Gitmek gelmek değil 3 yıldır beraberiz hiç söz konusu olmadı daha konuşursun ama diyo akşam eve gelince yemek yerken arayıp 1 saat olmaz bizim ailemiz olduğunu unutma diyo biraz kızdırdım o yüzden öyle dedi sanırım çünkü normaldeki halimi biliyo günde en az 5 6 kez ve yarım saat 1 saat
İşte ikimizde evlenince böyle devam eder sanıyoruz sanırım :) o zaman abartılcak bişi değil şimdiye kadar sesini çıkarması evlendikten sonrası için endişelendi ve tepki gösterdi o zaman çok çok teşekkür ederimSenin çok abarttığını düşündüm ben de. Konunun başında nişanlının fazla tepki verdiğini düşünmüştüm ama gayet makul anlatmış. Ailene çok bağlısın. Bir erkek yapsa bunu demediğimizi bırakmayız.
Günde 5-6 sefer her şey için haber vermek çok fazla. Hem 1 saat ne konuşulur ki?
Zaten evlenip çalışınca sen de vakit bulamayacaksın. İstersen her gün arar annenin babanın sesini duyarsın bunu da eşine daha yeni evliyim alışmaya çalışıyorum diye tatlı dille anlatırsın. Balayında da haber vermek amaçlı değil ama seslerini duymak için arayabilirsin.
Bunu çok düşünüp aranızda sorun haline getirme.
Nişanlın haklı bence.
O arasaydı günde 5-6 kere anneci bu çocuk, ayrıl zehir olur her şeyi annesine yetiştiriyor tü kaka çocuk olurdu.
Aile aranır ama arayacaksan günde 1 defa ararsın.
Ayrıca eşin olunca annenlerden izin alman ya da benzeri şeyleri sorman saçma olur, her şey haber verilmez
Çünkü aynısını o yapsa beni iplemiyor, anasıyla her şeyi ayarlıyor, off bana sormuyor,
Sıkıldım günde 5-6 kez ne konuşur annesiyle insan dersin.
Hayır demem konuşsun annesiyle ben ılımlı bakarım deme
Zira burada kaç kez konu gördük bununla ilgili
Çok samimiyet iyi değildir
O kadar konuşmanın arasında tartıştığınızı söylersiniz kavganızıda, bozulduğunuz şeyleri de söylenir yani o kadar sık görüşmede
Sonra siz unutursunuz konuyu cicim balım olursunuz ama ailen unutmaz, aklında kalır eşinle olanlar.
Ben ünideyken nişanlım la aynı şehirdeydik ailem memleketteydi sabah kalkıp aradım işte gin içinde konuşuyoruz derken 5 6 oluyodu şimdi ailemin yanındayım nişanlım üni okuduğum şehirde görev yapıyo haliyle konuşuyoruz gerçi sınava hazırlandığım için dikkat ediyoruz tabi radyasyon dan ölcem galibagünde 5- 6 kez mi
nişanlınla da bu kadar konuşuyor musun
ailenle muhtemelen cep tel. le konuşuyorsun
herşeyden önce hiç sağlığını, beynini düşünmüyor musun?
bu arada nişanlın çooook haklı
o anne babasıyla böyle konuşsa hiç hoşlanmazdın kabul et..
İşte ikimizde evlenince böyle devam eder sanıyoruz sanırım :) o zaman abartılcak bişi değil şimdiye kadar sesini çıkarması evlendikten sonrası için endişelendi ve tepki gösterdi o zaman çok çok teşekkür ederim
Kızlar ben okurken ailesiyle günde 5 -6 kez konuşan biriyim yani aileme çok düşkünüm ama nişanlım dün kızdı evlenince bunun böyle olmaması gerektiğini haftada 2-3 kez ararsın diyo .yok öyle anne geldim gittm diye haber vermeler sen benim sorumluluğumda olcaksın diyo benim canım çok sıkıldı bide evlenince ailemle aynı şehirde yaşamıcaz nasıl düşünmeliyim bide o ailesine çok düşkün değildir cumadan cumaya arar niye bu kadar soğukkanlı
Nişanlın cok mantıklı 👍 soğuk kanlı degil olması gerektiği gibi adam. E adamın gozu korkmustur en ufak kavgayı tartismayı da anlatır bu diye
Ben aynen şöyle uyandım anne sonra kahvaltıya inince okula giderken yolda ders aralarında okuldan çıkınca yurda dönünce yemek yerken çarşıya giderken çarşıda dönerken. ....Nişanlın önceden önlemini almış iyi bari. Hatta iyi bile sabretmiş ailenden uzaktasın diye sanırım.
Ben de şehir dışında okudum bu kadar aramadım ama ailemi de çok özledim. Gün içinde okuldan çıktım şunu yapıp yedim gibi şeyler için aramak hiç aklıma gelmedi bile. Zaten annem sıkılıp kapat artık derdi herhalde bir değil iki değil
Çalışırken işyerinde ara konuş ama evlenince eşinin yanında uzun konuşma. Hiç konuşma değil uzun uzun konuşma. Bu şekilde de idare edebilirsin ortamı.
Ben hiç bu boyutunu düşünmemiştim ya :s
Kızlar ben okurken ailesiyle günde 5 -6 kez konuşan biriyim yani aileme çok düşkünüm ama nişanlım dün kızdı evlenince bunun böyle olmaması gerektiğini haftada 2-3 kez ararsın diyo .yok öyle anne geldim gittm diye haber vermeler sen benim sorumluluğumda olcaksın diyo benim canım çok sıkıldı bide evlenince ailemle aynı şehirde yaşamıcaz nasıl düşünmeliyim bide o ailesine çok düşkün değildir cumadan cumaya arar niye bu kadar soğukkanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?