- 5 Kasım 2014
- 194
- 76
- 28
- 32
- Konu Sahibi gzmmm123456789
-
Çok doğru canım ben de kalıcı yaptırdım ve psikolojim düzeldi ondan sonra evlilik kararı alabildimPsikolojim acısından kalıcı yaptırmak istiyorum dügünden 1 gün öncede gidip kontrol ettiricem eger doku esnemesi varsa tek bir dikiş atıcakmıs o da kesin kanama yapar dedi bakalım insallah hayırlısıyla olur ama kızlar kesinlikle psikoloji acısından kalıcı yaptırın ben daha yaptırmadan psikolojik olaral rahatladım:)
Öbür dünyada kocanın yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum. Yazık! Kimbilir kimlerle yattın? Evlenmeye karar verdiğin ve yakında kocan olacak adamdan ise kendini cinsel yönden uzak tutuyorsun bakireyim ayağına. Geçmişte cinsel ilişkiye girdiğin adam veya adamları sevdiğin kadar onu sevmiyorsun bile. Umarım gerçekleri o eski sevgililerinden öğrenir evlenmek istediğin adam.
Bu arada -da ayrı olacaktı.
ben izmirden.. flep yöntemi yaptırpta kanaması olan varmı ? ve izmirde önerebileceğiniz en iyi doktorlar hangileridir ? ben tercihimi m. aliğanoğlu tarafından değerlendirdim. 16 aralıkta muayneye gideceğim..
Neden beddua ediyosun. İs bedduaya kaldysa insallah senin yada sevdigin birininde basina gelsin deriz. Ama demiyoruz. Sen gunahsiz olmalisinki obur dunyada herkesin yuzune cok rahat bakcaksin demekki. Bunu soylerken nasikendinden emin oluyosun. Tek gunah buymus gbi. Ayrica lutfen artik yorum yspmayin beddualarinizi icinizden edin. Yeter artik yeter
inşallah ya canım .. dün gece turgay beye mesaj atmıştım 2500 tl dedi.. ve nedense fazla güvenim yok ona karşı.. şenay aycan ve m. aliğanoğlu arasında gidip geliyorum. ama en ağır basan m.aliğanoğlluAdını duydum evet memnun kalanlarda olmuştu sanırım eski formlarda adı geçiyordu hakkında hayırlısı olsun canım doktor operasyonu önerirse ol derim
Canım akın beye nasıl ulaşabilirim ve soy adı neakın beyde kalıcı 1900 harun özkan 2500 fiyat verdi
nasıl geçti canım bi haber verebilirmisin banadaCanım 8 aralık salı gününe randevu aldım ayşe hanıma bakalım olucam operasyonu dualarınızı bekliyorum ama aşırı aşırı heycan yaptım
Canım 16sında gitcem demişsin naptın girttin mievet canım 2500 dedi ikisine. 16 aralıkta m. aliğanoğluna randevu aldım.. bi muayne edicek bide ondan fiyat alıcam.. ama izmirde düşünüyorum ben canım .. sen nerede düşünoyrsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?