İçimi rahatlatır mısınız?

Ayıp olmuş bana kalirsada. Ha aranızdaki duruma göre onu değil onun yerine bu olsun denebilir ama demekki siz o raddeye gelmemişsiniz veya karşı taraf gerçekten 5i 1 yerdeye özenmişler. Size düşünceniz sorulmadan bir talepte bulunmasaymissiniz iyiymiş ama çokta kafana takip canini sıkma derim

Aynen katılıyorum, yapı olarak bir kere yıkıp gitti mi geriye bakan biri değilim, giderken de gözüm ne altın görür ne para pul, alsın hepsini tepe tepe kullansın derim, o kadar gözüm döner, o yüzden ağırlığımca altın takılsaydı dahi mutsuzsam hiçbirini gözüm görmez üstümdeki başımdakiyle çeker giderdim, safım belki böyle konularda ama bu da benim yapım.

Sevilmenin, değer verilmenin maddi karşılığı olduğunu düşünmüyorum, benim yakın akrabam, Türkiye de tanınmış bir ailenin varisiyle evlendi seneler önce, evler, arabalar, yatlar, katlar, yurt dışı tatilleri, evde hizmetliler, çocuklarının bakıcıları, say say bitmez, paranın ucu bucağı yoktu zaten, neyse bebekleri 2 yaşına geldiklerinde ayrıldılar, sebep sevgisizlik, ilgisizlik, değer görmeme.

Birlikte kokteyllere, açılışlara gidip en güleryüzlü mutlu hallerine bürünüyorlardı ama akrabam bir kadın olarak değer görmüyordu, eşinin yanında davetlere katılıp mutlu çift rolü yapmak zorunda kalan bir kadındı, yani variyet içinde yüzseniz de kadın için en değerli takılardan bile önemlidir aşk, sevgi, değer görmek, bana 30 bilezik takmasın, sana aşığım desin yeter, yetiyor da, adam seni seviyorum dediğinde hala bunca yıl sonra ağzım kulaklarıma varıyor.

hahahah çook iyimiş yaaa köyü öğreneyimde kızımı sizin köye vereyim

Babam öldügünde okul kıyafetlerimi almak için bozdurdu annem altınlarını birazını baska şey için altın elbet yatırım da ne koparsam kardır zihniyetiyle değil

hahahah çook iyimiş yaaa köyü öğreneyimde kızımı sizin köye vereyim
:)))
Eşimle nişanlıydık, yine bir akrabanın oğluna sünnet yaptılar, sünnet kınası yapılıyordu, köyün kızları çıkar oynar, nişanlılar altınlarından tanınır bilinir, bekar kızlarda çok altın olmaz çünkü, adettir delikanlı bir kızı beğenmişse oynayan kızın önüne para atar, bu kızı ben isteyeceğim, gönlüm onda demektir, düğüne eşimi de götürdük hem bizim oraları görsün hem de ailem akrabalara damadı tanıştıracaktı, benim el kol boş tabii, yemin ediyorum amcalarım her dakika para attı önüme, köyün delikanlılarından biri beğenip de para atmasın, İstanbul'lu damada rezil olmayalım diye, eşim sordu ne yapıyorlar niye para atıyorlar diye, dedim durum bu

Ne kadar değişik adetler... ilk defa duyuyorum...
Hala devam ediyor mu oralarda ?

Ben isterim. Çünkü kayınvalide gelin alırsa aldığı gelini tepe tepe kullanır. Neden? Çünkü geleneklerimizin beğendiğimizi tutup beğenmediğimizi atamıyoruz.
herkesin gorusu farkli tabi ki
zaten konu sahibi de bayavi hic biseyi begenmiyormus eski konularini bilmiyordum ben

Sana uzun uzun içimden gelenleri yazmak isterdim ama hem banlanırım hem de bu kafa yapısındaki bir insan için boşa parmaklarımı yormuş olurum.
bu ne sinir hayirdir ...
bu benim gorusum zoruna gittiyse alintilamasaydin ..
arti konu sahibinin eski konularini bilmiyordum
bu platformda fikirlerimize ozgurce yazabilme hurriyetine sahibiz
ama sizin gibi saygisizca degil !

Aç Gözlü demek hakarete giriyor mu eğer öyleyse demeyeceğim, ama bir deyim olarak kullanmak istiyorum.

Mutluluğu bir tek maddiyata baglamissiniz. Doymuyorsunuz resmen. Yaşamak sizin için zor olmalı. Bari evlenip adamın başını yakmayın.

şahsen bana nişanımda set takıldı, sözde kelepçe ve yüzük evlenme teklifinde tek taş almıştı zaten ama düğünüm 4 ay sonra şuana kadar hiç ne takarsınız diye sormadım sonuçta bana takılacak ama oğullarına destek bu onunu benimi yok o saatten sonra yani pekte umrum da değil ne takmışlar bu konu hakkında konuşmayı da böyle şeylerin şundan şu kadar olması lazım muhabbetini de sevmiyorum açıkcası bana çok tuhaf geliyor

Varlıklı da insanlar sana ev vermişler hala yetinmek bilmiyorsun yahu. Hala da istiyorsun. Ne biçim iş bu böyle kadınları hiç sevmiyorum herşey maddiyat değil.daha ne yapsınlar bu insanlar sana? Çok ayıp ediyorsun her konunu okudukça seni haksız bulmaya başladım içini rahatlatamayacağın kusurs bakma

Oğlan kardesimin bir nişanlısı vardı oda aynı sizin gibiydi hicbiseyden mutlu olamıyordu annemler sifir ev aldılar beğenmedi neymiş mutfak dolapları güzel degilmis:)
Nisanda 5 bilezik en kalinindan trabzon set taktılar pirlantasi kelepcesi bitmedi
Ama bizaman sonra kardeşim istediklerine yetemedi ve ayrıldılar
Elinindekinin değerini anlamayip yetinmeyi bilmezsen elindekindende olursun....

Her şey gelir geçer bi kamyon bilezik de taksalar sağlıklı olmazsan kullanamazsın onları. Evet kibarca isteğini de dile getirebilirsin ama aşırıya baskıya kaçmadan, herkes istediği kadarını alsın taksın. Yeter ki kafan rahat yuvan huzurlu olsun. Gerisi boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…