Hoşlandığım Kişi

bir yandan da olumsuz olduğunu düşünmüyorum çnkü mesela adımla hitap ediyor adıyla hitap etmemi bekliyor

En güzel ilişki tipi. İnşallah biryerlere kadar gider.

Boşver bebeği kasma yaaa. Bir iki mesajlaşırsınız, sonra bu yoğunlaşmaya başlar. Derken bi bakmışsınız alev almış.

Mesajlarında biraz da sıcak olmaya başla yavaş yavaş

bakalım bekliyorum hani yeni tanıdığım biri değil 5-6 aydır tanıyorum. ama selamlaşmaktan öteye gitmiyorduk. kendisi mesaj atmış salı günü hiç aklımda yoktu bile :) inşallah canım

bakalım bekliyorum hani yeni tanıdığım biri değil 5-6 aydır tanıyorum. ama selamlaşmaktan öteye gitmiyorduk. kendisi mesaj atmış salı günü hiç aklımda yoktu bile :) inşallah canım

hamişlerin duası kabul olur derler :)

Hayırlısı neyse o olsun canım. Gerisi boş zaten.
Ben de birkaç senedir tanıdğım, sadece selam verip aldığım, ofise geldiğinde "kızlar bu çocuğu kaptırmayın başkasına. oturaklı, akıllı bir çocuk" dediğim adamla bir süre sonra aynı servisi kullanmaya, daha sık görüşmeye başlayınca aşık olup evlendim.
En azından, az çok tanıdığım için nasıl bir karekter olduğu konusunda süprizler yaşamadım çok şükür.

Darısı başınıza inşşallah

amin canım inşallah darısı başıma sende inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın :)

varmı gelişme eğer yoksa valla vurcam artık ağzına tuvalet terliğle bana gına geldi

anlamadıysa o kadr şeyden daha yapacak birşeyim yok canım. ay birde akşam yastık dik yatmışım boynum tutulmuş put gibi oturuyorum
bunda da jeton nerden düşüyor anlamadım vay arkadaş anla ya anla demi daha ne yapsın kız odun kız buda

Bencede ilk açılan sen olma.. Paylaştığın arkadaşına söyle. ikisi samimi demekki senden bahsetmişler o söylesin senin söylediğini söylemeden yani senin haberin yokmuş gibi olmalı.

Bencede ilk açılan sen olma.. Paylaştığın arkadaşına söyle. ikisi samimi demekki senden bahsetmişler o söylesin senin söylediğini söylemeden yani senin haberin yokmuş gibi olmalı.
samimi değiller canım aksine hiç bir tanışıklıkları yok.eğer birşey yoksa ben boşuna ümitlenmeyeyim diye konuşmuş onunla. aklınca beni alıştıracaktı olumsuz birşey duysaymış

samimi değiller canım aksine hiç bir tanışıklıkları yok.eğer birşey yoksa ben boşuna ümitlenmeyeyim diye konuşmuş onunla. aklınca beni alıştıracaktı olumsuz birşey duysaymış
O zaman ortak bir arkadaş bul.. Onuda yapamıyorsan konuşmalarınızda hayatında biri olmadığını mutlaka dile getir yoksa sana açılmaz...

O zaman ortak bir arkadaş bul.. Onuda yapamıyorsan konuşmalarınızda hayatında biri olmadığını mutlaka dile getir yoksa sana açılmaz...
ortak arkadaşımız çok fazla ama şuna yada buna konuş diyemiyorum. mesela patronu da ekli bende patronunun kardeşi de ve arkadaşımn patronu sayılır onun patronu.

adam sosyal paylaşım sitesinde online ama yazmıyor hadi bakalım bekliyorum daha ne kadar bekleyeceksem
senin yerine ben kızıyorum valla artık ya vardır ne yoktur açık ol be adam sende çok nazlı çıktın azçıkta sen adam at demi

senin yerine ben kızıyorum valla artık ya vardır ne yoktur açık ol be adam sende çok nazlı çıktın azçıkta sen adam at demi
yani öyle birşy düşünmüyorsan düşünmüyorum de kusura bakma kırmak istemiyorum ama hislerimiz aynı değil de susmak niye birde kendi kime yazılmış bu diye sordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…