- Konu Sahibi koizumirisa
-
Selaam kardeeş
Çok iyi gidiyorsun yavaş yavaş miden küçülecek daha az yiyeceksin diyetin de daha iyiye gidecek buna eminim.Ara öğün yapmıyor musun sen? Bence yap kuru incir kayısı ceviz leblebi az yağlı süt ...bunlarda birini seçip yap bence ara öğün hem karnın acıkmıyor.Hemde metabolizma hızlanıyor.Bir de markette satılan form çayları var onlardan iç tadları da güzel hemde kilo verişini hızlandırır.Öpüyorum seni görüşürüz
Bende şimdi 45 dk leslie yaptım ölüyorum terden.Gidip duş alacağım şimdisonra da dersane kayıt işlemlerine gideceğim.Gelip ders çalışacağım sonra.Ben bu sene liseden mezun oldum.tekrar sınava hazırlanıyorum.Yani bu da sürekli oturacağım demek. .Ama günde bir saat de spor yapmaya çalışacağım. bu arada tavuk göğsü kızartacağım kendime öğle yemeğinde çok az yağ ile birde yanında yeşil salata ekmek yok yuppi sana kolay gelsin canım bol bol zayıflarsın inşallah
Kız tavuk göğsünü marketten al dövdür incecik markette kasap reyonuna .Sonra ev de 2 parcasına kekik tuz kır biber filan at sonra da tavaya çok az yağ koy yapışmasın etler diye üstüne de tavukları koy tavuklar bembeyaz oluncaya kadar kızart .arada bıçakla bak içi pişmiş mi diye pişmişse al ye.Basit yani yaparsın sen güven kendine sucuk kızartmak gibi.hadi afiyet olsun :)
Günaydın. Sabah aç karnına tartıldım ve 101.3 çıktım. Kilo almadıgım için çok mutluyum şu an.
Sabah
Bir bardak normal yarım bardak limonlu su.
Yarım simit, domates, peynir, zeytin, 2dilim salam .
Kahvaltıyı biraz abarttım. 15 dk Leslie yaparım şimdi.
kahvaltıyı abartmıs degilsin,yarım simit 2 dilim ekmege esittir ki bundan az bi kahvaltı saglıksız olurdu :)
fazla yedigini dusundugunde pismanlık duyma, zayıflarken en tehlikeli seylerden biri o pismanlık hissi.
sonrasında yediklerini iyice kısıp, takıntı haline getirmeye kadar devam ediyo cunku
onun yerine simdi yaptıgın gibi sporunu yap, fazla yemis olmana ragmen daha karlı cıkarsın bu sayede :)
gunde 3 ogun yapıyo musun,araların nasıl bilmiyorum,konuyu tam okumaya fırsatım olmadı
sana tavsiyem eger kahvaltın erkense 3 ogun yapman yonunde, yani 8-9 gibi kalkıyosan vucut buna kesinlikle ihtiyac duyuyo
ki okulun acılmasına cok az kaldı,buna mecbur kalıcaksın
ara ogunler konusunda da yapman tabi ki en dogrusu, ama eger acıkmıyosan yapma
yani bazı insanlar var sadece ara ogun yapmıs olmak icin yiyolar, dogrusu bu degil
baktın bi sonra ki yemege kadar dayanamıcaksın,at agzına bisiler, aclıgını bastırsın
onun dısında eger kahvaltın 10-11e sarkıyosa oglen yemegi yemek icin kendini kasma
onun yerine normal kahvaltına nispeten biraz daha saglam bi kahvaltı yap,bu zaten seni tok tutar
ondan sonra 2-3 gibi bir ara, 4-5 gibi bi ara daha yaparsan aksama kadar hic bir zorluk cekmezsin
ara ogunlerde meyve tuket. yaz bitiyo gerci ama yaz meyvelerinden zamanın varken biraz daha yararlan
tatlı istegini buyuk olcude bastırır bu, hem inanılmaz lezzetliler :)
kuruyemis cok kalorili ama ozellikle gun icinde acıkır gibi olursan yemeye bak.avuc avuc yemekten bahsetmiyorum elbet ama az bi miktarı bile aclıgını bastırmaya yardımcı olur, sadece aksam yemekten sonra kuruyemis yemeni tavsiye etmem, ama yine de bu konuda seni kısıtlayan bisi olmasın.
hurma sever misin bilmiyorum, ama kilo verirken de normal hayatta da suan kilo almaya calısırken de hurma benim kurtarıcım oldu
ozellikle tatlı krizine girdigin bi an denemenden zarar gelmez.
daha cok sey yazarım aslında ama bi kac gun daha yazdıklarına bakıp menülerini izlemek istiyorum
baslangıcın o kadar iyi ve o kadar kararlısın ki, en kısa zamanda istedigin kiloya ulasacagına eminim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?