

kendimi aptal gibi hissettim resmen.
Ama tanımıyor ki seni neden yanına otursun? Tanımak istese bile insan karşıdan ne tepki geleceğini bilemez.

Acaba elindeki kitapla ilgileniyormuş gibi konu açsan. O kitaba ihtiyacım var, ne zaman işiniz biter gibisinden..

bence benim farkımda bile değil. bu kadar farkında olmayan birine de kendimi gösterecek çaba enerjisini kendimde bulamıyorum açıkçası. belki tesadüfen baktı etti ya da iyi değil kötü anlamda baktı bilemiyorum bugün hiç iyi enerji almadım. ya da belki üstüne düşen kızlara alışık ben de belki belli ettim bugün o da bundan geri çekildi önceki kendi halimde halim daha iyi geliyordu ona belki bilemedim.

adını bile öğrenemedim yani. bilmiyorum.

Adamı tanımıyorsun etmiyorsun belki kız arkadaşı var vs
Adını öğrenip sosyal medyadan stalkla biraz
Sonra rezil olma
Geçen bu tip birşey yaşadı arkadas çocuk evli çıktı yani
Çocuk çok hoşlansa tanışmaya çalışırdı zaten
Ben bu konuda geri kafalıyım yada egoistim bilmiyorum ilk adımı atmam bi kere attım pişman oldum gerçi ilk adım gibi de değildi de neyse
Bence erkek uğraşmalı elde etmek için
Başta adım atınca o ilişkiye emek veren o taraf oluyor hep zaten o tip bir ilişki de bana uymaz

ben de böyle düşünüyorum geri kafalılıktan değil ama erkekler emek vermediği kadınlara değer de vermiyor. yani kendim tanışmak falan zor iş anca ilgimi biraz belli edip adım atması için yol yapabilirim benim yapabileceğim maksimum bu.

adını öğrenemiyorum kitabında falan da yazmıyor. ben de önce soruşturma taraftarıyım ama tek sorabileceğim oradaki görevli o da güvenilir değil ne yazık ki.

kendi adımı öğrense bile ben sosyal medyada yokum. bilemiyorum sevgilisi falan varsa zaten uzak dururum ama emin olamıyorum telefonla çok haşır neşir değil. sanki sınavla ilgili kafası bozuk gözü hiçbir şey görmüyor gibi. aslında ben de öyleydim ta ki bana böyle kafasını çevirip baktığını görene kadar. o zamana kadar aa ne hoş çocuklar var burda diyip geçiyordum.

bilmiyorum belki ben de stresten bu kafaya ulaştım ama bugün baya kendi kendime yükseldim çocuğa. sonra yüz vermeyince baya kötü hissettim kendimi ve pes ettim.

Pes etmeyin ya aldığı kitaplardan hangi derse calisiyor ya da ne okuyor bakin sonra siz de o kitapla ilgili bir şeyler sorun flort tarzinda diil de ciddi bi şekilde ama... sonrasında konusmasi size yaklasimi nasil ordan cikarirsiniz bir şeyleri hemen pes etmeyin belki o da çekingendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…