- 5 Kasım 2014
- 194
- 76
- 28
- 32
- Konu Sahibi gzmmm123456789
-
Eleştirmek için gelmedim. Sadece iki soru soracağım. Sevgilini gerçekten seviyor musun? Bir diğeri de sevgilinin bakirelik olayına bakışı nasıl? Yani evlenene kadar bir şekilde seninle sevişmek isterse onu bundan mahrum mu bırakacaksın evlenene kadar?Cok yakinda yok ama 1 sene sonra olabilme ihtimali var. Senin ? Dikim dusunuyomusun
Sadece bu islemi yaptircak olanlar yazsin gerek var yada yok sormuyoruz rica ediyorum. Bu baslik bence yaptirmayin bence durust olun falan diyceklerle dolmasin sadece gercekten bilgi paylasiminda bulunulsun lutfen!!
Harun ozkan bncede iyi canim burda yaptirip kanamasi olanlar oldu. Sen istnbuldamisin gidebilcekmisin
Bende aynen oyle dusunuyorum canim su olayi halledip rahatlasak artik. Son kontrole gtme sansin varmis ne guzel ya keske bende gidebilsem. Normal dikime bile gtmem cok zorolcak
Dugune daha cok var isteme falanda olmadi ama 1 2 sene icinde dugun olur. Benim bulundugum yerden cikip son kontrole gitmem imkansiiiz oluur
Kızlar keşke yapmasanız ama olmuş bi kere en yakın arkadaşım yaptırdı geçen ay mayıs haziran gibi düğün düşünüyo onu çok seviyorum kıyamıyorum o yüzden size ben de anlayış gösteriyorum. Allah yardımcınız olsun. Çokkk mutlu olun.
İnşallah canım mümtaz mı mürtaza mı tam hatırlayamıyorum ama çok iyi diyodu. Ank da yaptırdıAmin inşallah o kadar burukki içim kendi isteğim dışında yaşandı zorla oldu küçüktüm zaten o günden sonra kimse dokunamadı bana insallah Rabbim bizi selamete çıkarır acaba arkadaşın hangi doktora yaptırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?