İçimde İki kişi Yaşıyor, Birini Atmak Gerek - 40 KG VERME GÜNLÜĞÜM

Yoğurt ye diye herkes önermiş deneyeceğim ama hoşlanmıyorum. Form çayı da içtim dün. :S Kendimi dolu hissedince kilo veremem gibi geliyor.

Annem 90 kilo ama boyu 1.68 olduğu için benden farklı sayılmaz.

Yok canım o yüzden sormadım çokk güzel cümleler kuruyorsunn o yüzden sordumm

yürüme bandın varmı yoksa sadece ona benzer harekerler yapıyor omuu canımm
bende leslie ne öğrenemedim bir türlüü

Bak canımm gel bu kahvaltıyıı değiştirelimmm
Sen salam ve pataes yerine 1 dilim ekmek 1 domates ,salatalık ,ve 1 kk kadar peynir yesen daha sağlıklı olurrr
ve her 2 saatte birşeyler mutlaka ye mesela 9 da kahvaltı yapmışsın 11 de 1 elma ,1 de öğlen yemeği saatin geliyor
saatli yersen inann verirsinnn
he sen kendine bakk sende şişkosun diyebilirsinn ama daha çnce 80lerden 56 ya indimm böyle beslenerek doğumda aldımm geriii

sana bir daha karışabilirmiyimmm
ara çokk uzunn tutmuşsunn canımm
kahvaltı 9 öğlen yemeğide 8 saat sonra yapmışsınn arada mutlaka meyve yeki metobolizman çalışsınn canımmm
makaran tabikii yiyeceksinn
bak benn nasıl yapıyorumm haşlanann makarnadan sadece 1 su bardağı alıyorumm üzerine 4 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum ve ekmeksiz yiyorumm bir öğünümde bu oluyor canımmm

bu kahvaltı fazla abartılı değill ama tabikii zeytinii 2 değilde 8 tane yediysen bilememm
ben zeytinii hayatımdan çıkardımm
hadi olacak canımm başaracaksın

İnşallah canım okadar güzel yazmışsınkiii
ver kilolarını ve ne olur sıkılmadan bıkmadan yavaş yavaş emin adımlarlar yoluna devam et

Cümlelerimi begenmek mi ? :S

Walking - Part 1: Start Quick & Easy - YouTube Bu Leslie Sansone :) Çok severim bu kadını . Çok emeği var üstümde
Evden çıkmak istemiyorum, evde yapıyorum sporumu.

Evet, ara öğün yapmaya karar verdim şu an. Çünkü sabah kahvaltısından sonra çok aç durdum. Öğle yemeğim çok ağır oldu.

Öğle yemeğinde: 1 kaşık kısır, 4 poğaça (annemin yaptıgı minik pogaçacıklar ama yine de çok oldu) Çok az muhallebi (3 tatlı kaşığı), domates, salatalık.

Öğle yemeğinde hep pişman oluyorum. Gidip leslie yapacağım.

O kadınıı bende yenii öğrendim sık kullananlara kaydettim bende yaptımm yaptıklarınııı
yaşına göre çok olgunsunn demek istemiştimm

Kendimi çok kastığımı düşünüyorum. Bunu rüyamda kendimi yemek yerken görünce anladım. Yemediğim yemekler dışındaki yemekleri acıktıkça yiyeceğim. Hem ara öğün olmuş olur hem diyetimi bozmam hem aç kalmam. Böyle çok zorluyorum kendimi.

9.30
Bir kase mısır gevreği (3kaşık müsli ve bir küçük kase süt ile)

Giyeceksin.Kendine güven.pozitif ol.Kimseyi de kafana takma.Unutma hayatının baş rolü sensin ve 1 yıl sonra fıstık gibi bi kız olacaksın.O zamana kadar eğlen gül mutluluğu yemek dışında birşeylerde ara.Sen sadece öğününü ye güzelce sonra da derslerinle kitaplarla filan ilgilen.

günlüğüme gelmişssin iade-i ziyaret yapıyım dedim bastan sona okudum günlüğünü

ilk basta diyetisyene gitmelisin denmesi biraz motivasyonunu kırmıs, sanırım seninde benim gibi diyetisyenlerle pek iyi anıların yok bencede diyetisyenlerin coğu eline bi liste sıkıstırmaktan baska bişey yapmıyo ki 1500 kalorilk diyet deyince internette karsına cıkan listelerin aynısını verip gönderiyolar,çoğu tahlil bile yapmadan aynı fotokopiyi her hastasına verio , tabi daha pahalı olan her tahlilini yapıp kişiye özel program cıkaran ender yerlere sözüm yok onlara hiç gitmedm.

ben sana baska bisey tavsiye edicem, belki yaptırmıssıdır ama okuduğum sayfalarda yoktu, hani demişsin ya bilmediğim bişey söylemediler diyetisyenler diye işte sen bilmediğin seyleri söylicek bi endokrinoloji uzmanına git hormon testi yaptır tabi öncesinde bi dahliye doktorunda kan değerlerini ölçtür.. Yani bu kilolar gercekten yeme bozukluğundan dolayı mı yoksa altında bi sağlık problemimi var hormon bozukluğu guatr demir eksiliği hatta polikstk over gibi bunu öğren mutlaka ve bu kan tahlillerini de her ay yaptır ayrıca vücut yağ oranını her ay ölçtür ki iyi diyet yapıp yağdan mı vermişsin yoksa kas ve su mu kaybetmişsin anla,ben diyetisyenlere değil rakamlara inanırım o yüzden diyetisyene gitmiyorum ama düzenli olarak tahlil yaptırıyorum kendimi kontrol etmek adına. belki sen de yaptırmıssındır bile, mesela kansızsan bu beslenme düzeni senin için çok sağlıksız olur daha fazla halsiz hissedersin miden bulanır vs.. çünkü yediklerin bunlarsa diyet programında doğru besin dağılımı yok..

ara öğün koymana çok sevindim cünkü çok fazla saat bir sey yemeden durmak hem metabolizmanı yavaslatır hem vücdn kıtlık olarak algladığı için yediklerini yağ olarak depolamak ister,bir sonraki uzun saatlerde idare etmesi için. Eminm ki bu konu hakkında yeterince sey okumussundr o yüzden uzatmıcam spor ve dengeli beslenmeyle verilmicek kilo yok yeter ki sabırlı olalım

Diyetisyene gittim. Tahlil yaptırdım. Sonuç turp gibi çıktı. Yalnız adam her şeyde hormon değerlerimi ölçmüş. Sadece bir şey yüksek çıkmıştı. Ona da zayıflayınca geçer dedi. Konferanslarında da senin dediğinden fazla bir şey yoktu. Özele de gitmek istemedim. Oradakiler boş tahliller yaptırıp duruyorlar para için. Gıcık oluyorum.

:S Ben sürekli bir şeyler yediğim için kilo aldım. 6 öğün 5 öğün falan bana itici geliyor o yüzden.

Bir de yağ oranı fikrin çok mantıklı geldi. İnşALLAH tez zaman da giderim. Sen de tez zamanda verirsin kilolarını :) :)

Şimdi de zayıflamamın gazına gelip yarım döner yedim. Mutsuzum açıkçası :S Ama hiç spor yapasım yok.

Sağlıklıyız çok sükür ya ne hastalıklar var şişmansan zayıflarsın ama Allah başka şeylerden korusun, şu an hersey bizim elimizde.
Yediğin 6 öğün seni şişmanlatmıcak böle düşün alıstır kendini daha doğrsu öğün dediğimiz seyin bir elma bile olabileceğini benimsemek lazım. Çünkü eskiden benim öğünlerim baya 4 kişilik aile doyururdu öyle 6 öğün yesem elbet kilo alırım Bi tencere puding pişirip yediğimi biliyrm ya o yüzden 6 öğüncük diyelim biz ona sen öğlen yemeklerinden sikayetci olduğunu yazmıstın hep arayı uzun tuttuğun için kan şekeri vs..

zayıfladıkça ufak hediyeler vermek lazım ama bu hediyeler hergün olmamalı tabi haftada bi servest öğün yap ama sadece koca haftada o öğüne kadar sabret cok ise yarıo kendini frenliosn sounda istediğini de yiyosn

ben artık bir sey yemeden önce iki saniye durp aklıma kilolu yağlar fıskıran bi görüntü getiriorm sonra yiyeceğe her baktğmda o halimi görüorm buna kodlama deniliyo aslında da uzun bi mesele dene derim

"Tek suçlu beyniniz" kitabında böyle şeyler gördüğüme eminim aslında.

Örnek menülere bakıyorum hep. Benim yiyebileceğim bir şey yok vazgeçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…