- Konu Sahibi koizumirisa
-
Ben de yoldaşlık etmeni isteriim :)
10 kiloyu nasıl verdin_?
İnşALLAH işe yarar tez zamanda zayıflarsın spirochet :)
kızlar gençken aynı sözleri duymuştum. çok iriymiş çok büyük gösteriyor yüzün de olmasa yaşlı sanırız felan.... hepsini hatırlıyorum aynen şimdi karşılaştığımızda bana yine laf sokarlarsa en azından dinçim sen sanki bir çökmüşsün yazık zayıflayacağım diye proteinsiz filan mı kaldın diyorum :))) tabi hepsi bu sonuçta olmayabiliyor :S
hatta geçen bir olay yaşadım paylaşayım sizlerle... beni hiç beğenemeyen her dk laf sokan bana doğum günümde hediye alırken 38 beden kıyafet alan bir akrabam vardı (en az 46 bedendim o zaman) kendi de zayıflayayım diye (zayıfken) bir sürü yöntem denerdi. aç kalırdı maydonoz suları pişirirdi. ne zaman yemeğe gitsek bütün yemek boyunca aşağılar gibi bakıp sadece salata yerdi (bende sinirimden ne var ne yok süpürürdüm) hatta onun sayesinde herkesten laf yerdim. çocuğu oldu onda bile bana laf soktu herkesin içinde ben yemek yedirmeye çalışıyorum çocuğa 'kendin zannetme onu yaşayacak kadar yiyecek benim çocuklarım balon olacak kadar değil' dedi. geçen bize geldiler. çocuğu balkonda oynarken elini burktu. saatlerce geçmedi. dişlerini görseniz çocuğun delik deşik resmen kırık briket gibi duruyor. zayıflıktan ölecek. yüzü sapsarı. kadıncağızda bir çökmüş. hakkaten eski haline göre aman Allahım dedirtecek durumu var... yemeği dışarda yedik gelincede güzelce bir sofra hazırladım meyveler, süt, peynir, dondurma filan... napıyorsun gene dedi. yiyemeyiz biz bunları dedi. ay güzelim yemediğinizden bu haldesiniz galiba en azından benim evimde yiyinde burdayken bir yerinize filan bir zarar gelmesin korkuyorum size baktıkça dedim... hakkaten laf sokmak için demedim halleri kötüydü... aman güzelim bu laflara aldırma bu laflar yüzünden de sağlıksız diyetler yapma sağlıklı bir şekilde yiyip içip (kararınca) verelim kilolarımızı....
Ne kadar spor yaptın mesela?
toplamda 3 ay yaptım ama günlük olarak değişti saatlerim bazen günde 1- 1.5 saat yaptığım oldu bazen hiç yapmadım bazen yarım saat yaptım ama hergün yapmaya çalıştım callanetics yaptım ben mesela o çok inceltti şimdi zumba yapıyorum o da çok ter attırıyo
Ben daha önce diyetisyene gittim. Gayet saglıklısın az ye geçer dediler
Kendime güveniyorum, verebilirim :)
anamm hep öyle derler zatennn parayı alsınlar yeterr:)
ama seni tebrik ederimm kafana iyiice koymuşsun 4 kilon gitmiş bile inşallah devam edersin
Callanetics'i nereden buldun acaba?
ya 100 mesajı geçemediğim için sana mesaj atamıyorum ama bu konuda vardı : http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.htmlBen bulamadım. Bulursan bana atar mısın? :)
Günaydıııııııııııııııııııın
Sabah 3 dilim ekmeğim (tam bugday)
Biraz maydanoz, 1 haşlanmış mısır ve 1 domatesten salatam (yağsız sadece az tuzlu)
Peynir
Çok güzel gözüküyorlaaaaaaaaar ve çok açım :)
Merabaaaaaaaaa ! :)
Callanetics'i buldum. Hem de Türkçe! Şimdi yapacagım.
Ben de DKZ yapmaya karar verdim ama acıktıgımı hiç anlayamıyorum. 3 ay yemesem de bir şey olmaz gibi geliyor ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?