sevgilinizin yanında saatlerce ailenizle konuşmak ayıp olmuştur baya bir
benım annem vefat etti babmla görşmyrm böyle bir problemm yok anlican ama bnm eşim aynı şekilde gunde 5-6 kere konussa anasıyla istemezdm yani.
hanı demek istediğimi yanlış anlama evlenınce mecbur böyle olacak. haftada 2-3 kere arayacaksın hem kendi ailen için hemde eşin ve kendın için. yani en azından benim düşüncem bu.
Bunu defalarca yaptım yeri geldi film izlerken durdurdu ben konuştum işte evlenince dikkat etmemiz istiyo
Kızlar ben okurken ailesiyle günde 5 -6 kez konuşan biriyim yani aileme çok düşkünüm ama nişanlım dün kızdı evlenince bunun böyle olmaması gerektiğini haftada 2-3 kez ararsın diyo .yok öyle anne geldim gittm diye haber vermeler sen benim sorumluluğumda olcaksın diyo benim canım çok sıkıldı bide evlenince ailemle aynı şehirde yaşamıcaz nasıl düşünmeliyim bide o ailesine çok düşkün değildir cumadan cumaya arar niye bu kadar soğukkanlı
ooone tuhaf şey kaçmıyo ya eve gelince konuşurdunuz iyi sabretmiş bence
Mesele o yokken konuşmamam değil zaten elbette ona bişi demiyo beraber vakit geçiriyoken ne biliyim bi yerdeyken arayıp saatlerce konuşmam
Kızlar ben okurken ailesiyle günde 5 -6 kez konuşan biriyim yani aileme çok düşkünüm ama nişanlım dün kızdı evlenince bunun böyle olmaması gerektiğini haftada 2-3 kez ararsın diyo .yok öyle anne geldim gittm diye haber vermeler sen benim sorumluluğumda olcaksın diyo benim canım çok sıkıldı bide evlenince ailemle aynı şehirde yaşamıcaz nasıl düşünmeliyim bide o ailesine çok düşkün değildir cumadan cumaya arar niye bu kadar soğukkanlı
annenize bu kadar düşkünseniz evlenmeyin olsun bitsinşaka bir yana günde 5-6 nedir ya ne konuşuyorsunuz ki bu kadar nişanlın sonuna kadar haklı benim sevgilim böyle yapsa kafasını mermerlere sürterdim vala
O pek düşkün değildir cumadan cumaya arar yani bana hiçbirşey demez kendi ailesini aramam konusunda sanırım abartmamalıyım bende yoksa biz 2 kişilik değil 4 kişilik aile olarak başlıcaz
Evet yanlis dusunuyosun. Gunde 5 6 kez saka gibi yani. Biz haftada 3 4 kez ya konusur ya konusmayiz. Normalide bu olmali. Esimde kendi ailesiyle haftada 2 falan konusur. Gayet memnun her iki tarafta bu durumdan. Aileler araya girince ciddi kavgalar ayriliklar oluyo derler inaniyorum buna.
bencede hem ailenle ilişkinde de faydasını görürsün özlerler daha çok kıymet bilirler bırak kız özlet azıcık kendini
Bu sanırım ev içinde düzenin oturması ilgili o zamandan sonra illaki sorun olmaz sanırımailemle günde 5 6 defa konuşur muyumm:26:
yok yaa konuşmam ne konuşcam...akşam zaten herkesi görüyorum
ama nişanlımda bana yok arayamazsın diyemezonun aile bağlarıyla benimki aynı değilse suç benim mi
anneannem sivasta biz istanbulda annem sabah akşam ilk iş anneaannemi arar anneannem rahatsızsa günde bi kaç defa kesin arar...
ama babam bi gün bile noluyo niye bu kadar arıyosun demedi annemde dedirtmez zaten
Şimdiye kadar iyi sabretmiş o zaman.
Siz uzun konuşurken yanınızdan kalkıp gitmemesi büyük şans
Ben olsam öyle yapardım çünkü.
Şimdiye kadar iyi sabretmiş o zaman.
Siz uzun konuşurken yanınızdan kalkıp gitmemesi büyük şans
Ben olsam öyle yapardım çünkü.
Bu sanırım ev içinde düzenin oturması ilgili o zamandan sonra illaki sorun olmaz sanırım
olmaz tabi ama sizde nişanlınızın yanında saatlerce konuşmayınn
babam anneanneme kızmaz ama teyzem arayınca yine mi yaa derrr çünkü teyzem arayınca yarım saat net kapanmaz telefon
O kadar kötü birşey mi yapmışım ben ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?