- Konu Sahibi gzmmm123456789
-
bu doktorlar sadece istanbul ankara gibi yerlerde mi yapıyorlar? diyarbakır veya yakın çevre illerinde yapan doktor var mı? bilgisi olan lütfen yazabilir mi?[/QUOTE
Ne yazıkki bir bilgim yok iyice araştırmalısın ama istanbula ve ankaraya gitme imkanın varsa kesinlikle gitmelisin konuşulan doktorlardan sonuç alanlar bir hayli fazla
Kucuk yerlerdede yapan doktorlar vardir illaki ama onlara ulasmak cok zor kendi reklamini yapan ve intrnet sitesi olan surekli yanit veren doktorlara yaltrmak daha iyi bu yuzden bencede istanbula gtmek en mantiklsii yada ankara bursa falan
Canım benim ya nasıl mutlu ettin beni biliyor musun bu yazdıklarınla... Yeni üye oldum sen ve angelina adlı arkadaştan cesaret alıp ama senin bu yazdıkların var ya beni çok umutlandırdı.. stresimi aldın.. birbirimize destek olalım bende çok zor bir süreçteyimAllah yardımcımız olsun inşallah herşey güzel olacak hepimiz için inşallah.. bende Harun bey ve Akın bey arasında kararsızım..
Allah yardımcın olsun..inşallah en kısa sürede atlatırsın bu durumu.. burada bilgi vermeyi unutma.Canım 8 aralık salı gününe randevu aldım ayşe hanıma bakalım olucam operasyonu dualarınızı bekliyorum ama aşırı aşırı heycan yaptım
Canım üzülme inan umutsuzluğa düşme bazen bende böyle umutsuzluğa düşüyorum ama topluyorum kendimi hicbir şey bizden değerli değil ben sadece lokal anezteziden korkuyorum yani ameliyat sırası uyanık olmak benim psikolojimi bozabilir genel aneztesi istiyorum ama akın beyde genel aneztesi yapmıyormuş
27 yaşındasın. Evleneceğin adam gerçekten hala bakire olabileceğini düşünüyorsa harbi safmış.Psikolojim acısından kalıcı yaptırmak istiyorum dügünden 1 gün öncede gidip kontrol ettiricem eger doku esnemesi varsa tek bir dikiş atıcakmıs o da kesin kanama yapar dedi bakalım insallah hayırlısıyla olur ama kızlar kesinlikle psikoloji acısından kalıcı yaptırın ben daha yaptırmadan psikolojik olaral rahatladım:)
Öbür dünyada kocanın yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum. Yazık! Kimbilir kimlerle yattın? Evlenmeye karar verdiğin ve yakında kocan olacak adamdan ise kendini cinsel yönden uzak tutuyorsun bakireyim ayağına. Geçmişte cinsel ilişkiye girdiğin adam veya adamları sevdiğin kadar onu sevmiyorsun bile. Umarım gerçekleri o eski sevgililerinden öğrenir evlenmek istediğin adam.sana düsünceni soran olmadı burnunuda sokma mümkünse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?