- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
- Konu Sahibi koizumirisa
-
Kendimi çok kastığımı düşünüyorum. Bunu rüyamda kendimi yemek yerken görünce anladım. Yemediğim yemekler dışındaki yemekleri acıktıkça yiyeceğim. Hem ara öğün olmuş olur hem diyetimi bozmam hem aç kalmam. Böyle çok zorluyorum kendimi.
9.30
Bir kase mısır gevreği (3kaşık müsli ve bir küçük kase süt ile)
Diyetisyene gittim. Tahlil yaptırdım. Sonuç turp gibi çıktı. Yalnız adam her şeyde hormon değerlerimi ölçmüş. Sadece bir şey yüksek çıkmıştı. Ona da zayıflayınca geçer dedi. Konferanslarında da senin dediğinden fazla bir şey yoktu. Özele de gitmek istemedim. Oradakiler boş tahliller yaptırıp duruyorlar para için. Gıcık oluyorum.
:S Ben sürekli bir şeyler yediğim için kilo aldım. 6 öğün 5 öğün falan bana itici geliyor o yüzden.
Bir de yağ oranı fikrin çok mantıklı geldi. İnşALLAH tez zaman da giderim. Sen de tez zamanda verirsin kilolarını :) :)
Şimdi de zayıflamamın gazına gelip yarım döner yedim. Mutsuzum açıkçası :S Ama hiç spor yapasım yok.
Herkesin topiğinde yazmaktan en önemlisini kendiminkini unuttum.
Bugün net gitti hep o işlerle uğraştım. Yazamıyacağım yani kusura bakmayın . Yarın görüşürüz . Öptüm, baay.
Canimmm bende 40 kilo verecegim birbirimize destek olabilirz :)
canım tebrikler inşallah sağlıklı olarak kilolarından kurtulursun.
Diyetisyene gittim. Tahlil yaptırdım. Sonuç turp gibi çıktı. Yalnız adam her şeyde hormon değerlerimi ölçmüş. Sadece bir şey yüksek çıkmıştı. Ona da zayıflayınca geçer dedi. Konferanslarında da senin dediğinden fazla bir şey yoktu. Özele de gitmek istemedim. Oradakiler boş tahliller yaptırıp duruyorlar para için. Gıcık oluyorum.
:S Ben sürekli bir şeyler yediğim için kilo aldım. 6 öğün 5 öğün falan bana itici geliyor o yüzden.
Bir de yağ oranı fikrin çok mantıklı geldi. İnşALLAH tez zaman da giderim. Sen de tez zamanda verirsin kilolarını :) :)
Şimdi de zayıflamamın gazına gelip yarım döner yedim. Mutsuzum açıkçası :S Ama hiç spor yapasım yok.
2 tane tam bugday ekmeğinden tostumu yiyorum. 2 tane çünkü ekmeğin ucunu kullandığım için biri minnacık oldu. Domates olmadığı için sadece beyaz peynir var. Bir de form çay var yanında :)
Benim halam akupunktur yaptırdı. Tedavi bittikten sonra artık acıktıgını da anlamayacak hale gelmiş. Tekrar kilo aldı ve hala yürüyüşüne devam ederken.
Az yemiyorumAz yesem kilo verirdim. Bu hafta çok kaçamak yaptım ilk defa bugün düzgün yapıyorum.
Şimdi : 1 bardak sütle ve çok az tuzla patates püresi. (4minik patatesten-gerçekten minik)
Yarım simit ve bir dilim tam bugday ekmeği. (aynı anda yemedim . simiti patatesleri haşlarken yedim çünkü ölecektim açlıktan :S )
Patates püresinin yarısını yiyemedim. Çatlıycam :S Kardeşimi mi yemeye ikna etsem :S
Şu an bir tabak dolusu salata hazırladım kendime onu yiyorum içinde : kırmızı biber, peynir, dere otu , semiz otu, domates, maydonoz, tere, kornişon turşu, limon, az zeytin yağı ve az biraz tuz var :)
Çok lezzetli. Tavsiyem :) :) Peynir buna yakışmamış ama ben sevdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?