İçimi rahatlatır mısınız?

Medeni kanınla mihr in ne alakası var dini bakımdan inancı o yönde olanlar yapıyor zaten . Medeni kanuna bağlamanın alemi Yok

Mihr değil Mehir ve bunun dediğin şey ile uzaktan yakından alakası yok uzun uzun açıklardım ama dini içerik yasak!
Mehir değil,Mihr dir.Halk dilinde mehir olarak yerleşse de TDK ya göre de Mihr'dir.
O yüzden mehir de yazılsa,mihr de yazılsa anlam değişmez.Ben ne anlama geldiğini çok ama gayet çok iyi biliyorum.Dini açıklama yapmaya öğretmeye gerek yok

Şaka gibi değil mi:)
durumları çok iyi aylık evlerine giren para 15 bin tl falan vardır.
beni de sinir etti hiç yapmadıgım şeyi yapıp bir seti üçe mi böleceksiniz çok komik dedim
valla böylesi hak ediyo..olmayana kimse bir şey demez zaten ama işte insanın gönlü zengin olmalı cüzdanı değil..

of uzun iş ama bir bakayım
Özet geceyim o zaman bu kadar insan neden ağız birliği yaptı, adamın ailesi ev verdi , kızın çeyizini bile aldı , eşyaları aldı ama bu hanim hiç birimi beğenmedi .
Kim kime ev veriyor bu devirde ?
Kv neden kendi evini vermiyor o daha güzel daha büyük dedi eşya da neden gümüşlük yok felan filan daha neler neler .
Işte bu yüzden herkes hatalı buluyor , konu sadece 2 bilezik değil .

Diyorum ya,dini içeriğe geçer.
Asıl mihr le düğünde aile büyüklerinin taktığı takılar arasında bağlam yok.
İşte evet Yok adam onu ekstra alacak yukarda bir üye birleştirdi galiba ikisini dönüp okuyayım bi .

Kimsenin yüklendiği yok aslında.Konu sahibi kızımız zaten konuda diyor ki "2 bilezik bana çok çok az geldi" ve bu düşüncesini nişanlısına söylüyor nişanlısı da kırılıyor.
5 i bi yerdeyle 2 bilezik aynı değildir.Hediyelik gram istediğini sanmıyorum.Madem fiyat anlamında değişmiyor.Düğün sonrası beşi biyerdeyi bozup,kendi zevkine göre bilezik alabilir.

Hahaha koptum vallaaa

Ben ne nişanımda nede düğünümde ne istiyorsun dendiğinde illa şu olacak demedim.
Setim yok, saatimde yok
Her iki ailede bilezik taktı
Eşimde düğün hediyesi olarak bir kolye taktı 22 ayar hatıralık
Tektaşım ve beştaşım pırlanta değil altın çok makul fiyata aldık. Biz düğünümüzü eşimle yaptık, ailesi sorunluydu karıştırmadık bu yüzden. İyikide öyle yapmışız evimizin bir çöpünde söz sahibi değiller, eşim ve benim alın terimiz,emeğimiz var herköşede.
Dini nikah kıyılırkende hac istemiştim ben Rabbim nasip eder inşAllah

Konu sahibi size tavsiyemde içinize sinmesede düğünde takılanı kabul edin. Neticede hafif birşey takmıyorlar. Sonra dilerseniz bozdurup yerine başka bişey alın. Bu dönemler çiftlerin hassas dönemi. Kırmayın birbirinizi yok bilezikmiş beşibiryerdeymiş diye. Önemli olan sevgi ,huzur. Bunlar varsa gerisi hallolur. Mutluluklar dilerim...

Azı bulamayan çoğunu hiç bulamaz. Sen onu takacaklarina şükret

Ben mehir i istemiyorum sonuçta sağ cebimden alıp sol cebime koymak parayı ne anladım o parayı vermek için adam sıkışınca bizim rıskımızdan kesecek keseler ayrıysa o evlilik olmaz zaten

Ben mehir i istemiyorum sonuçta sağ cebimden alıp sol cebime koymak parayı ne anladım o parayı vermek için adam sıkışınca bizim rıskımızdan kesecek keseler ayrıysa o evlilik olmaz zaten
+ 10000000 çok haklısın aynen öyle

Hicte değil 2 doktor evlendirdik,Mehirde 100 reşattı.
Damadın ailesi elmas birde takım taktı.
Gelinin ailesi de nişan hediyesi audi aldı.
Evlilik sözlesmesi bile bu kadar yadırganmıyorken ,bu niye kötü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…