İçinden çıkamadım ben mi yalnış düşünüyorum:(

Başınız sağolsun. Bende tadında bıraksam iyi olcak

annenize bu kadar düşkünseniz evlenmeyin olsun bitsin şaka bir yana günde 5-6 nedir ya ne konuşuyorsunuz ki bu kadar nişanlın sonuna kadar haklı benim sevgilim böyle yapsa kafasını mermerlere sürterdim vala

Her gün bi kere ara hal hatır sor işte.. Fazlası da iyi değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesele o yokken konuşmamam değil zaten elbette ona bişi demiyo beraber vakit geçiriyoken ne biliyim bi yerdeyken arayıp saatlerce konuşmam

Tam annenizi ister 10 kere ister 20 kere ararsınız ona ne diyecektim ki şu mesajı gördüm...

Adamın yanında sürekli telefonla konuşursanız tabii ki rahatsız olur..

ailemle günde 5 6 defa konuşur muyumm:26:
yok yaa konuşmam ne konuşcam... akşam zaten herkesi görüyorum
ama nişanlımda bana yok arayamazsın diyemez onun aile bağlarıyla benimki aynı değilse suç benim mi
anneannem sivasta biz istanbulda annem sabah akşam ilk iş anneaannemi arar anneannem rahatsızsa günde bi kaç defa kesin arar...
ama babam bi gün bile noluyo niye bu kadar arıyosun demedi annemde dedirtmez zaten

Evet yanlis dusunuyosun. Gunde 5 6 kez saka gibi yani. Biz haftada 3 4 kez ya konusur ya konusmayiz. Normalide bu olmali. Esimde kendi ailesiyle haftada 2 falan konusur. Gayet memnun her iki tarafta bu durumdan. Aileler araya girince ciddi kavgalar ayriliklar oluyo derler inaniyorum buna.

annenize bu kadar düşkünseniz evlenmeyin olsun bitsin şaka bir yana günde 5-6 nedir ya ne konuşuyorsunuz ki bu kadar nişanlın sonuna kadar haklı benim sevgilim böyle yapsa kafasını mermerlere sürterdim vala

O pek düşkün değildir cumadan cumaya arar yani bana hiçbirşey demez kendi ailesini aramam konusunda sanırım abartmamalıyım bende yoksa biz 2 kişilik değil 4 kişilik aile olarak başlıcaz

O pek düşkün değildir cumadan cumaya arar yani bana hiçbirşey demez kendi ailesini aramam konusunda sanırım abartmamalıyım bende yoksa biz 2 kişilik değil 4 kişilik aile olarak başlıcaz

bencede hem ailenle ilişkinde de faydasını görürsün özlerler daha çok kıymet bilirler bırak kız özlet azıcık kendini

O da bunun için önlem alıyo sanırım aile yaşantımıza yansıtmamı istemiyo

Bu sanırım ev içinde düzenin oturması ilgili o zamandan sonra illaki sorun olmaz sanırım

Şimdiye kadar iyi sabretmiş o zaman.

Siz uzun konuşurken yanınızdan kalkıp gitmemesi büyük şans
Ben olsam öyle yapardım çünkü.

Şimdiye kadar iyi sabretmiş o zaman.

Siz uzun konuşurken yanınızdan kalkıp gitmemesi büyük şans
Ben olsam öyle yapardım çünkü.

aynen hatta madem ailenle konuşacaktın neden buluştuk ki ? diye çıkışırdım ayıp baya bi

Bu sanırım ev içinde düzenin oturması ilgili o zamandan sonra illaki sorun olmaz sanırım

olmaz tabi ama sizde nişanlınızın yanında saatlerce konuşmayınn
babam anneanneme kızmaz ama teyzem arayınca yine mi yaa derrr çünkü teyzem arayınca yarım saat net kapanmaz telefon

olmaz tabi ama sizde nişanlınızın yanında saatlerce konuşmayınn
babam anneanneme kızmaz ama teyzem arayınca yine mi yaa derrr çünkü teyzem arayınca yarım saat net kapanmaz telefon

İşte bende öyleyim yediğimi içtiğimi geldiğimi gittiğimi ordan burdan oooohh :)

O kadar kötü birşey mi yapmışım ben ya :)

E hoş değil yani
Plan yapıyorsun, sevdiğinle güzel bir gün geçireceksin, telefon konuşmasıyla bölünüyor.
Güzel bir film ayarlamışsın, tam ortasında telefon konuşmasıyla bölünüyor.
Çok da sabredilecek bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…