- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Heyecan da yapmıyorum aslında ama bir garip hallere giriyorum. Konuşunca gayet normal tık tık konuşuyorum. Teşhisimi koyamadım
Bİr gelişme olursa yaz merak ettimahah seninki ilginçmiş ben utangacım ondan oluyo sanırım utanıp kaçasım geliyo çocuk gibi ehe
Bİr gelişme olursa yaz merak ettim
Hadi bakalım hayırlısı. Bence tanış bir şekilde en olmadı arkadaş olursunuz ne olacak. Çok güzel hisler bunlar.tamam canım ederimvalla bakalım... nolcak :) ben de heyecan yaptım eheh
tesadüf bi arkadaş uzaktan tanıyormuş sanırım o kişi mi emin olamadık tabi ama yaşlarımız yakın galiba o kişiyle buna da ayrı bi sevindim ne yalan söyleyeyim
Ben bu tarz konularda öküzüm bodozlama dalarım. Gider kantinden iki çay alır muhabbete girerdim ki yaptım da
Hadi bakalım hayırlısı. Bence tanış bir şekilde en olmadı arkadaş olursunuz ne olacak. Çok güzel hisler bunlar.
Mesajı ben yazdım sandım o kadar
kitaplarına bak en azından konuşma fırsatı yarat kendine..
Girerken, çıkarken merhaba, kolay gelsin, iyi günler gibi basit bir seslenmeyle selam verebilirsiniz. Sadece gülümsemek bile bir çok şeyi kolaylaştırabilir.
E esmergizmo deneyin, kendinize güvenin :) haberlerinizi takip ediyor olacağım.
kapıda çarpışıp kitaplarınız yere düşsün hatta... bizimkisi bir aşk hikayesi klibini çekin haha
Kız ark var kesin
Üzülme canım daha iyileri çıkar hiç bakmıyosa hep işiyle ilgileniyosa umut yok demektir boş yere tanışma bence :/zaten öyle bi çocuğun boş kalması çok zor
Üzülme canım daha iyileri çıkar hiç bakmıyosa hep işiyle ilgileniyosa umut yok demektir boş yere tanışma bence :/
Ama tanımıyor ki seni neden yanına otursun? Tanımak istese bile insan karşıdan ne tepki geleceğini bilemez.valla sanırım benle alakası yok yanım boştu yanıma oturmak yerine başka yere oturdu
pes ediyorum
kendimi aptal gibi hissettim resmen.
Ama tanımıyor ki seni neden yanına otursun? Tanımak istese bile insan karşıdan ne tepki geleceğini bilemez.
Acaba elindeki kitapla ilgileniyormuş gibi konu açsan. O kitaba ihtiyacım var, ne zaman işiniz biter gibisinden..
Adamı tanımıyorsun etmiyorsun belki kız arkadaşı var vs
Adını öğrenip sosyal medyadan stalkla biraz
Sonra rezil olma
Geçen bu tip birşey yaşadı arkadas çocuk evli çıktı yani
Çocuk çok hoşlansa tanışmaya çalışırdı zaten
Ben bu konuda geri kafalıyım yada egoistim bilmiyorum ilk adımı atmam bi kere attım pişman oldum gerçi ilk adım gibi de değildi de neyse
Bence erkek uğraşmalı elde etmek için
Başta adım atınca o ilişkiye emek veren o taraf oluyor hep zaten o tip bir ilişki de bana uymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?