İçimi rahatlatır mısınız?

Evliliği maddiyata dökme işini anlamadım gitti. Şu kadar bilezik, şu kadar gerdanlık falan filan.
Bence pazarlığa dönmüş bu iş.
Paranız varsa alın, nişanlınızın ailesinin durumu iyi diye size takı almak zorunda değiller.

Yok bir de şu durum var ,kadın belki oğlum evlenirse 5 bir yerde alacam ,takacam demiştir heves etmiş olabilir yani.

Takı takmaktan çok , yatırım içindir. 5 1 yerde gayet iyi bir yatırımdır. İnlede takı olarak kullanmak istiyorsan , Düğünden sonra bilezik yaparsın. Bence yanlış yaptın.

Benim kaynanam bana yarım altın taktı kız düğünde Annem de incecik bir bileklik taktı. Öyle olsa ortalığı kaldırırmışsın.

Madem takı önemli baştan söyleyecektin. Hiç birşey istemeyip sonra o değil bu olsaydı ay bu az şundan alın yapman çok çirkin olmuş. Kusura bakma.

Düğünlerde takarim
Endişenizde haklısınız. Bilezik yerine beşi bi yerde olursa millete gösteriş yapamam diyorsunuz yani. Kızlarda bu kezbanlık olduğu sürece değil beşi bi yerde, düğünde takılan dolarları bile aksesuar niyetine kullanabilirler.

Ev verdiler niye büyük ev değil dedin , 'taki aldılar niye az dedin , eşya aldılar niye gümüşlük yok dedin...
Sen bu insanla parası için mi , durumu iyi diye mi evleniyorsun ?
Yapma lütfen çok çirkin duruyor yaptiklarin .

bu gönülden kopma olayı falan değil ki
tabi ki durumlari varsa takmalilar
bi kızı anadan babadan koparip aliyolar sonucta kız almak oyle kolay mi ya ??
simdi biz satilik mal miyiz olayina donusmesin onu demek istemedim oncelikle...
bunlar da evlenince masraflari olcak onları odesinler diye evli cifte kolaylik olmasi acisindan takilir bilezik altin..
hele ki kaynanasin sen 2 bilezik ne öyle
gelin aliyosun...
durumu yoksa bisey diyemem ama var diyosunuz
adetlerimiz bunlar bizim elinde avucunda ne varsa anne baba ogluna / kizina evlenince rahat etsin diye takar bileziği altini
siz yone bisey dememissiniz valla ne varki bunda bazilari 10 bilezik takiyo da begenmiyo...
niye bu kadar tepki aldiginizi da anlamadim
herkea kendini yerine koysun 2 bilezikle gelin olmak kim ister ???

Ailesi ev bile veriyor önceki konularıma bakın kayın validesi kizin çeyizini bile aldı .
Konu sahibi evi bile begenmeyip kadının kendi evine göz dikmişti.
Bu kadar insan önceki konularıda bildiği için bu kadar tepkili .

4 bilezik bir beşi bir yerde ile evlendim. Senin bilezik sayısı iki ama ilave set ve saat var. Set de ucuz birşey değil sonuçta. Bence normal

Şu halde evlendim. Bir adet yüzük,bir adet Mardin telkarisi bileklik.
Şimdiyse durum çok farklı.
Allah herkesi gözü tok insanlarla karşılaştırsın.

oo supermis
o zmn azcik da bazi seyleri gormeyivercek konu sahibi bayagi yapmislar
nerde bizde bu sans...
bence o zmn anladilar gelin memnun degil hicbiseyden mahsus 2 tane takcaklar

oo supermis
o zmn azcik da bazi seyleri gormeyivercek konu sahibi bayagi yapmislar
nerde bizde bu sans...
bence o zmn anladilar gelin memnun degil hicbiseyden mahsus 2 tane takcaklar
Evet tabiki aslında fazla fazla yapiyorlar ama konu sahibine bir türlü begendiremiyorlar .

Siz ilk daha nisan yokken kv deniz tencere takımı yanlis hatırlamıyosam yemek takiminida almışlardı sonra ev konusu cıktı. Şimdi taki cok sey bekliyorsunuz ve ticaret gibi gördüğünüzü düşünüyorum, bilezik bu kadar önemli mi bilmiyorim benim icin hic önemli olmadi takmayod düşünmedim. Bu kadar önemliki oturup konuşabiliyorsunuz. Yanlış yapıyorsunuz bunlar hep karsi tarafa itici görünecek şuanda bana geldiyse onlara coktan gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…