Hymenoplastiyle İlgili Hersey

Erkeklerin zaten genel özelliği o. Paketi alana kadar canımlar,cicimler,kibarlıklar paketi aldıktan sonra sırf kendilerinden suçu atmak için önce şiddetler,kaba davranmalar,umursamazlık baktı ayrılmıyor en sonunda terk etmeler. Kadınların da en büyük zaafı bunu yemeleri oluyor malesef. Her şeyi anladım da bu yıllarda seni akraban ile evlendirecek kadar cahil ise ailen bunu öğrense kim bilir neler yapar. Umarım evlendikten sonra başına ekşimez eski sevgiliz altınları ver yoksa söylerim, para ver yoksa söylerim gibisinden hatta daha da beteri elinde görüntüsel bir kanıt yoktur bunun için.

biriyle birlikte olduysanız oldunuz kendinizden bedeninizden kadınlığınızdan neden utanıyorsunuz? Yaptırmayın böyle bişey bunu aşmış erkekler var onlardan biriyle olun çok daha mutlu olursunuz. Zina mina geçin bu işleri kimse kimsenin bedeniyle ne yaptığına müdahele edemez utanılacak ayıp bişey yapmadınız siz.yeter artık kadınlar kendilerine erkeklerden daha çok zulmediyor ya!

selam arkadaşlar olayın felsefesine inilmiş ama ben yarın için kalıcı kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma randevusu aldım Turgay Karakaya'dan yani yarın diktiriyorum bakalım hayırlısı yakındada evleneceğim bu konuda tecrübesi olan varsa acilen yazsın yada sonsuza kadar sussun :) olumlu veya olumsuz son dakika bilgilerinizi bekliyorum 22 saat sonra ameliyata giriyorum ona göre :) hadi bişiiler diyin..

Selam alev nasıl geçti bugün operasyonun anlat bakalım :) bende uzun zaman önce turgay karakaya'ya himenoplasti yaptırmıştım , merak etme iyi sonuç aldım. İnşallah sende iyi sonuç alacaksın. Durumunu merak ediyoruz :)

selam arkadaşlar ameliyatım çok iyi geçti, şu anda bakireyim :) ilişkiye girince yeniden yazarım size bakalım kan gelecekmi falan diye merak edenler için :)

Tatlım madem ilişki yaşamadın kendi kendine bakıp anlayacağın birşey değil bir uzmana görünmeyi neden denemiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…