Kızlar ben okurken ailesiyle günde 5 -6 kez konuşan biriyim yani aileme çok düşkünüm ama nişanlım dün kızdı evlenince bunun böyle olmaması gerektiğini haftada 2-3 kez ararsın diyo .yok öyle anne geldim gittm diye haber vermeler sen benim sorumluluğumda olcaksın diyo benim canım çok sıkıldı bide evlenince ailemle aynı şehirde yaşamıcaz nasıl düşünmeliyim bide o ailesine çok düşkün değildir cumadan cumaya arar niye bu kadar soğukkanlı
Kızlar ben okurken ailesiyle günde 5 -6 kez konuşan biriyim yani aileme çok düşkünüm ama nişanlım dün kızdı evlenince bunun böyle olmaması gerektiğini haftada 2-3 kez ararsın diyo .yok öyle anne geldim gittm diye haber vermeler sen benim sorumluluğumda olcaksın diyo benim canım çok sıkıldı bide evlenince ailemle aynı şehirde yaşamıcaz nasıl düşünmeliyim bide o ailesine çok düşkün değildir cumadan cumaya arar niye bu kadar soğukkanlı
İşte üni zamanından biliyoçok konuştuğumu o yüzden öyle dedi evlenince ben nasıl olurum onuda bilmiyorum tabihafta 2-3 gayet normal...
günde defalarca konuşulmasından bende olsam hoşlanmazdım...
Ben işte normalde attığım adımı haber veren biriyim oda şunu diyo evlenince geldim gittim şunu yapıyorum diyo aranmaz nasılsınız var mı sorun sıkıntı der 2 3 güne bi ararsın diyoNişanlın çok tepki vermiş bence bende ailemden ayrı şehirdeyim ama hergün konuşuruz mutlaka akşam eşim sorar konuştunmu diye eğer konuşmadıysam o arar konuşur teli bana verir bn konuşurum ne var bunda senin ailenle konuşmana sınır koydurtma bence çünkü ailenle ne kdr konuşacğına senin karr vermen daha mantıklı..
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorumluluk derken evlenince eşin olarak ne biliyim başına bişi gelse ben sorumluyum gibiGunde bes alti kez cok abartili bence de.ama ben su sorumluluk lafina takildim biraz itici buldum.
Ben işte normalde attığım adımı haber veren biriyim oda şunu diyo evlenince geldim gittim şunu yapıyorum diyo aranmaz nasılsınız var mı sorun sıkıntı der 2 3 güne bi ararsın diyo
günde 5-6 kez konuşmak bana da abartı geldi kusura bakmayın da :26: ama ailenle ne kadar konuşacağına karışması hoş bir durum da değil tabievlenince sonuçta anneni arayıp evime geldim , dışarı çıktım , markete gitttim gibi şeyler söyleyecek haliniz yoktur herhalde
telefonun başındamı duracak onaneee istediğin zaman ararsın sinir şeyayrıca kimden neden korumaya çalışıyor seni bahsettiğin insanlar seni bu yaşına getiren ailen yani idraak edemiyormu evlen yılda 1 defa ailene gidebilirsen şükret çok zor çokkkkkkkkk
Ben söylerim :) ya aslında konu balayıya geldik gittik ordayken ararım diye ordan çıktı normalde bişi demedi yani
Ben söylerim :) ya aslında konu balayıya geldik gittik ordayken ararım diye ordan çıktı normalde bişi demedi yani
Gitmek gelmek değil 3 yıldır beraberiz hiç söz konusu olmadı daha konuşursun ama diyo akşam eve gelince yemek yerken arayıp 1 saat olmaz bizim ailemiz olduğunu unutma diyo biraz kızdırdım o yüzden öyle dedi sanırım çünkü normaldeki halimi biliyo günde en az 5 6 kez ve yarım saat 1 saat
Belkide kafasına takılan o :) yoksa kızan biri değil saygı duyaryani arkadaşların dediği gibi evlenince her gün 5-6 kere arayacak vakti bulamayacaksınız bence de ama sürekli rapor vermekte saçma :26: balayında da sürekli konuşulmaz ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?