İçinden çıkamadım ben mi yalnış düşünüyorum:(

Senin çok abarttığını düşündüm ben de. Konunun başında nişanlının fazla tepki verdiğini düşünmüştüm ama gayet makul anlatmış. Ailene çok bağlısın. Bir erkek yapsa bunu demediğimizi bırakmayız.
Günde 5-6 sefer her şey için haber vermek çok fazla. Hem 1 saat ne konuşulur ki?

Zaten evlenip çalışınca sen de vakit bulamayacaksın. İstersen her gün arar annenin babanın sesini duyarsın bunu da eşine daha yeni evliyim alışmaya çalışıyorum diye tatlı dille anlatırsın. Balayında da haber vermek amaçlı değil ama seslerini duymak için arayabilirsin.

Bunu çok düşünüp aranızda sorun haline getirme.

İşte ikimizde evlenince böyle devam eder sanıyoruz sanırım :) o zaman abartılcak bişi değil şimdiye kadar sesini çıkarması evlendikten sonrası için endişelendi ve tepki gösterdi o zaman çok çok teşekkür ederim

Nişanlın haklı bence.
O arasaydı günde 5-6 kere anneci bu çocuk, ayrıl zehir olur her şeyi annesine yetiştiriyor tü kaka çocuk olurdu.
Aile aranır ama arayacaksan günde 1 defa ararsın.
Ayrıca eşin olunca annenlerden izin alman ya da benzeri şeyleri sorman saçma olur, her şey haber verilmez
Çünkü aynısını o yapsa beni iplemiyor, anasıyla her şeyi ayarlıyor, off bana sormuyor,
Sıkıldım günde 5-6 kez ne konuşur annesiyle insan dersin.
Hayır demem konuşsun annesiyle ben ılımlı bakarım deme
Zira burada kaç kez konu gördük bununla ilgili
Çok samimiyet iyi değildir
O kadar konuşmanın arasında tartıştığınızı söylersiniz kavganızıda, bozulduğunuz şeyleri de söylenir yani o kadar sık görüşmede
Sonra siz unutursunuz konuyu cicim balım olursunuz ama ailen unutmaz, aklında kalır eşinle olanlar.

Bunu hiç düşünmemiştim haklısın illaki birinde söylemesem birinde söylenir bi sorunumuz olduğunda. Kendi ailemede acı çektiririm mutlu olmadığımı düşünürlerse bu çok kötü bişi olur. Ben dikkat edicem en azından bişi sormak için yada hal hatır sorup kapatalım teşekkür ederim:)

günde 5- 6 kez mi
nişanlınla da bu kadar konuşuyor musun
ailenle muhtemelen cep tel. le konuşuyorsun
herşeyden önce hiç sağlığını, beynini düşünmüyor musun?

bu arada nişanlın çooook haklı
o anne babasıyla böyle konuşsa hiç hoşlanmazdın kabul et..

Ben ünideyken nişanlım la aynı şehirdeydik ailem memleketteydi sabah kalkıp aradım işte gin içinde konuşuyoruz derken 5 6 oluyodu şimdi ailemin yanındayım nişanlım üni okuduğum şehirde görev yapıyo haliyle konuşuyoruz gerçi sınava hazırlandığım için dikkat ediyoruz tabi radyasyon dan ölcem galiba

Nişanlın önceden önlemini almış iyi bari. Hatta iyi bile sabretmiş ailenden uzaktasın diye sanırım.

Ben de şehir dışında okudum bu kadar aramadım ama ailemi de çok özledim. Gün içinde okuldan çıktım şunu yapıp yedim gibi şeyler için aramak hiç aklıma gelmedi bile. Zaten annem sıkılıp kapat artık derdi herhalde bir değil iki değil

Çalışırken işyerinde ara konuş ama evlenince eşinin yanında uzun konuşma. Hiç konuşma değil uzun uzun konuşma. Bu şekilde de idare edebilirsin ortamı.

Ben de haftada 2-3 kez konuşurum ailemle, üstelik ayrı hatta uzak şehirlerdeyiz. Üniversitedeyken de öyleydi yani her gün aradığım çok nadirdir. Konuştuğumuzda ben de anneme şunu yaptım şuraya gittim diye anlatırım, sırf muhabbet olsun diye ama evlenince zaten gerek yok ki o kadar detaya inmeye... Nasılsın sağlık sıhhat nasıl, tamam :)
Tabii ne kadar konuşacağının sınırlarını sen belirlemelisin evli bile olsan senin de kendine özel alanın olmalı buna eş karışamaz bence

Nişanlın cok mantıklı 👍 soğuk kanlı degil olması gerektiği gibi adam. E adamın gozu korkmustur en ufak kavgayı tartismayı da anlatır bu diye

Ben aynen şöyle uyandım anne sonra kahvaltıya inince okula giderken yolda ders aralarında okuldan çıkınca yurda dönünce yemek yerken çarşıya giderken çarşıda dönerken. ....

"Çok" diyenlere pek anlam veremedim, herkesin ailesiyle ilişkisi farklı. Canınız isterse on kez konuşursunuz nişanlınıza noluyor ya şimdiden? Evlenince haftada iki üç nedir, ona mı soracaksınız? Kota koyuyor bir de bak sen!

Evlenince zaten o kadar vaktiniz olmayacaktır çalışacak mısınız bilmiyorum ama işte ararsınız ailenizi hallerini hatırlarını sorarsınız eve gittiğinizde eşinizin ağzına malzeme vermemiş olursunuz bence günde 1-2 kere aramak normal uzakta olacaksınız bir de ben evden işe geliyorum öğlen arıyorum akşam geç gideceksem akşam arıyorum insan arzuluyor merak ediyor ailemi aramak için eşten izin mi alacağım bence kaşınıyordur o eş taviz vermeyin zaten bu kadar sıklıkta evlenince yapılamayacağını ama istediğinizde ailenizle konuşacağınızı belirtin

6 kere konusmak yetiskin biri icin hemde cok abartili Bence.
zaten evliliklerdeki huzursuzluk, kisilerin Ana, Baba kuzusu oldugundan cikmiyomu.
6kere ne konusulurki, hersey anlatiliyor muhtemelen, nisanliniz istemez tabi.

Ne munasebet ya ? Niye karisiyormus senin ailenle ne zaman konusacagina? Bir de annenden ayri sehirde yasayacaksin belki bu sayi 6-7yi bile aşacak. Ben de baska sehirdeyim ve annemle gunde defalarca konusuyorum uzun uzun. Ama esim hic karismadi buna. Evde yasadiklarini anlatacagini düsünüyor olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ben hiç bu boyutunu düşünmemiştim ya :s

Esimin kuzeni vardı onun eşi sizin gibi surekli annesini arardi. E tabi bazen mutsuz olurdu kadın sorunca da anlatırdı. E kız annelerimiz de çoğunlukla kıza gaz verir oyle boyle derken sırf bu yüzden boşandılar. Bence sizde artık annenizi az görüşmeye alıştırın. Bu demek değildir ki onu sevmiyorsunuz. Ben yeri geliyo bi hafta arayamiyorum ev bebek derken

Yani hanımlar azıcık objektif duşunun. Esınız ginde altı defa annesini arasa ay ne kotu kv ay kocam anne kuzusu ay kv surekli evin icinde. Aynısı size olunca koca despot koca kotu. Ohh ne ala memleket

ben okurken annemle günde bir kez konuşurduk ve anneme çok düşkündüm aramayınca üzülürdüm
5-6 kez ve 1 er saat bana çok geldi :44:

vallahi cnm annenle günde kaç kez konuşcağına kimse karışamaz ayrıca sade o değil onun sorumluluğunda olcakmışsın baksana önemli olan takılman gerekn laf bence bu

ayrıca bende annemle çok konuşurum bu kişiden kişiye değişir kimse kimsenin keyfinin kahyası değil

baştan tepkini bir şekilde konusu açılınca göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…