İçimde İki kişi Yaşıyor, Birini Atmak Gerek - 40 KG VERME GÜNLÜĞÜM

Bugünkü listem:

9.00 - Bir dilim ekmek
Az patatesli omlet
2 küçük dilim kaşar
2 dilim salam
17.00- Biraz makarna
Yarım çay bardağı gazoz
21.40- 1 nektari

1saat 15dk Leslie yaptım. Olabildigince su içtim :)

Sabah bir sade poğaça yedim. Şimdi o yağlı şeyi yediğime pişmanım . Başka bişeyde yemiyorum o yüzden. Spor yapıcam ama henüz uykum açılmadı . Günaydın.

Selaam kardeeş
Çok iyi gidiyorsun yavaş yavaş miden küçülecek daha az yiyeceksin diyetin de daha iyiye gidecek buna eminim.Ara öğün yapmıyor musun sen? Bence yap kuru incir kayısı ceviz leblebi az yağlı süt ...bunlarda birini seçip yap bence ara öğün hem karnın acıkmıyor.Hemde metabolizma hızlanıyor.Bir de markette satılan form çayları var onlardan iç tadları da güzel hemde kilo verişini hızlandırır.Öpüyorum seni görüşürüz

Evet. Hıçkırıyorum sürekli. Hıçkırmak midenin büyüme-küçülme işaretiymiş. Muhtemelen küçülme işaretidir benimki. Ara öğün yapmıyorum. Çünkü canım bir şey istemiyor. Arada bir meyve yiyorum. Form çayları evde de var. Deneyecegim. Teşekkürler.

Neyse 15 dk Leslie yapayım bari.

Bende şimdi 45 dk leslie yaptım ölüyorum terden.Gidip duş alacağım şimdi sonra da dersane kayıt işlemlerine gideceğim.Gelip ders çalışacağım sonra.Ben bu sene liseden mezun oldum.tekrar sınava hazırlanıyorum.Yani bu da sürekli oturacağım demek..Ama günde bir saat de spor yapmaya çalışacağım.bu arada tavuk göğsü kızartacağım kendime öğle yemeğinde çok az yağ ile birde yanında yeşil salata ekmek yok yuppisana kolay gelsin canım bol bol zayıflarsın inşallah

Öneri üstüne

11.50
Bir bardak form çay+nektari

Ara öğün yapmayı sevmeme ragmen :S

Son düzenleme:

Yaa ben de etli bir şeyler yemek istiyorum ama evde annem yok . Ben de yemek yapamam :S

Kız tavuk göğsünü marketten al dövdür incecik markette kasap reyonuna .Sonra ev de 2 parcasına kekik tuz kır biber filan at sonra da tavaya çok az yağ koy yapışmasın etler diye üstüne de tavukları koy tavuklar bembeyaz oluncaya kadar kızart .arada bıçakla bak içi pişmiş mi diye pişmişse al ye.Basit yani yaparsın sen güven kendine sucuk kızartmak gibi.hadi afiyet olsun :)

Teşekkür ederim denicem.

hayırlı olsun günlüğün kısa sürede çok güzel kilo vermişsin. bende verdim ama şu aralar gitmiyor. 10 kilom kaldı inşallah bayrama kadar vericem tabi tatlı krizlerim buna izin verirse..

tşk ederim günlüğüme uğradığın için tatlım ...

yaşın 14 değilmi ...
herhangi bir sağlık sorunun yoksa metabolizma hızın normalse ve hala boyun uzama söz konusu iken eminim çok çabuk wereceksin...

annenin sana destek wermesi we yiyecekleri ona göre hazırlaması yada sana ayrı pişirmesi şart canım...

geç olmadan hayatının en güzel yıllarını böyle şişman olarak geçirme... bende hep tombul bi çocuk tombul bi genç kız tombul bi yetişkin oldum 23 yaşımda dur diyebildim

ama bi baktım en güzel yıllarım hep hayatı dışardan izlemekle geçmiş... 5 senedirde mücadelem bitmedi kiloyla ... malesef ailede varsa hayat boyu dikkat etmek şart... geç kalma noolur

1 sene de olsun 2 sene de olsa hiç farketmez..

ooo 14 yaş pekte küçükmüşsün, bedenini çok yormadan yap diyetini sonuçta gelişim çagındasın. okulunu etkilemeyecek seni güçten düşürmeyecek şekilde devam et. kendinle barışık ol, bu gün değisede bir gün nasılsa gider bu kilolar. ama bu çağa bu yaşa geri dönülmüyor..

:) Desteginiz için teşekkürler. İnşALLAH veririm. Öğle yemeğinde diyeti bozdum biraz. Ama vazgeçmedim 15 dk daha spor yaptım sonra da. Şimdi daha istikrarlı devam etmeliyim ki çarşamba günü tartıda üzülmeyeyim.

Bugün

Sabah: Bir adet poğaça, form çay, nektari.
Öğle: Fazlaca tavuk (Çok az yağ ileydi aslında :S ) kelebekler'in tarifi
Çok pişman oldum sonra yarım saat daha yürüdüm.

Toplam 45 dk yürüdüm. Bol su içtim.

Canım tavuk yemişsin sonuçta beyaz et ve en yağsız kısmı göğüs kısmı.Ve de az yağ ile yapmışsın.Yani üzme sakın kendini o kadardan birşey olmaz.Sen devam et.Olacak

Günaydın. Sabah aç karnına tartıldım ve 101.3 çıktım. Kilo almadıgım için çok mutluyum şu an.

Sabah
Bir bardak normal yarım bardak limonlu su.
Yarım simit, domates, peynir, zeytin, 2dilim salam .
Kahvaltıyı biraz abarttım. 15 dk Leslie yaparım şimdi.

kahvaltıyı abartmıs degilsin,yarım simit 2 dilim ekmege esittir ki bundan az bi kahvaltı saglıksız olurdu :)
fazla yedigini dusundugunde pismanlık duyma, zayıflarken en tehlikeli seylerden biri o pismanlık hissi.
sonrasında yediklerini iyice kısıp, takıntı haline getirmeye kadar devam ediyo cunku
onun yerine simdi yaptıgın gibi sporunu yap, fazla yemis olmana ragmen daha karlı cıkarsın bu sayede :)

gunde 3 ogun yapıyo musun,araların nasıl bilmiyorum,konuyu tam okumaya fırsatım olmadı
sana tavsiyem eger kahvaltın erkense 3 ogun yapman yonunde, yani 8-9 gibi kalkıyosan vucut buna kesinlikle ihtiyac duyuyo
ki okulun acılmasına cok az kaldı,buna mecbur kalıcaksın
ara ogunler konusunda da yapman tabi ki en dogrusu, ama eger acıkmıyosan yapma
yani bazı insanlar var sadece ara ogun yapmıs olmak icin yiyolar, dogrusu bu degil
baktın bi sonra ki yemege kadar dayanamıcaksın,at agzına bisiler, aclıgını bastırsın

onun dısında eger kahvaltın 10-11e sarkıyosa oglen yemegi yemek icin kendini kasma
onun yerine normal kahvaltına nispeten biraz daha saglam bi kahvaltı yap,bu zaten seni tok tutar
ondan sonra 2-3 gibi bir ara, 4-5 gibi bi ara daha yaparsan aksama kadar hic bir zorluk cekmezsin

ara ogunlerde meyve tuket. yaz bitiyo gerci ama yaz meyvelerinden zamanın varken biraz daha yararlan
tatlı istegini buyuk olcude bastırır bu, hem inanılmaz lezzetliler :)
kuruyemis cok kalorili ama ozellikle gun icinde acıkır gibi olursan yemeye bak.avuc avuc yemekten bahsetmiyorum elbet ama az bi miktarı bile aclıgını bastırmaya yardımcı olur, sadece aksam yemekten sonra kuruyemis yemeni tavsiye etmem, ama yine de bu konuda seni kısıtlayan bisi olmasın.

hurma sever misin bilmiyorum, ama kilo verirken de normal hayatta da suan kilo almaya calısırken de hurma benim kurtarıcım oldu
ozellikle tatlı krizine girdigin bi an denemenden zarar gelmez.

daha cok sey yazarım aslında ama bi kac gun daha yazdıklarına bakıp menülerini izlemek istiyorum
baslangıcın o kadar iyi ve o kadar kararlısın ki, en kısa zamanda istedigin kiloya ulasacagına eminim!

Topiğimde yaşadıklarımı ve bundan önce yediklerimi yazmak istedim.

Kendimi bildim bileli tombul bir kızdım. İnsanlar yanaklarımı sıkardı. Yüzün güzel ama bi de kilon olmasa derlerdi hep. Her gün ağlardım. Morali bozulunca yemeden içmeden kesilen bir insan değildim. Abur cubur yerdim sürekli. Çikolata hastasıydım. Aslında hastası falan değildim hiçbir şeyin. Şimdi fark ediyorum da sadece onlar istediği için benimle alay ettikleri için inadımdan yaparmışım bunu.

Çok başarılı bir okul hayatım oldu. Öğretmenlerim beni hep çok severdi. Arkadaşlarım da bir o kadar nefret ederdi benden. Daha doğrusu hiç arkadaşım yoktu. Ya da olacaktı ama ben kimse sevmez beni diye yaklaşamıyordum kimseye.

Geçen sene okul değiştim. Geldiğim okulda gerizekalı sınıf arkadaşlarım. ALLAH'ın malları hiçbiri bi halttan anlamaz. Bana laf atacak bir şey bulamaz, hepsi kilomla saldırırdı. Kalbim gerçekten dayanamazdı buna. Bu benim haftanın 5 günü gittiğim dershanemden dönerken yürüyerek dönmemi sağladı. Hiç yemeğimden kesmediğim için zayıflamadım ama yürümeye alıştım, bacaklarım açıldı en azından.

Bazı günler yediklerimle Afrika'da açlık biterdi . Açık ve net.

Babam sürekli kızardı. Annem sofrada herkesin içinde ne kadar çok yediğimi utanmadığımı mı sorardı. Kardeşim anca yemeyi bilirsin derdi. Bana en çok koyan diye başlayacağım ama o kadar çok şey koydu ki bana.. Mesela fotoğrafımı yollamam konusunda beni ikna etmeye çalışan biri tipin önemi yok. İyi bir insansın dedi. Yolladığım anda engelledi. O kadar moralim bozuldu ki.. Tipini beğenmiyordum açık söyleyim dedi biri 2 gün önce sen güzelsin kendini küçümseme derken.

İnsanları kalbini kırmanın bir sınırı vardı. Böyle kırmamalıydılar beni. Ağlatmalıydılar ama açık noktama iğneler batırarak değil.

Bugün sadece kendim için yapıyorum bunları. Kendim için olmasa vazgeçerdim çoktan.
Bugün sadece geçmişe gülümseyerek bakmak için istiyorum zayıflamayı.
Bugün zayıflamak istiyorum ki özgüvenim olsun. Kıramasın kimse onu.
Çünkü çok kırıldım ben. Bana edilen her lafta bir kez daha. Yaralarım kapanmadan bir kez daha... Bir kez daha...
Ben güzelim, kör olan sensin demek istiyorum. Kendimi güzel görebileyim istiyorum sadece.
Bugün... Vazgeçmediğim için, kazanıyorum. Bu yola giriyorum ve biliyorum başarmadan dönmeyeceğim.

Son sözün beni o kadar mutlu etti ki. Bir de yazdıgım son şeyden sonra zaten olayları hatırlamak sarsmıştı beni. Aglıyorum şu an.

Açlık hissetmiyorum hiç. Ara ögün yapmaktan nefret ediyorum dedigim gibi. Hoşuma gitmiyor hiç. 2 öğün yiyorum. Akşamları da 6dan sonra yemek istemiyorum genelde ama bazen nektari yediğim oluyor.

Gerçekten çok korkuyorum agzıma bir şey girince hemen tartıya çıkıyorum, hemen spor yapıyorum. Çarşamba günü tartı da mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Yeni bir okula başlarken yine aynı şekilde başlamaktan çok korkuyorum. Bu psikolojiyi yenmek istiyorum ama düzenim oturana kadar yenemeyecek gibiyim.

canım benim asla ümitsiz olma sayfanı yeni okuyorum ama başaracağından eminim sana bazı tavsiyelerim olucak yapıp yapmamak tabi ki senin bileceğin iş ama şöyle düşün zayıflamamı isteyen bir abla yazmış de kahvaltıda simit yeme tam buğday ekmeği ye mutlaka ara öğünlerdee yoğurt ye ara öğün sevmiyorum demişsin ya yoğurt yağ yakar o yüzden yemen lazım yarım su bardağı yesen olur, sporu yürüyüşü bırakma evde müzik aç aç tarkanı dans et zevk alarak ama sanki bri yerde eğleniyormuş havasıspor yaptıkça kasların artacak o da yağ yakımını artıracak çok şekerli meyve yeme 2 bardak yeşil çay iç seni tanımıyorum ama bunları yazmak istedim takip edicem seni sakın üzme kendini ve ağlama başaramayaağın hiç bir şey yok annen senden zayıfsa mesela annenin hoşlandığın bi kıyafetini denemye çalış kendini güzel kıyafetler içinde hayal et hayallerinin sonu yok ama gerçekleştirmekiçin de çabala yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…