- 21 Temmuz 2015
- 510
- 222
- 303
- Konu Sahibi siyahvemavi
-
bir yandan da olumsuz olduğunu düşünmüyorum çnkü mesela adımla hitap ediyor adıyla hitap etmemi bekliyorBekle canım belki müsait değildir gerçekten ve seninle bunu rahat rahat konuşmak için uygun bi zamanı bekliyordur, veya nasıl konuşacağını düşünüyordur. Ama gerekeni yaptın bişey yapma artık bence
Merhaba kızlar. uzun zamandır arkadaşım olan birinden hoşlanıyorum ama pek bir samimiyetimiz yoktu sadece selamlaşma vs. idi. Şimdi ise arada sırada mesajlaşıyoruz. Benim paylaştığım şiirleri( Cemal Süreya vs. gibi şairlerin şiirleri) başkası için yazdığımı düşündüğünü söylemiş arkadaşıma. Yani başkasından hoşlandığımı düşünüyormuş. Arkadaşımın onunla konuştuğundan haberim yoktu benden habersiz konuşmuş. Sonradan söyledi bana böyle böyle düşünüyormuş diye ve ben bu kişiye bey diyordum arkadaşımla yaptığı konuşmadan sonra demiş bana ismimle hitap edebilirsin diye.
O bana arkadaşın benimle konuştu demedi. bende arkadaşım seninle konuşmuş diyemiyorum. Ama bir yandan da halen başkasından hoşlandığımı düşünüyor olabilir adam. Ne yapayım kafam karıştı benim ya. Adama senden hoşlanıyorum üzerine alınabilirsin o sözleri de diyemem.
bakalım bekliyorum hani yeni tanıdığım biri değil 5-6 aydır tanıyorum. ama selamlaşmaktan öteye gitmiyorduk. kendisi mesaj atmış salı günü hiç aklımda yoktu bile :) inşallah canımEn güzel ilişki tipi. İnşallah biryerlere kadar gider.
Boşver bebeği kasma yaaa. Bir iki mesajlaşırsınız, sonra bu yoğunlaşmaya başlar. Derken bi bakmışsınız alev almış.
Mesajlarında biraz da sıcak olmaya başla yavaş yavaş
hamişlerin duası kabul olur derler :)En güzel ilişki tipi. İnşallah biryerlere kadar gider.
Boşver bebeği kasma yaaa. Bir iki mesajlaşırsınız, sonra bu yoğunlaşmaya başlar. Derken bi bakmışsınız alev almış.
Mesajlarında biraz da sıcak olmaya başla yavaş yavaş
bakalım bekliyorum hani yeni tanıdığım biri değil 5-6 aydır tanıyorum. ama selamlaşmaktan öteye gitmiyorduk. kendisi mesaj atmış salı günü hiç aklımda yoktu bile :) inşallah canım
hamişlerin duası kabul olur derler :)
amin canım inşallah darısı başıma sende inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın :)Hayırlısı neyse o olsun canım. Gerisi boş zaten.
Ben de birkaç senedir tanıdğım, sadece selam verip aldığım, ofise geldiğinde "kızlar bu çocuğu kaptırmayın başkasına. oturaklı, akıllı bir çocuk" dediğim adamla bir süre sonra aynı servisi kullanmaya, daha sık görüşmeye başlayınca aşık olup evlendim.
En azından, az çok tanıdığım için nasıl bir karekter olduğu konusunda süprizler yaşamadım çok şükür.
Darısı başınıza inşşallah
amin canım inşallah darısı başıma sende inşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın :)
yok canım beklemedeyim bakalım ağaç oldum birazdan erik çiçeği açıcamvarmı gelişme eğer yoksa valla vurcam artık ağzına tuvalet terliğlebana gına geldi
erik mi of tuzda olsa ne yenir be kütür kütüryok canım beklemedeyim bakalım ağaç oldum birazdan erik çiçeği açıcam
anlamadıysa o kadr şeyden daha yapacak birşeyim yok canım. ay birde akşam yastık dik yatmışım boynum tutulmuş put gibi oturuyorumerik mi of tuzda olsa ne yenir be kütür kütürmesaj at aşık oldum ben be diye olmadı kk. olarak kaçırırız sen mutlu ol
bunda da jeton nerden düşüyor anlamadım vay arkadaş anla ya anla demi daha ne yapsın kız odun kız budaanlamadıysa o kadr şeyden daha yapacak birşeyim yok canım. ay birde akşam yastık dik yatmışım boynum tutulmuş put gibi oturuyorum
bir anons ettirmediğim kaldı camilerdenbunda da jeton nerden düşüyor anlamadım vay arkadaş anla ya anla demi daha ne yapsın kız odun kız buda
samimi değiller canım aksine hiç bir tanışıklıkları yok.eğer birşey yoksa ben boşuna ümitlenmeyeyim diye konuşmuş onunla. aklınca beni alıştıracaktı olumsuz birşey duysaymışBencede ilk açılan sen olma.. Paylaştığın arkadaşına söyle. ikisi samimi demekki senden bahsetmişler o söylesin senin söylediğini söylemeden yani senin haberin yokmuş gibi olmalı.
O zaman ortak bir arkadaş bul.. Onuda yapamıyorsan konuşmalarınızda hayatında biri olmadığını mutlaka dile getir yoksa sana açılmaz...samimi değiller canım aksine hiç bir tanışıklıkları yok.eğer birşey yoksa ben boşuna ümitlenmeyeyim diye konuşmuş onunla. aklınca beni alıştıracaktı olumsuz birşey duysaymış
ortak arkadaşımız çok fazla ama şuna yada buna konuş diyemiyorum. mesela patronu da ekli bende patronunun kardeşi de ve arkadaşımn patronu sayılır onun patronu.O zaman ortak bir arkadaş bul.. Onuda yapamıyorsan konuşmalarınızda hayatında biri olmadığını mutlaka dile getir yoksa sana açılmaz...
adam sosyal paylaşım sitesinde online ama yazmıyor hadi bakalım bekliyorum daha ne kadar bekleyeceksem
yani öyle birşy düşünmüyorsan düşünmüyorum de kusura bakma kırmak istemiyorum ama hislerimiz aynı değil de susmak niye birde kendi kime yazılmış bu diye sordu.senin yerine ben kızıyorum valla artık ya vardır ne yoktur açık ol be adam sende çok nazlı çıktın azçıkta sen adam at demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?