- Emoji Skoru
- 9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Hilal lcdmr
-
Hayırdır, teklif mi bekliyor? İyice delirdi herkes.sadece bunu mu diyecektin
Nasıl yani anlamadım o tatlıları ben istemeden getirdi amaHayırdır, teklif mi bekliyor? İyice delirdi herkes.
Siz de kişinin her ruh haline anlam aramayı bırakın. Aytıca o yediğiniz tatlıların da bir bedeli var değil mi?
Sanmıyorum ben daha yeni gitmeye basladim ve bana tatlı ikramı yapan bir tek oAbartmışsınız gibi görünüyor. Esnaf lokantalarındaki garsonlar her gün olmasa bile sık sık yemeğe giden müşterileri tanırlar, konuşurlar. Hoşlandıkları anlamına gelmez. Eğer garson durgun görünüyorsa kendi hayatıyla, işiyle, eviyle, ailesiyle vb. ilgili bir sorunu olabilir, sizinle ilgili değil.
Hayır yok evet begeniyorumFlörtöz tavrı varmı mesela herkese mi böyle bir tek sana mı. Sakın adım atma o atsın diyecem de sen beğeniyor musun çocuğu.
O zaman gülümse :)Hayır yok evet begeniyorum
E zaten sen istesen adı sipariş olurdu.Nasıl yani anlamadım o tatlıları ben istemeden getirdi ama
İsminizi nereden biliyor? Üstelik senli benli konuşmaya ne ara geçildi. Üstelik şaka yapmalar Allah iyiliğini versin demeler.. hoş değil bunlar. Adam hoşlansa siz tamamsiniz gibi.Sanmıyorum ben daha yeni gitmeye basladim ve bana tatlı ikramı yapan bir tek o
Yengeç kaç yaşındasın bacım sorması ayıp? Söylemek istemiyorsan no problem. Sadece merak ettim.bence senden hoslaniyor.
yorum atanlarin hepsi uzun yillar evli, o defteri kapatali cok olmus sanirim.
nazik olun, tatli tatli gülümsemeye selam vermeye devam edin - yakında minik minik sohbetleriniz uzar, bir sekilde konusmaya baslarsiniz zaten
Yani genelde bu tarz yerlerde her garsonun ilgilendiği müşterisi olur. Benim de devamlı gittiğim yerler var. Hep aynı kişi benle ilgilenir, ikram verir, hal hatır sorar hatta ne yediğimi bile unutmaz. Eşimle gidince de aynı şekilde davranır ikimize de. Bu yaygın bir davranıştır. İlla sizden hoşlandığı anlamına gelmez. Ama siz hoşlandıysanız bekar olup olmadığını öğrenerek adım atabilirsiniz tabiiBen bir buçuk aydır bir esnaf lokantasına yemek yemeğe gidiyorum lokantanın bir tek ikramı çay var orda bir garson bana iki günde bir tatlı getiriyordu birde çay hep küçük bardakta geliyor ama o büyük bardakta getiriyordu bana hatta çayımı içiyorum kalkacağım bir tane daha çay getireyim mi diye soruyordu yok vaktim kalmadı deyince de beş dk dan birşey olmaz deyip çay getiriyordu bir kere nasılsınız Hilal hanım dedi geçen hafta ben bunu dışarıda gördüm ama selam verdim mi vermedim mi bilmiyorum bir haftadır durgundu bende dün sordum acaba selam verdim mi vermedim mi diye evet selam verdin vermeseydin söylerdim zaten dedi konuşuyorduk tam işi çıktı gitmek zorunda kaldı bekle geleceğim dedi gelmedi hatta dün tekrardan tatlı ikram etti kalktım ofise gidiyordum arkamdan seslendi konusacaktik ama konusamadik gelemedim yanına kusura bakma dedi ne diyecektin dedi bende bunu diyecektim dedim sadece bunu mu diyecektin Allah iyiliğini versin dedi güldü sonra gittim ben bugün yemeğe gittiğimde sanki yeniden durgun gibi geldi acaba ben mi yanlış anlıyorum çocuğun hislerini ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
hoşlanmıyor olma ihtimali daha yüksek bence.Ben bir buçuk aydır bir esnaf lokantasına yemek yemeğe gidiyorum lokantanın bir tek ikramı çay var orda bir garson bana iki günde bir tatlı getiriyordu birde çay hep küçük bardakta geliyor ama o büyük bardakta getiriyordu bana hatta çayımı içiyorum kalkacağım bir tane daha çay getireyim mi diye soruyordu yok vaktim kalmadı deyince de beş dk dan birşey olmaz deyip çay getiriyordu bir kere nasılsınız Hilal hanım dedi geçen hafta ben bunu dışarıda gördüm ama selam verdim mi vermedim mi bilmiyorum bir haftadır durgundu bende dün sordum acaba selam verdim mi vermedim mi diye evet selam verdin vermeseydin söylerdim zaten dedi konuşuyorduk tam işi çıktı gitmek zorunda kaldı bekle geleceğim dedi gelmedi hatta dün tekrardan tatlı ikram etti kalktım ofise gidiyordum arkamdan seslendi konusacaktik ama konusamadik gelemedim yanına kusura bakma dedi ne diyecektin dedi bende bunu diyecektim dedim sadece bunu mu diyecektin Allah iyiliğini versin dedi güldü sonra gittim ben bugün yemeğe gittiğimde sanki yeniden durgun gibi geldi acaba ben mi yanlış anlıyorum çocuğun hislerini ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz