Hymenoplastiyle İlgili Hersey

gzmmm123456789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
194
76
28
32
Arkadaslar bu konuyla ilgili cok baslik var ama konulari bölük bölük okumamak icin tek bir baslikta toplanalim. Kizlik zari dikimi yaptiranlar yaptirmayi dusunenler doktor onerileri ile birbirimize yardimci olalim. Ve asla elestiri yapcak olanlar yazmasin.

Eleştirmek için gelmedim sadece benim fikrim gerek yok böyle şeylere bence düşünme bunu

Sadece bu islemi yaptircak olanlar yazsin gerek var yada yok sormuyoruz rica ediyorum. Bu baslik bence yaptirmayin bence durust olun falan diyceklerle dolmasin sadece gercekten bilgi paylasiminda bulunulsun lutfen!!

Cok yakinda yok ama 1 sene sonra olabilme ihtimali var. Senin ? Dikim dusunuyomusun
Eleştirmek için gelmedim. Sadece iki soru soracağım. Sevgilini gerçekten seviyor musun? Bir diğeri de sevgilinin bakirelik olayına bakışı nasıl? Yani evlenene kadar bir şekilde seninle sevişmek isterse onu bundan mahrum mu bırakacaksın evlenene kadar?

Sadece bu islemi yaptircak olanlar yazsin gerek var yada yok sormuyoruz rica ediyorum. Bu baslik bence yaptirmayin bence durust olun falan diyceklerle dolmasin sadece gercekten bilgi paylasiminda bulunulsun lutfen!!

bende bu işlemi yaptırmak istiyorum eylülde düğünüm var ve inanın hiç iyi değilim bir çok doktorla konuştum ama inanın karar veremedim en çok aklıma yatan harun özkan sanırım 3 ay sonra ona dikim işlemimi yaptırıcam bilgisi olanlar lütfen yardım edin bilgilendirin

Harun ozkan bncede iyi canim burda yaptirip kanamasi olanlar oldu. Sen istnbuldamisin gidebilcekmisin

Evet canım ben istanbuldayım dügünden öncede doktora gitme imkanım var fakat doktor konusunda o kadar kararsızım ki pazartesi günü şişli meddeki akın beyle görüştüm muane etti beni 9 hizasında 1 yırtık var dedi istenilirse rahatlıkla tamir edilebilir dedi fakat inanın çıkmazdayım aslında akın beyde güvenilir geldi kendinden emindi ama işte ben cok kararsız biriyim harun özkan ile akın bey arasında gidip geliyorumdiktirirsem tutmazsa diye cok korkuyorum

Akin beye yaptr ozamn canm dgunden oncde gider kontrol ettrrsin imkann varsa dugun oncesi gidersin benim dugun oncesi gitme gbi bimkanim olsa dusunmem bile

Akın bey fiyat olarak daha uygun ve akın beye yaptırıp kanaması olanlar olmuş formda, fiyat konusundan dolayı da cok cazip geldi insallah bizlerde en kısa zamanda operasyonumuzu yaptırıp evleniriz bir sorun yaşamayız inşallah artık mutlu bir yuva kurmak istiyorum sevdiğim adamı kaybetmek istemiyorum dikim son çare olduğu icin bu işe kalkışıcam

Bende aynen oyle dusunuyorum canim su olayi halledip rahatlasak artik. Son kontrole gtme sansin varmis ne guzel ya keske bende gidebilsem. Normal dikime bile gtmem cok zorolcak

Bende aynen oyle dusunuyorum canim su olayi halledip rahatlasak artik. Son kontrole gtme sansin varmis ne guzel ya keske bende gidebilsem. Normal dikime bile gtmem cok zorolcak

Elinden geleni yap ve dikime git canım hatta son dikimede git cok tehlikeli durumlar tüm fırsatları değerlendir. Senin düğün yakın mı?

Dugune daha cok var isteme falanda olmadi ama 1 2 sene icinde dugun olur. Benim bulundugum yerden cikip son kontrole gitmem imkansiiiz oluur

Kızlar keşke yapmasanız ama olmuş bi kere en yakın arkadaşım yaptırdı geçen ay mayıs haziran gibi düğün düşünüyo onu çok seviyorum kıyamıyorum o yüzden size ben de anlayış gösteriyorum. Allah yardımcınız olsun. Çokkk mutlu olun.

Dugune daha cok var isteme falanda olmadi ama 1 2 sene icinde dugun olur. Benim bulundugum yerden cikip son kontrole gitmem imkansiiiz oluur

Rabbim tüm bu dertte olan genc kızlara yardım etsin o zaman sen harun özkana ameliyat icin gel cünkü bir daha kontrole çağırmıyor insallah ben en yakın zamanda bu operasyonu halledicem

Amin inşallah o kadar burukki içim kendi isteğim dışında yaşandı zorla oldu küçüktüm zaten o günden sonra kimse dokunamadı bana insallah Rabbim bizi selamete çıkarır acaba arkadaşın hangi doktora yaptırdı?

İnşallah canım mümtaz mı mürtaza mı tam hatırlayamıyorum ama çok iyi diyodu. Ank da yaptırdı

bu doktorlar sadece istanbul ankara gibi yerlerde mi yapıyorlar? diyarbakır veya yakın çevre illerinde yapan doktor var mı? bilgisi olan lütfen yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…